Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus
Arròs Ganxet Reus

Des de la Regidoria de Projecció de Ciutat, juntament amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus, ajudem a impulsar la gastronomia de la nostra ciutat amb l’organització de la tercera edició Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet, que tindran lloc a Reus del 19 d’abril al 12 de maig.

L’arròs és un producte imprescindible en la cuina mediterrània, i durant aquestes jornades es convertirà en el protagonista de totes les propostes preparades especialment per a l’ocasió per una sèrie de restaurants de la ciutat, que han treballat de forma única tota una diversitat d’opcions per gaudir d’aquest cereal tan versàtil.

Des de la regidoria volem agrair a tots els establiments la seva participació en aquestes Jornades Gastronòmiques, i destacar el seu esforç i la seva implicació, iniciatives d’aquest tipus contribueixen a posar en valor els productes de proximitat i de gran qualitat vinculats a la ciutat de Reus, alhora que ajuden a descobrir a ciutadans i visitants la nostra important oferta gastronòmica i els conviden a gaudir de Reus.

La capital del Baix Camp és un indret ideal per gaudir-la en companyia, amb les amistats o la família, i ho és per l’àmplia oferta d’activitats que atresora. Podem visitar el patrimoni modernista, consumir cultura de primer nivell o gaudir de l’art de comprar passejant. Us hi esperem!

Noemí Llauradó

NOEMÍ LLAURADÓ SANS
REGIDORA DE PROJECCIÓ DE CIUTAT

Victor Perales

Un any més, i ja en van tres, Reus celebrarà les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet.

Del 19 d’abril al 12 de maig, podreu degustar diverses propostes d’Arròs Ganxet a una vintena de restaurants de la ciutat.

L’arròs és un producte imprescindible de la nostra gastronomia i del nostre territori. Amb aquest cereal tan senzill i versàtil es poden elaborar receptes infinites. I és que combina amb tot! Per aquest motiu, a cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’arròs Ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construïda a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen i que trobareu a la taula.

Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo del Delta de l’Ebre i acompanyades dels exquisits vins Mas Vicenç. Un maridatge perfecte que reflecteix la nostra voluntat de construir plegats una oferta gastronòmica que integri el bo i millor de tot allò que ens envolta.

Us hi esperem per seguir consolidant Reus com a destí gastronòmic de primera qualitat!

Victor Perales, president de l’AEH Reus.

AEHT

BUIDASACS RESTAURANT

Carrer Pintor Bergadà, 7 baixos 1

ig: @buidasacsreus

Horari de servei: De 13:00 a 16:00 h - De dimarts a divendres

APERITIU

Vermut de Reus, Yzaguirre.

PLAT DEGUSTACIÓ

Arròs a la llauna de gamba vermella, camagrocs i cansalada.
Xarrup de licor arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

15,00€

IVA INCLÒS

CAFÈ DE REUS

Carrer del Metge Fortuny, 3

Ig: @elcafedereus

Horari de servei: De 20:00 a 22:00 h de dimarts a dijous.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

PLAT DEGUSTACIÓ

Arròs cruixent amb tonyina.

POSTRES

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

15,00€

IVA INCLÒS

CAL GALLISÀ

Plaça Mercadal, 12

977 120 566 / 653 951 416

Dia de tancament: Dimarts.

Horari de servei: De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

ENTRANT A COMPARTIR

“Musclets” de roca al vi blanc.
Pebrots de Padró.
Croquetó de bacallà.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs mariner amb fumet de roca.
Arròs del senyoret amb carpaccio de gambot (+3€).
Arròs de secret ibèric a baixa temperatura amb ceps.
Arròs negre amb sípia de Cambrils.

POSTRES

Mousse de mató amb gelatina de mel
i espurnes d’avellana de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

No inclou beguda.
Vi recomanat Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

28,90€

IVA INCLÒS

EL RACÓ DE JP

Plaça de les Basses, 2

655 806 913

ig: @el_racojp

Dia de tancament: Diumenge.

Horari de servei: De 12:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

PLAT DEGUSTACIÓ

Arròs de galera i carxofes.

POSTRE

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

15,50€

IVA INCLÒS

FLAPS

Carrer Pubill Oriol, 4

977 342 606

Dia de tancament: De dilluns a dijous.

Horari de servei: De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

ENTRANT

Amanida de pollastre de corral amb xampinyons.

PRINCIPAL

Arròs de gamba blanca.

POSTRES

Mousse d’avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

28,00€

IVA INCLÒS

LA LLEONA BAR HOUSE

Carrer Boule, 7

977 893 084

Dia de tancament: Diumenge.

Horari de servei: De 13:00 a 15:00 h.

APERITIU

Vermut casolà.

ENTRANT

Amanida catalana.

PRINCIPAL

Risotto de salmó.

POSTRES

Panna cotta amb avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

23,90€

IVA INCLÒS

MOTO SPORT CAFÉ

Carrer Antoni Gaudí 64C

659 106 481

Dia de tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 13:00 a 16:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus.

ENTRANT

Amanida de pebrots del “piquillo”
amb tonyina i vinagreta de taronja.

PRINCIPAL

Arròs de pop, gamba i cansalada.

POSTRES

Pastis rus d’avellana i ametlla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

28,00€

IVA INCLÒS

PEIXATERIES VELLES

Plaça Peixateries Velles

Ig: @peixateriesvellas

Dia de tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 12:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

PLAT DEGUSTACIÓ

Paella de marisc.

POSTRES

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

12,00€

IVA INCLÒS

RESTAURANT ABRASA’M

Plaça Peixateries Velles, 8

977 345 062

Dia de tancament: Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei: De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Yzaguirre.

ENTRANT

Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà i ruca.

PRINCIPAL

“Risotto” de bolets i foie.

POSTRES

Mel i mató amb avellana de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

24,00€

IVA INCLÒS

RESTAURANT CASA CODER

Plaça del Mercadal, 16

977 340 707 / 605 863 266

Ig: @casacoder

Dia de tancament: Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei: De 13:30 a 15:30 h i de 21:00 a 22:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus.

ENTRANT

“Musclets” del Delta a la planxa amb sal i pebre.

PRINCIPAL

Arròs de gamba vermella i papada.

POSTRES

Pastís d’avellanes de Reus “rus”.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – Flors i Violes, vi rosat.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

38,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

RESTAURANT EL CÍRCOL

Plaça de Prim, 4

977 524 150

Ig: @restaurantelcircol

Dia de tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 13:30 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

ENTRANT

Carpaccio de gamba amb duo de caviars, oli d’oliva extra i torradetes cruixents.

PRINCIPAL

Arròs melós de ceps i gambes.

POSTRES

Brownie casolà amb crema anglesa d’avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – Flors i Violes, vi rosat.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

35,00€

IVA INCLÒS

RESTAURANT L’ESTEL

Carrer Del Vent, 11

977 316 043

Dia de tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 13:00 a 15:15 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

ENTRANT

Amanida de llagostins amb salsa tàrtara.

PRINCIPAL

Arròs de calamar i carxofes amb verdures.

POSTRES

Pastís Rus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cafè inclòs.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

32,00€

IVA INCLÒS

RESTAURANT MONTEROLS

Carretera de Cambrils, Km, 2

977 120 130 / 640 179 134

Dia de tancament: Cap.

Horari de servei: De 13:00 a 16:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

ENTRANT

Torradeta de pa de coca amb pernil ibèric.
Musclos amb romesco.

PRINCIPAL

Arròs de gambeta de Tarragona amb calamarcets.

POSTRES

Brownie d’avellana de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

32,00€

IVA INCLÒS

RESTAURANT TEMPUS COFFEE

Plaça Evarist Fàbregas, 1 – Local 5
(Centre comercial El Pallol)

Ig: @tempus_coffee

Dia de tancament: Diumenge.

Horari de servei: De 12:00 a 15:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

PLAT DEGUSTACIÓ

Timbal nòrdic d’arròs amb salmó i alvocat.

POSTRES

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

11,50€

IVA INCLÒS

RESTAURANT 158

Av. Països Catalans, 158

977 316 416

Dia de tancament: Diumenge.

Horari de servei: De 13:00 a 15:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.
Xarrup de crema de temporada amb xips de verdures.

ENTRANT

Musclos amb salsa marinera.

PRINCIPAL

Arròs de llamàntol.

POSTRES

Carlota de poma amb crema anglesa i avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

32,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

TERRASSA GAUDÍ

Plaça Mercadal, 3 4ª Planta

977 494 204

Dia de tancament: Diumenge nit, dilluns i dimarts.

Horari de servei: De 13:00 a 15:30 h i de 20:00 a 22:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

ENTRANT

Musclos amb romesco.

PRINCIPAL

Arròs de calamarsets i carxofa.

POSTRES

Flam d’avellana de Reus amb nata i gelat d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

42,00€

IVA INCLÒS

THE LOTUS BISTRO APERITIU

Plaça de la Farinera, 9

877 217 100

Dia de tancament: Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei: De 13:00 a 16:30 h i de 20:00 a 23:30 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Miró.

ENTRANT

“Rollito” fresc tradicional.

PRINCIPAL

Arròs recepta especial del Xef amb porro.

POSTRES

Gelat d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

29,90€

IVA INCLÒS

XIVARRI TASCA REUS

Carrer Pubill i Oriol, 7

977 128 391

Ig: @xivarri_tascareus_

Horari de servei: De 13:00 a 15:30 h.

Aquest menú se servirà el divendres, dissabte i diumenge.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

PLAT DEGUSTACIÓ

Arròs de sobrassada amb ou ferrat i xips.

POSTRES

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

15,00€

IVA INCLÒS

CAFÉ TEATRE DEL CENTRE

Carrer Major, 15

689 30 22 50

Dia de tancament: De diumenge nit a divendres nit.

Horari de servei: De 13:00 a 16:00 h dissabtes i diumenges.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

ENTRANT

Amanida amb formatge de cabra.

PRINCIPAL

Arròs melós de gambes i calamar.

POSTRES

Gelat de torró amb avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.

28,00€

IVA INCLÒS

14’5º BEER - WINE

Carrer La Mar, 4-6

623 563 421

Dia de tancament: Dimarts.

Horari de servei: De 12:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut de Reus, Iris.

ENTRANT

Carpaccio de tomàquet i mozzarella.

PRINCIPAL

Arròs mar i muntanya.

POSTRES

Músic amb moscatell.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.

25,00€

IVA INCLÒS