Fondue de Provolone.
Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de fruits vermells.
Risotto al nero di seppia amb cloïsses i llagostins.
Postres casolanes del dia.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Amanida de ventresca.
Arròs melós de galeres i carxofes.
Crema catalana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Carpaccio Napolità.
Risotto de tòfona i llagostins.
Tiramisú.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Musclos del Delta.
Amanida de cabdells amb seitons.
Arròs de pop amb carxofes i calçots.
Mousse d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Arròs melós de botifarra blanca i negre amb salsa reduïda de carn.
Opció d’incloure amb tots els seus menús.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Vi recomenat: Cellers Terra i Vins.
Amanida amb encenalls de foie.
Arròs amb carxofa i sèpia.
A escollir de la nostra carta.
Cafè inclòs.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Arròs melós amb moll de costa.
Cellers Terra i Vins.
Arròs de cap i pota amb galta de porc i ou ferrat.
Cellers Terra i Vins.
Amanida de formatge de cabra.
Arròs melós de gambes i calamar.
Carpaccio de pinya amb sorbet de mandarina.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Tàrtar de gambes amb emulsió de cítrics i cruixent d’arròs.
Arròs melós d’espàrrecs de marge i bolets de temporada amb lasques de parmesà.
Sopa freda de maduixes amb escuma de iogurt i cruixent d’ametlla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Musclets de roca al vi blanc.
Pebrots de Padrón.
Arròs mariner amb fumet de roca.
Arròs del senyoret amb carpaccio de gambot. (+3€)
Arròs de secret ibèric a baixa temperatura amb ceps.
Arròs negre amb sípia de Cambrils.
Arròs del senyoret.
A escollir de les postres de la setmana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Vi recomenat: Cellers Terra i Vins.
Tàrtar de salmó sobre una base d’arròs amb salsa ponzu.
Risotto amb crema de pastanaga rostida, mantega d’avellana de Reus amb fondue de parmesà.
Arròs amb llet.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Croketa del dia.
Xips de albergínia amb mel de canya.
Arròs de llauna de mar i muntanya, fumat amb mini croketa de gamba vermella.
Croketa d’arròs amb llet.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Favetes saltejades amb calamarsons.
Arròs de secret ibèric amb bolets.
Pastís de formatge amb melmelada de maduixa.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Carxofes i gambes a la brasa.
Arròs de mar i muntanya.
A escollir dels nostres croissants farcits.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Arròs de gamba vermella, cansalada confitada i ceps.
Cellers Terra i Vins.
Ensaladilla russa amb llagostins i “Gazpachuelo malagueño” d’alls.
Arròs de puntilletes, llonganissa i bolets.
“Tonicillo de cielo”, xantillí i vainilla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Arròs “Pegalabios” de “Txuleta” de Rossa Gallega madurada de 60 dies, el seu greix i foie a la brasa.
Cellers Terra i Vins.
Ceviche de llagostins.
Arròs sec de galeres.
“Torrija” amb gelat d’avellanes.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
Musclos planxa
Calamars andalusa
Seitó fregit
Arròs de gamba
Postres a escollir de la carta
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cellers Terra i Vins.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat