Des de la Regidoria de Projecció de Ciutat, juntament amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus, ajudem a impulsar la gastronomia de la nostra ciutat amb l’organització de la tercera edició Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet, que tindran lloc a Reus del 19 d’abril al 12 de maig.
L’arròs és un producte imprescindible en la cuina mediterrània, i durant aquestes jornades es convertirà en el protagonista de totes les propostes preparades especialment per a l’ocasió per una sèrie de restaurants de la ciutat, que han treballat de forma única tota una diversitat d’opcions per gaudir d’aquest cereal tan versàtil.
Des de la regidoria volem agrair a tots els establiments la seva participació en aquestes Jornades Gastronòmiques, i destacar el seu esforç i la seva implicació, iniciatives d’aquest tipus contribueixen a posar en valor els productes de proximitat i de gran qualitat vinculats a la ciutat de Reus, alhora que ajuden a descobrir a ciutadans i visitants la nostra important oferta gastronòmica i els conviden a gaudir de Reus.
La capital del Baix Camp és un indret ideal per gaudir-la en companyia, amb les amistats o la família, i ho és per l’àmplia oferta d’activitats que atresora. Podem visitar el patrimoni modernista, consumir cultura de primer nivell o gaudir de l’art de comprar passejant. Us hi esperem!
NOEMÍ LLAURADÓ SANS
REGIDORA DE PROJECCIÓ DE CIUTAT
Un any més, i ja en van tres, Reus celebrarà les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet.
Del 19 d’abril al 12 de maig, podreu degustar diverses propostes d’Arròs Ganxet a una vintena de restaurants de la ciutat.
L’arròs és un producte imprescindible de la nostra gastronomia i del nostre territori. Amb aquest cereal tan senzill i versàtil es poden elaborar receptes infinites. I és que combina amb tot! Per aquest motiu, a cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’arròs Ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construïda a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen i que trobareu a la taula.
Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo del Delta de l’Ebre i acompanyades dels exquisits vins Mas Vicenç. Un maridatge perfecte que reflecteix la nostra voluntat de construir plegats una oferta gastronòmica que integri el bo i millor de tot allò que ens envolta.
Us hi esperem per seguir consolidant Reus com a destí gastronòmic de primera qualitat!
Victor Perales, president de l’AEH Reus.
Vermut de Reus, Yzaguirre.
Arròs a la llauna de gamba vermella, camagrocs i cansalada.
Xarrup de licor arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Miró.
Arròs cruixent amb tonyina.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Iris.
“Musclets” de roca al vi blanc.
Pebrots de Padró.
Croquetó de bacallà.
Arròs mariner amb fumet de roca.
Arròs del senyoret amb carpaccio de gambot (+3€).
Arròs de secret ibèric a baixa temperatura amb ceps.
Arròs negre amb sípia de Cambrils.
Mousse de mató amb gelatina de mel
i espurnes d’avellana de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
No inclou beguda.
Vi recomanat Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Miró.
Arròs de galera i carxofes.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Iris.
Amanida de pollastre de corral amb xampinyons.
Arròs de gamba blanca.
Mousse d’avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut casolà.
Amanida catalana.
Risotto de salmó.
Panna cotta amb avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus.
Amanida de pebrots del “piquillo”
amb tonyina i vinagreta de taronja.
Arròs de pop, gamba i cansalada.
Pastis rus d’avellana i ametlla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Miró.
Paella de marisc.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Yzaguirre.
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà i ruca.
“Risotto” de bolets i foie.
Mel i mató amb avellana de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus.
“Musclets” del Delta a la planxa amb sal i pebre.
Arròs de gamba vermella i papada.
Pastís d’avellanes de Reus “rus”.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – Flors i Violes, vi rosat.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Miró.
Carpaccio de gamba amb duo de caviars, oli d’oliva extra i torradetes cruixents.
Arròs melós de ceps i gambes.
Brownie casolà amb crema anglesa d’avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – Flors i Violes, vi rosat.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Iris.
Amanida de llagostins amb salsa tàrtara.
Arròs de calamar i carxofes amb verdures.
Pastís Rus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Cafè inclòs.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Miró.
Torradeta de pa de coca amb pernil ibèric.
Musclos amb romesco.
Arròs de gambeta de Tarragona amb calamarcets.
Brownie d’avellana de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Iris.
Timbal nòrdic d’arròs amb salmó i alvocat.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Miró.
Xarrup de crema de temporada amb xips de verdures.
Musclos amb salsa marinera.
Arròs de llamàntol.
Carlota de poma amb crema anglesa i avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Miró.
Musclos amb romesco.
Arròs de calamarsets i carxofa.
Flam d’avellana de Reus amb nata i gelat d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Miró.
“Rollito” fresc tradicional.
Arròs recepta especial del Xef amb porro.
Gelat d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Iris.
Arròs de sobrassada amb ou ferrat i xips.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.
Vermut de Reus, Iris.
Amanida amb formatge de cabra.
Arròs melós de gambes i calamar.
Gelat de torró amb avellanes de Reus.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – El Terrat, vi blanc jove.
Vermut de Reus, Iris.
Carpaccio de tomàquet i mozzarella.
Arròs mar i muntanya.
Músic amb moscatell.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Mas Vicenç – Nit de Lluna, vi negre criança.