MENÚ

ENTRANTS

Empedrat de mongetes amb verat
escabetxat i amaniment d’olivada.
Tataki de tonyina vermella
amb teriyaki i fruits vermells.

PRINCIPAL
Fregit de peix blau i calamars.

POSTRES
Pastís de crema catalana.

23,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
CELLER ADERNATS VINS I CAVA

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 19.30 a 23.00 h

 MENÚ

ENTRANTS
Canapès d’anguila fumada del Delta,
Seitons fregits de la costa de Tarragona,
Sardina de Tarragona en escabetx.

PRINCIPAL
Salmó a la planxa
amb la seva guarnició.

POSTRES
 Assortit dolç de l’Arlemar.

30,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: nits de diumenge a dijous
Servei: de 12.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h

 MENÚ

APERITIU
Seitó en tempura amb maionesa
de llima i tinta de calamar.

ENTRANT
 Coca de pasta de full amb sardina fumada
i escalivada a la brasa
amb melmelada d’oliva negra.

PRINCIPAL
 Llom de tonyina vermella marinada
amb chutney de mango,
espàrrecs verds i cruixent d’arròs.

POSTRES
 Coulant de xocolata blanca
amb gelat de fruita de la passió.

36,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 22.30 h

 MENÚ

ENTRANTS
 ANXOVES
L’ensalada de Ca La Carola.
SEITONS
Els nostres seitons marinats amb préssec
i reducció de vermut.
ANGUILA
Gaspatxo de remolatxa amb escuma
d’anguila del Delta.

PRINCIPAL
VERAT
Verat fumat sobre formatge fresc i fonoll
amb olivada i camamilla.
SARDINES
Sardines farcides de dàtils, avellanes i menta
sobre Parmentier amb oli de comí i sajolida.
BONÍTOL
Albergínia rostida amb salsa miso
i bonítol mediterrani.

POSTRES
Còctel digestiu.
Mojito glaçat amb rom de canya.

45,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS: Seducció, Blanc aromàtic
Xarel.lo vermell ECO
Cartoixà marí ecològic
Brut Reserva, més de 24 mesos

Dies de tancament: cap
Servei: de dilluns a diumenge de 13.00 a 15.30 h
i de dimecres a dissabte de 20.30 a 22.30 h

 MENÚ

ENTRANTS
 Sardines de Tarragona
en escabetx suau.

PRINCIPAL
Verat a l’all cremat.

POSTRES
Carpaccio de pinya
amb crema catalana.

30,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: dissabtes, diumenges i festius
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h

 MENÚ

ENTRANTS PER COMPARTIR
 Tàrtar de salmó,
Cruixents de seitons,
Musclos Kraken.

PRINCIPALS PER ESCOLLIR
Tonyina teriyaki
o Turbot a la basca
o Arròs de molls amb ànec.

POSTRES
Assortiment de rebosteria.

34,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: dilluns
Servei: d’11.00 a 24.00 h

 MENÚ

ENTRANTS
 Tàrtar de tomàquet i alvocat
amb espagueti de carbassó
i sardina fumada.

PRINCIPAL
Arròs melós amb llom de verat,
escamarlans i carxofa.

POSTRES
Coulant La Morada.

30,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: dilluns,dimarts, dimecres,
dijous i diumenge nit
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h

 MENÚ

 APERITIU DE LA CASA

ENTRANTS
Ajoblanco de poma amb sardina fumada.
Coca de seitó marinat
amb tomàquets especiats.
Tàrtar de salmó.

PRINCIPAL PER ESCOLLIR
Corona de llobarro
amb crema d’albergínia fumada i verduretes
o Lingot de garrí a baixa temperatura
amb la seva reducció.

POSTRES
Lemon pie.

40,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: diumenge nit i dilluns
Servei: de 13.00 a 17.00 h i de 20.00 a 23.00 h

 MENÚ

ENTRANTS
 Amanida de tomàquet rosa,
ceba morada i sardines de la costa
amb la seva olivada.

PRINCIPAL
Arrossejat de sardines
amb allioli negat.

POSTRES
Gelats Tartufo, Crocanti o Torroncino.

30,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 a 17.00 h

 MENÚ

ENTRANTS PER COMPARTIR
 Amanida de seitons
amb vinagre de Mòdena,
Coca de sardineta fumada
i escalivada.

PRINCIPAL PER ESCOLLIR
Fideuada de lloms de verat
i gamba vermella amb all i oli de tomàquet
o Arròs de suprema de sardines
amb alls tendres
(Arròs mínim 2 pax.).

POSTRES
Sorbet de poma Gran Smith
o Tiramisú de fruits vermells.

35,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: 23 de juny
Servei: de 13.00 a 16.30 h i de 19.30 a 23.00 h
Mínim 2 persones

 MENÚ

ENTRANTS PER COMPARTIR
 Amanida de llenties pardines
amb verat i emulsió de textures,
Tataki de tonyina vermella
amb teriyaki a la catalana
amb maduixes de temporada,
Fregit de peix blau i calamars.

PRINCIPAL
Arròs de tonyina,
calamarsets i favetes.

POSTRES
Lingot de tres xocolates
amb gelat de crema catalana
amb la seva corona.

34,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 a 16.30 h i de 19.30 a 22.00 h
Mínim 2 persones

 MENÚ

ENTRANTS PER COMPARTIR
(cada 2 persones)
Cabdells amb salmó fumat,
crema de formatge, seitons marinats
i vinagreta de mel i mostassa.
Anxoves de l’Escala amb pa amb tomàquet.
Croquetes de pernil ibèric.
Musclos de roca del Delta amb salsa thai.

PRINCIPAL
Llom de tonyina vermella salvatge
a la planxa amb salsa teriyaki.

POSTRES
 Xarrup de mojito.

45,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 a 16.00 h

 MENÚ

ENTRANTS
Escamarlans saltejats amb all i julivert
acompanyat d’amanida freda
d’arengada fumada, patata cuita,
ceba tendra i vinagreta de mostassa.

PRINCIPAL
 Seitons de Tarragona a l’all cremat.

POSTRES
 Xocolata, pa, oli i sal
o Sorbet de llimona amb carquinyolis.

34,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 19.00 a 23.00 h

 MENÚ

ENTRANTS PER COMPARTIR
 Seitons fregits
i Carpaccio de bacallà.

PRINCIPALS PER ESCOLLIR
 Turbot a la planxa amb allets fregits,
pebre vermell i toc de vinagre de Jerez
o Suquet de verat.

POSTRES
 Postres per escollir.

35,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: de dilluns a dijous
Servei: de 13.00 a 16.00 h

 MENÚ

APERITIU
Daus de barak marinat
amb vinagreta de cítrics.

ENTRANT
 Coca amb escalivada
i sardines en escabetx.

PRINCIPAL
 Delícies de tonyina planxa
sobre base de crema de piquillo
i un toc de teriyaki.

POSTRES
 Postres per escollir.

24,50 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 MENÚ

ENTRANTS
Amanida de fumats
amb formatge feta.

PRINCIPAL
Tataki de tonyina
amb verduretes al dente.

POSTRES
 Flam de coco.

29,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h

 MENÚ

ENTRANTS PER ESCOLLIR
 Escabetx de sardines de Tarragona
amb vinagre de poma
o Coca de pasta de full
amb seitó en vinagre.

PRINCIPALS PER ESCOLLIR
 Fideus rossos amb emperador
i allioli negat
o Caldereta de romesco amb corbina.

POSTRES
 Postres per escollir.

22,50 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h

 MENÚ

ENTRANT
 “Espeto” de sardines i seitons a la llimona.

PRINCIPALS PER ESCOLLIR
Timbal de pop saltejat amb allets
tendres, ou poché i parmentier ibèric
o Daus de salmó marinat amb soja,
maionesa de mostassa
i wok de verdures.

POSTRES
 Crema de préssec de vinya
amb vel de “Temptació negre”.

27,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 24.00 h

 MENÚ

ENTRANT
 Vichyssoise amb daus d’anguila fumada.

DE PRIMER
Verat escabetxat.

PRINCIPAL
Salmó a la papillota.

POSTRES
 Pastís de xocolata i confitura de mango.

30,00 €*

* Inclòs: pa, aigua i beguda
 CELLER ADERNATS VINS I CAVA

 Dies de tancament: diumenge i dilluns
Servei: de 13.00 a 15.30 h

 

ORGANITZA:

PATROCINADOR:

COL·LABORA: