Els restauradors de Reus han posat tot el seu talent, passió i esforç per oferir-te les millors tapes en aquesta ruta gastronòmica. Ara et toca a tu reconèixer la seva feina!
Vota la teva tapa preferida a través de l’app Mossegada Ganxeta i ajuda’ns a triar la millor proposta d’aquesta edició. Participar és molt fàcil, i el teu vot pot marcar la diferència.
Pastís rústic de pollastre i bledes tendres amb mató i parmesà, sobre torrada de pa de vidre, bolets de temporada i salsa trufada.
Crep de botifarra amb bolets i salsa de vi.
Cistella cruixent de carabassa fornejada, farcida de crema de bolets amb gambeta i gratinada amb formatge mozzarella.
Tapa “cachopo” de vedella, farcit de rovellons i formatge de la Garrotxa, sobre llit de porro macerat i salsa de rovellons.
Empanada Argentina de tardor.
Fals caneló de Portobello, tartufata, mozarela i ceba deshidratada.
Hot dog de brioix amb cua de bou a baixa temperatura i bolets shitake amb allioli de mostassa antiga.
Caneló de pop amb beixamel trufada.
Empanada de farcit de bull blanc i negre amb bolets i ceba de Figueres acompanyats de una combinació de formatges de cabra, ovella i vaca, banyats amb salsa de romesco. Un homenatge a la cuina catalana, ple de sabor i autenticitat.
Saltejat de ceps amb gambes.
Cremós de patata i parmesà amb ou escumat, trompetes de la mort i moniato cruixent.
Taco de “tinga” de pollastre amb ceba tendre i coriandre acompanyat de llima i salsa ranxera.
Burguer de pa de brioix amb melmelada de maduixes, carn de Paco Rosa, salsa maio-chipotle i Cheddar fos.
Sis musclos gratinats amb beixamel de xampany.
Ravioli farcit de melós de vedella i ceps amb beixamel trufada i cruixent de porro.
Fideus amb calamars i bolets.
Mini brioix de steak tàrtar amb tòfona i salsa Vermut Rofes.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat