JORNADES GASTRONÒMIQUES

DE L'ARRÒS

SALOU 2021

Del 29 d'abril al 16 de maig

Del 29 d’abril al 16 de maig

ARENA – TAPAS RESTAURANT

Passeig Jaume I, s/n (veure mapa)
977 384 000

APERITIUS
Cullereta de tàrtar de tonyina vermella, Xarrup calent de gamba vermella.

PRIMERS
PER ESCOLLIR:

Coca de ceba dolça, formatge de cabra i encenalls de pernil Ibèric,
Amanida de brots verds, fruits secs, formatge de cabra i vinagreta dolça de tomàquet,
Carpaccio de cogombre, ceba, tomàquet, alls tendres i crostons,
Pa bao de pressa ibèrica, ceba caramel·litzada amb mostassa i mel.

SEGON PLAT
Arròs de botifarra negre d’Alforja amb calamar de Cambrils i pèsols de Riudoms.

POSTRES
Gelat artesà de vainilla amb escuma de crema catalana.

21,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Vi blanc Tranquille Torelló i copa de cava Costa Daurada

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

—————————–

APERITIVOS
Cucharita de tartar de atún rojo, Sorbo caliente de gamba roja.

PRIMEROS
A ESCOGER:
Coca de cebolla dulce, queso de cabra y virutas de jamón Ibérico,
Ensalada de brotes verdes, frutos secos, queso de cabra y vinagreta dulce de tomate,
Carpaccio de pepino, cebolla, tomate, ajos tiernos y picatostes,
Pan bao de presa ibérica, cebolla caramelizada con mostaza y miel.

SEGUNDO PLATO
Arroz de butifarra negra de Alforja con calamar de Cambrils y guisantes de Riudoms.

POSTRE
Helado artesano de vainilla con espuma de crema catalana.

21,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Vino blanco Tranquille Torelló y copa de cava Costa Daurada

Días de cierre: lunes
Servicio: de 13.00 h a 16.30 h

LOGO_BOQUET

BOQUET RESTAURANT

Carrer de Berenguer de Palou, 9 – local 6 (veure mapa)
977 002 043

APERITIU
PER A COMPARTIR:
Amanida d’ànec en textures,
Calamarset farcit de ventresca ibèrica i ceba caramel·litzada,
Musclos de roca a la brasa.

PRINCIPAL
Arròs de pop i papada a la brasa.

POSTRES
Postres casolans i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

35,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

APERITIVO
PARA COMPARTIR:
Ensalada de pato en texturas,
Chipirón relleno de ventresca ibérica y cebolla caramelizada,
Mejillones de roca a la brasa.

PRINCIPAL
Arroz de pulpo y papada a la brasa.

POSTRES
Postre casero y chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

35,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: lunes
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

RESTAURANT CASA SOLER

Avinguda de la Diputació, 197 (veure mapa)
977 380 463

APERITIU
Rostes de Sòria casolanes amb “revolconas”.

PRIMER PLAT
Salmó fumat per nosaltres
i la seva salsa tàrtara,
Llagostins gegants bullits.

PRINCIPAL
Arròs del Delta amb gambots
i calamar de les nostres platges.

POSTRES
Dolç de tres llets
amb boleta de canyella i caramel.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

44,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

—————————–

APERITIVO
Torreznos de Soria caseros con revolconas.

PRIMER PLATO
Salmón ahumado por nosotros
y su salsa tártara,
Langostinos gigantes hervidos.

PRINCIPAL
Arroz del Delta con carabineros
y calamar de nuestras playas.

POSTRES
Dulce de tres leches
con bolita de canela y caramelo.
Chupito de licor de arroz
Segadors del Delta.

44,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 13.00 h a 15.30 h

LOGO_CASTILLOJAVIER

CASTILLO DE JAVIER

Carrer de Carles Buigas, 29 (veure mapa)
977 352 222

APERITIU
Macarrons de foie-gras i formatge Idiazabal.

ENTRANT
Carpaccio de vieires amb tàrtar de tomàquet,
ous de salmó fumat,
olivada i sorbet de llima i coriandre.

PRINCIPAL
Arròs caldós de llamàntol.

POSTRES
Mousse d’arròs amb llet
sobre cruixent de canyella.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

43,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Torelló Brut Reserva Costa Daurada Special Edition

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

APERITIVO
Macarrones de foie-gras y queso Idiazabal.

ENTRANTE
Carpaccio de vieiras con tartar de tomate,
huevas de salmón ahumado,
olivada y sorbete de lima y cilantro.

PRINCIPAL
Arroz caldoso de bogavante.

POSTRES
Mousse de arroz con leche
sobre crujiente de canela.
Chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

43,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Torelló Brut Reserva Costa Daurada Special Edition

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_CLUBNAUTIC

RESTAURANT CLUB NÀUTIC SALOU

Espigó del Moll, s/n (veure mapa)
977 382 168

APERITIU
PER COMPARTIR:
Pernil ibèric amb pa de coca d’oli
torrada amb tomàquet,
Musclo de roca al vapor,
Bunyols de bacallà.

PRINCIPAL
PER TRIAR
(mínim dues persones):
Arròs de marisc o Arròs negre amb cloïsses.

POSTRES
Coulant de xocolata amb gelat artesà, textures d’arròs.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

45,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: diumenge nit i dilluns
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

—————————–

APERITIVO
A COMPARTIR:
Jamón ibérico con pan de coca de aceite
tostada con tomate, Mejillón de roca al vapor,
Buñuelos de bacalao.

PRINCIPAL
A ESCOGER
(mínimo dos personas):
Arroz de marisco o Arroz negro con almejas.

POSTRES
Coulant de chocolate con helado artesano, texturas de arroz.
Chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

45,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: domingo noche y lunes
Servicio: de 13.00 h a 15.30 h

LOGO_COOKTRAVEL

RESTAURANT COOK & TRAVEL

Llevant, 5 (veure mapa)
977 350 707

APERITIU COOK & TRAVEL
Nem de peix mantega amb salsa satai,
Sam de sardina fumada i kimchi,
Ostra en tempura amb salsa tàrtara.

PRINCIPAL
Arròs del senyoret amb llamàntol.

POSTRES
“Torrijas” de menjar blanc
i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

40,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

—————————–

APERITIVO COOK & TRAVEL
Nem de pez mantequilla con salsa satai,
Sam de sardina ahumada y kimchi,
Ostra en tempura con salsa tártara.

PRINCIPAL
Arroz del senyoret con bogavante.

POSTRES
Torrijas de menjar blanc
y chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

40,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: lunes
Servicio: de 13.00 h a 15.30 h

LOGO_DALBERT

D’ALBERT

Carrer Espigó del Moll, s/n (veure mapa)
977 382 767

APERITIU
Croqueta d’ibèric banyada en camembert.

ENTRANT
Calamarset fregit amb salsa F.

PRINCIPAL
Arròs melós de cigaletes i carxofes.

POSTRES
Tiramisú Pekan.

32,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dimecres
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

—————————–

APERITIVO
Croqueta de ibérico bañada en camembert.

ENTRANTE
Chipirón frito con salsa F.

PRINCIPAL
Arroz meloso de cigalitas y alcachofas.

POSTRES
Tiramisú Pekan.

32,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: miércoles
Servicio: de 13.00 h a 16.30 h

LOGO_DELFIN

RESTAURANTE DELFÍN

Passeig de Miramar, 91 – local 2 (veure mapa)
977 385 467

APERITIU
PICA-PICA DE LA CASA:
Pernil de gla ibèric Guijuelo,
Anxoves del Cantàbric,
Salmó marinat a la nostra manera,
Pa de coca amb tomàquet i olis primerencs.

PRINCIPAL
Arròs amb bacallà,
carxofes i favetes de temporada.

POSTRES
Tatin de poma i gelat de vainilla.

45,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dimecres
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

—————————–

APERITIVO
“PICA-PICA” DE LA CASA:
Jamón de bellota ibérico Guijuelo,
Anchoas del Cantábrico,
Salmón marinado a nuestra manera,
Pan de coca con tomate y aceites tempranos.

PRINCIPAL
Arroz con bacalao, alcachofas
y habitas de temporada.

POSTRES
Tatin de manzana y helado de vainilla.

45,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: miércoles
Servicio: de 13.00 h a 15.30 h

RESTAURANTE EL GALEÓN

Carrer de Valls, 8 (veure mapa)
877 006 935

MENÚ DEGUSTACIÓ

Ostró del Delta amb escuma de cítrics,
Raviolis de gambes farcits de ceps,
Arròs sushi en tempura amb alvocat,
mango i tàrtar de tonyina vermella Balfegó,
Pebrots del piquillo farcits
de peus de porc, foie i bolets confitats,
Vieira farcida d’arròs mariner i ortigues de mar,
Volcà d’arròs melós d’ànec, bolets i foie.

POSTRES
Assortiment de la nostra rebosteria amb degustació d’arròs amb llet i gotet de licor d’arròs de Segadors de Delta.

31,70 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

MENÚ DEGUSTACIÓN

Ostrón del Delta con espuma de cítricos,
Raviolis de gambas rellenos de ceps,
Arroz sushi en tempura con aguacate,
mango y tartar de atún rojo Balfegó,
Pimientos del piquillo rellenos
de manitas de cerdo, foie y setas confitadas,
Vieira rellena de arroz marinero y ortigas de mar,
Volcán de arroz meloso de pato, setas y foie.

POSTRES
Surtido de nuestra repostería
con degustación de arroz con leche
y chupito de licor de arroz
de Segadors del Delta.

31,70 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: lunes
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_ELTOTXO-CAT

EL TOTXO TAVERNA

Carrer de Barcelona, 40 (veure mapa)
977 105 888

ENTRANTS
Coca de pasta fullada amb seitons i bacallà,
Crema de vieires i galeres.

PRINCIPAL
Cassoleta d’arròs a l’estil dels pescadors.

POSTRES
Gelat d’arròs amb llet i gotet de licor d’arròs
Segadors del Delta.

35,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

ENTRANTES
Coca de hojaldre con boquerones y bacalao,
Cremita de vieiras y galeras.

PRINCIPAL
Cazuelita de arroz al estilo de los pescadores.

POSTRES
Helado de arroz con leche
y chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

35,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: lunes
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_ELTRASTO

EL TRASTO TABERNA

Autovia Salou Tarragona, 6 – local 11 (veure mapa)
977 351 224

APERITIU
PER ESCOLLIR:
Amanida de tomàquet Ekstasis “al perico”
amb seitons en vinagre,
Carpaccio de bou amb encenalls
de parmesà i oli d’alfàbrega i llima,
Tàrtar de fumats lligat amb salsa tàrtara.

PRINCIPAL
Arròs melós a l’aroma d’escamarlans amb calamar,
bolets baby i llàgrimes ibèriques a la barbacoa.

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Crep de Nutella,
Sorbets de la casa,
Iogurt artesà amb sopeta de groselles,
Formatge curat amb codony casolà.

28,90 €*

* Inclosos: pa i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

APERITIVO
A ESCOGER:
Ensalada de tomate Ekstasis al perico
con boquerones en vinagre,
Carpaccio de buey con virutas
de parmesano y aceite de albahaca y lima,
Tartar de ahumados ligado con salsa tártara.

PRINCIPAL
Arroz meloso al aroma de cigalas con calamar,
setas baby y lágrimas ibéricas a la barbacoa.

POSTRES
A ESCOGER:
Crepe de Nutella,
Sorbetes de la casa,
Yogur artesano con sopita de grosellas,
Queso curado con membrillo casero.

28,90 €*

* Incluido: pan y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_LAPASION

LA PASIÓN

Via Roma, 13 (veure mapa)
666 102 314

APERITIU
Torrada amb pernil ibèric,
Paté d’ànec amb codony i nous.

PRINCIPAL
Arròs amb llamàntol.

POSTRES
Caprici dolç.
28,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dimarts
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

APERITIVO
Tostada con jamón ibérico,
Paté de pato con membrillo y nueces.

PRINCIPAL
Arroz con bogavante.

POSTRES
Capricho dulce.

28,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: martes
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_LATAGLIATELLA

RESTAURANTE LA TAGLIATELLA SALOU

(Obert a partir del 7 de maig / Abierto a partir del 7 de mayo)

Carrer de Murillo, 6-10 (veure mapa)
977 351 999
 


APERITIU
Amanida Costa Daurada
amb vinagreta de mel i pistatxos o de cítrics.

PRINCIPAL
PER ESCOLLIR:
Rissotto al parmigiano rosso
o Rissotto magret i tartufina
o Rissotto 4 formatges.

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Limonemisú
o Tiramisú
o Gelat.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

35,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

APERITIVO
Ensalada Costa Daurada
con vinagreta de miel y pistachos o de cítricos.

PRINCIPAL
A ESCOGER:
Risotto al parmigiano rosso
o Risotto magret y tartufina
o Risotto 4 quesos.

POSTRES
A ESCOGER:
Limonemisú
o Tiramisú
o Helado.
Chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

35,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_LESTACIO

BRASERIA L’ESTACIÓ

Plaça del Carrilet, s/n – local 8 (veure mapa)
977 352 031


APERITIU
Barqueta de pa de vidre amb escalivada.

ENTRANT
Amanida de formatge de cabra
amb fruits secs i fruites de temporada.

PRINCIPAL
Risotto d’arròs negre.

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Pastís de formatge o Crema catalana
i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

25,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

—————————–

APERITIVO
Montadito de pan de cristal con escalivada.

ENTRANTE
Ensalada de queso de cabra
con frutos secos y frutas de temporada.

PRINCIPAL
Risotto de arroz negro.

POSTRES
A ESCOGER:
Tarta de queso o Crema catalana
y chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

25,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: lunes
Servicio: de 13.00 h a 16.30 h

Diseño sin título

MALAPECORA RESTAURANT

Via Augusta, 14 (veure mapa)
665 461 214


WELCOME
Canya Heineken i Raviolis de mango
amb gamba vermella i arròs salvatge.

ENTRANT
PER ESCOLLIR:
Risotto de sipieta en la seva tinta
amb pèsols del Maresme
o Arròs trufat amb espàrrecs de marge
i rovell d’ou curat.

PRINCIPAL
PER ESCOLLIR:
(mínim dues persones)
Arròs de magret d’ànec
i melmelada de taronja amarga
o Arròs amb calamarsets de la llotja,
carxofes i anguila fumada.

POSTRES
Crema d’arròs amb llet en textures
i gotet de licor d’arròs Segadors de Delta.

45,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: cap
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

WELCOME
Caña Heineken y Raviolis de mango
con gamba roja y arroz salvaje.

ENTRANTE
A ESCOGER:
Risotto de sepieta en su tinta
con guisantes del Maresme
o Arroz trufado con espárragos trigueros
y yema de huevo curado.

PRINCIPAL
A ESCOGER:
(mínimo dos personas)
Arroz de magret de pato
y mermelada de naranja amarga
o Arroz con chipirones de la lonja,
alcachofas y anguila ahumada.

POSTRES
Crema de arroz con leche en texturas
y chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

45,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

LOGO_OXANTAR

O XANTAR MEDITERRÁNEO

Carrer de Bilbao, 3 – baixos B (veure mapa)
977 073 152 / 692 331 184


DIFERENTS TÈCNIQUES I TEXTURES
AMB DIFERENTS VARIETATS D’ARRÒS

APERITIUS
Amb varietat SARA:
Caneló de socarrat amb gamba vermella,
la seva crema i allioli de llima.

Amb varietat CARNAROLI ENVELLIT:
Mantegat en essència d’algues
i peus de cabra.

PRINCIPAL
Amb varietat CARNAROLI:
Cap-roig de roquer i llagostins
de Sant Carles de la Ràpita.

POSTRES
Amb varietat SENIA:
“Torrija” caramel·litzada
amb crema d’arròs i mandarines.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

45,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: dilluns i dimarts
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

DIFERENTES TÉCNICAS Y TEXTURAS
CON DIFERENTES VARIEDADES DE ARROZ

APERITIVOS
Con variedad SARA:
Canelón de socarrat con gamba roja,
su crema y alioli de lima.

Con variedad CARNAROLI ENVEJECIDO:
Mantecado en esencia de algas y percebes.

PRINCIPAL
Con variedad CARNAROLI:
Cabracho y langostinos
de Sant Carles de la Ràpita.

POSTRES
Con variedad SENIA:
Torrija caramelizada
con crema de arroz y mandarinas.
Licor d’arròs Segadors del Delta.

45,00 €*

* Incluidos: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: lunes y martes
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

SAPORE DI MARE

Carrer de Bilbao, 2 (veure mapa)
977 353 102


APERITIU
Amanida de xató.

PRINCIPAL
Risotto cremós de carbassó.

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Crema catalana o Pannacotta.

16,90 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: cap
Servei: de 10.00 h a 16.30 h

—————————–

APERITIVO
Ensalada de xató.

PRINCIPAL
Risotto cremoso de calabacín.

POSTRES
A ESCOGER:
Crema catalana o Panna cotta.

16,90 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 10.00 h a 16.30 h

LOGO_TERRASSACEL

RESTAURANT TERRASSA DEL CEL

Carrer de Rosa Sensat, 6 (veure mapa)
692 117 111


APERITIU DE BENVINGUDA
PER A COMPARTIR:
Amanida amb algues wakame
i twister de llagostins,
Favetes baby amb calamarsets de platja
i refregit d’alls tendres.

PRINCIPAL
Arròs de galeres, cor de carxofes i ceps.

POSTRES
Copa del Cel:
Fruites de temporada amb sorbet
i toc suau de menta.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta.

32,00 €*

* Inclosos: pa, aigua i maridatge
Selecció de vins i caves Torelló Viticultors

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

—————————–

APERITIVO DE BIENVENIDA
PARA COMPARTIR:
Ensalada con algas wakame
y twister de langostinos,
Habitas baby con chipirones de playa
y refrito de ajos tiernos.

PRINCIPAL
Arroz de galeras, corazón de alcachofas y ceps.

POSTRES
Copa del Cel:
Frutas de temporada con sorbete
y toque suave de menta.
Chupito de licor de arroz Segadors del Delta.

32,00 €*

* Incluido: pan, agua y maridaje
Selección de vinos y cavas Torelló Viticultors

Días de cierre: ninguno
Servicio: de 13.00 h a 16.00 h

ORGANITZA:

PATROCINA:

COL·LABORA: