Cargols i Calamars Baix Gaià
Cargols i Calamars Baix Gaià
Cargols i Calamars Baix Gaià
Cargols i Calamars Baix Gaià
Cargols i Calamars Baix Gaià
Cargols i Calamars Baix Gaià
cargols-baix-gaia-hp11
calamars-baix-gaia-hp33
9t
Magna
Yzaguirre
Schweppes
Dos Maderas
Disbesa Grupo
Ajuntament de Torredembarra
Costa Daurada

Altafulla

EL BRUIXOT

Cargols picants del Bruixot: 16,00€

Guisat de calamars: 18,00€

MARIDATGE:

Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. Martí Royo, 2
645 938 780 / 626 677 990
@bruixot_d_altafulla

HORARI DE SERVEI:
De dimarts a diumenge de 19:30 a 22:30 h i caps de setmana de 13:00 a 15:30 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns

MARITIME BEACH CLUB ALTAFULLA

Guisat de calamars i fesols de Santa Pau amb trompetes de la mort, rovellons i castanyes: 18,00€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Pescadors, 3
877 252 700
maritimealtafulla.com
@maritime.altafulla

HORARI DE SERVEI:

Dijous i diumenge de 13:00 a 15.30 h
Divendres, dissabtes i vigílies de festiu de 13:00 a 15:30 h i de 20:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns, dimarts, dimecres

ROMPEOLAS KETOKA

Calamars amb tinta i fabetes baby: 14,50€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Alcalde Pijoan, 2
666 155 536
@ktoka.altafulla

HORARI DE SERVEI:
De 13:15 a 15:45 h i de 20:00 a 22:45 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

CREIXELL

HOTEL RESTAURANT LA NOVA TENALLA

Cargols a la llauna: 18€

Cargols amb peus de porc: 16€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

HORARI DE SERVEI:
De 8:00 a 10:30 h esmorzar i de 13:00 a 16:00 h
Sempre amb reserva prèvia

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns

BAR RESTAURANT LA GRESCA

Cargols amb salsa: 10€

Calamars a la planxa amb all i julivert: 15€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. Dr. Pujol, 6
977 803 700
@barlagresca

HORARI DE SERVEI:
De 8:00 a 15:30 h i de 19:30 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns

BAR RESTAURANT ÁNGEL MIGUEL

Caldereta de calamars i cloïsses: 15€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ctra. N-340 KM 1180
977 800 203
restaurantangelmiquel.com

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

LA NOU DE GAIÀ

A LA PARRA!

Calamars a la Parra: 12€

Cargols a la Parra: 12€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Cases noves
977 655 564 / 640 852 298
@a_la_parra

HORARI DE SERVEI:

Dilluns, dimarts, dijous i diumenge de 9:30 a 16 h

Divendres i dissabtes de 9:30 a 16:00 h i de 20:00 a 23 h

DIA DE TANCAMENT:
Dimecres

LA RIERA DE GAIÀ

RESTAURANT L’HOR

Cargols a la Lleidatana: 12€

Saltat de calamars, carxofes i algun bolet: 15€

“Mini” de calamars amb tomàquet i maionesa cítrica: 8,50€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Joan, 15
607 422 855
@l.hor_restaurant

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:30 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a dijous i diumenge nit

LA ESTRELLA DEL JAMÓN

Calamarsets amb verduretes: 12€

Calamar farcit de l’àvia: 14€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Fondo, 1
977 649 068
@la.estrella.del.jamon

HORARI DE SERVEI:
De 8:00 a 11:00 h, de 13:00 a 15:00 h i de 20:00 a 22:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dimarts

SALOMÓ

RESTAURANT EL JARDÍ

Cargols amb salsa del jardí amb picadeta d’ametlla, cansalada i pernil Duroc a daus i un toc d’allioli
PLAT: 14,50€
TAPA: 8,50€

Conill amb cargols amb salsa de Romesco i herbes aromàtiques: 14,50€

Els nostres calamars a la romana amb ratlladura de cítrics:
PLAT: 13,50€
TAPA: 8€

Calamar de potera a l’estil menorquí farcit amb sobrassada acompanyat de xips de iuca: 19,50€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Prat de la Riba, 9
977 629 093
@restauranteljardi

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h
Esmorzars amb reserva de 8:00 a 11:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns i dimarts

TAMARIT

ESPAI GASTRO MARKET TAMARIT BEACH RESORT

WINE & TAPAS TAMARIT
Calamars de potera amb ceba: 8,00€

SUSHI TAMARIT
Sashimi de calamar: 8,00€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ctra. N-340 Km 1172 Càmping Tamarit
977 650 128

HORARI DE SERVEI:
Divendres de 17:00 a 22:30 h
Dissabte de 12:00 a 22:30 h
Diumenge de 12:00 a 16:30 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a dijous

BRISA RESTAURANT

ENTRANTS A COMPARTIR
– Amanida de stracciatella de burrata i pesto vermell amb vinagreta de figues
– Croqueta XL de pop amb maionesa del pebrot de la vera

SEGONS PLATS A ESCOLLIR
– Arròs de calamar de potera i carxofes
– Calamar de potera a l’estil mediterrani

POSTRES A ESCOLLIR
– Pastís del dia
– Sorbet

Maridatge
Aigua i pa

Preu 28,00€
Mínim 2 persones

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ctra. N-340 Km 1172 Càmping Tamarit
977 651 364
tamarit.com/ca/restaurant-brisa

HORARI DE SERVEI:
Aquest menú només se servirà de dilluns a divendres (migdia i nit) de 13:00 a 15:30 h i de 19:30 a 22:30 h

DIA DE TANCAMENT:

TORREDEMBARRA

LA XERIUETA

Tapa de Romesco de calamar: 9,50€

Tapa de Cargols a l’antiga: 10€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Ample, 12
600 433 213
@laxeriuetadelatorre

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 15:00 h i de 20:00 a 22:00 h
Tancat per vacances del 2 al 16

DIA DE TANCAMENT:
Diumenge nit i dilluns

ÒXID

Calamars Cebuts: 17,50€

Calamars a l’andalusa: 15,00€

Calamar planxa amb allada suau: 17,50€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom, 43
977 641 952
restaurantoxid.com

HORARI DE SERVEI:
Fins el 31 d’octubre de 13:00 a 16:00 h i de 20:30 a 23:00 h. A partir de l’1 de novembre de 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

4 LATAS BAIX A MAR

Brioix de calamars amb salsa “kimchi”: 9,90€

Calamars a l’andalusa: 13,00€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom, 39
977 640 469
4latas.bar

HORARI DE SERVEI:
De 12:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a divendres

4 LATAS TORREDEMBARRA

Calamars a la tinta: 15€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. del forn, 10
977 640 469
4latas.bar

HORARI DE SERVEI:
De 19:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Diumenge i dilluns

4 MAKIS

Uramaki farcit de calamar en tempura recobert d’alvocat, salsa “kimchi”, allioli de tinta de calamar i làmina d’all cruixent: 15,50€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom, 7
977 120 526
4makis.cat

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

CAL SILVER

Cargols a la cassola: 18€

Calamarsets guisats: 18€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Miramar, 216
613 620 659
@calsilvertorredembarra

HORARI DE SERVEI:
Dissabtes i diumenges de 13:00 a 15:30 h
Només caps de setmana amb reserves

DIA DE TANCAMENT:
Dimarts

HOSTAL COCA

Calamars a la romana: 8€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Antoni Roig, 97
977 640 055 / 648 675 891
hostalcoca.com

HORARI DE SERVEI:
De 12:00 a 14:00 h i de 19:00 a 21:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Diumenge tarda i dilluns

RESTAURANT ITSASOA

Cargols endimoniats amb peus de porc: 20€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ctra. de la Pobla de Montornès, 20
648 470 659

HORARI DE SERVEI:
Esmorzar de 9:00 a 11:00 h
Dinars de 13:00 a 15:30 h
Divendres i dissabtes nit de 20:30 a 22:30 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns – Vacances del 23 d’octubre al 2 de novembre

RESTAURANT CLUB MARÍTIM

Cargols amb xoriço: 8,90€

Arròs a la cassola de conill, pollastre i cargols: 16,00€

Calamars farcits de botifarra negra i poma: 14,60€

Arròs melós de calamars i gambetes: 16,00€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom s/n
647 974 664

HORARI DE SERVEI:
De dijous a diumenge de 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

RESTAURANT EL CAPITÁN

El nostre entrepà de calamars: 12€

Mar i muntanya de calamar de costa, papada confitada i calçots: 21€

Calamarsets de costa fregits amb crispetes i “pico de gallo”: 21€

Arròs a la “llauna” amb cargols, shimeji, costelles d’ibèric i carxofa: 21€

MARIDATGE:
Vins Celler 9+
1R Base Blanc
2R Base Negre

Cervesa San Miguel

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Rafael de Campalans, 11
977 644 983
@elcapitanrest

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h
Divendres i dissabtes de 20:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Nits de diumenges a dijous