DEGUSTACIÓ

4 LATAS

C/ del forn, 10
TORREDEMBARRA

977 644 983

Dia de tancament:
Diumenge i dilluns.

Horari de servei:
De dimarts a dissabte de 18 a 23 h.

Degustació
2 croquetes de calçots amb salsa romesco.

Preu
4,50 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

DEGUSTACIÓ

4 LATAS BAIX A MAR

PASSEIG COLOM, 39
TORREDEMBARRA

977 64 50 05

Dia de tancament:
Diumenge i dilluns.

Horari de servei:
Dissabte i diumenge de 12 a 16 h.

Degustació
2 croquetes de calçots amb salsa romesco.

Preu
4,50 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

PIZZERIA ALCAPONE

Port de Torredembarra
TORREDEMBARRA

977 643 337

www.alcaponerestaurant.com

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 13 a 16 h i de 20 a 22:30 h.

Principal
Pizza amb calçots, gamba i cansalada.

Postres
Tiramisú de te verd i cafè.

Preu
22,50 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

RESTAURANT ANGEL MIGUEL

Ctra. N 340 Km 1180
CREIXELL

977 803 626

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13 a 16 h.

Entrant
Torrada de botifarra negra amb calçots a la flama, oli de bolets i tòfona.

Principal
Cansalada de porc de Duroc amb suc de carn, calçots confitats i ‘xipiró’ amb tinta de calamar.

Postres
Arròs amb llet amb sucre cremada.

Preu
35,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

EL CAPITAN

PASSEIG DE RAFAEL CAMPALANS, 11
TORREDEMBARRA

977 803 626

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13 a 16 h.

Entrant
Calçots en tempura de carbó amb romesco.

Principal
Graellada de peixos de roca de la llotja.

Postres
Milfulls de crema catalana.

Preu
36,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

RESTAURANT CLUB MARITIM TORREDEMBARRA

PASSEIG COLOM, S/N
TORREDEMBARRA

647 974 664 / 977 642 067

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
Divendres i dissabte de 13 a 16 h. (Sota reserva)

Entrant
Calçots de valls amb salsa romesco amb pa torrat, tomàquet i allioli.

Principal
Graellada de carn amb botifarra d’alforja, botifarra negra i xai amb fesols, patata al caliu i carxofa al forn.

Postres
Crema catalana casolana.
Taronges amb sucre.
Copa de cava.

Preu
35,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

EL JARDÍ DE SALOMÓ

C/ PRAT DE LA RIBA 9
SALOMÓ

977 629 093

Dia de tancament:
Dilluns i dimarts.

Horari de servei:
De 13 h a 16 h sota reserva prèvia.

Entrant
Aperitiu d’olives arbequines i ametlles salades.
Teules de calçots sense límit amb la seva salsa.

Principal
Llonganissa amb fesols.
Amanida d’enciam o escarola per compartir amb alioli.
Xai a la brasa amb patata al caliu i carxofa.

Postres
Crema catalana.
Selecció de cafès i xupito.

Preu
41,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

GAVINA RESTAURANT

Avinguda de la Gavina s/N
CREIXELL PLATJA

625515350

Dia de tancament:
De dilluns a dijous.

Horari de servei:
D’11 a 17:30 h.

Entrant
Aperitiu, pa torrat i teules de calçots.

Principal
Graellada de carn (xai, botifarres i cansalada) amb guarnicions.

Postres
Crema catalana i taronja tallada.

Preu
38,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

RESTAURANT LA MASIA CAL VITALI

RESTAURANT LA MASIA CAL VITALI
Torredembarra

977 131 859

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
Dissabte i diumenge de 13 a 16 h.

Entrant
Calçots i carxofes .

Principal
Mongetes amb cansalada, costelles de xai, costelles de porc, botifarra i cansalada.

Postres
Crema catalana i copa de cava.

Preu
35,90 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

DEGUSTACIÓ

GAVINA RESTAURANT

Avinguda de la Gavina s/N
CREIXELL PLATJA

625515350

Dia de tancament:
De dilluns a dijous.

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h.

Degustació
Crema de calçots amb ou poché i encenalls d’ibèric.

Preu
11,50 €
IVA INCLÒS


Degustació
Arròs de calçots amb secret i bolets.

Preu
19,90 €
IVA INCLÒS


Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

LA TERRAZA

PASSEIG DE RAFAEL CAMPALANS, 11
TORREDEMBARRA

977 644 528

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13 a 16 h.

Entrant
Canelons de calçots.

Principal
Arròs caldós amb llamàntol.

Postres
A escollir.

Preu
25,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

RESTAURANT L'HOR

C/ SANT JOAN, 15
LA RIERA DE GAIÀ

607 422 855

Dia de tancament:
De dilluns a divendres.

Horari de servei:
Dissabtes i diumenges de 13 a 16 h (sota reserva).

Entrant
Calçots amb romesco.

Principal
Graellada de carn.

Postres
Borratxo de taronja amb crema catalana.

Preu
35,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

DEGUSTACIÓ

RESTAURANT L'HOR

C/ SANT JOAN, 15
LA RIERA DE GAIÀ

607 422 855

Dia de tancament:
De dilluns a divendres.

Horari de servei:
Dissabtes de 13 a 16 h i de 20:30 a 23 h i diumenges de
13 a 16 h. Sota reserva.

Menú degustació
Escuma de calçots i teula.
Coca de calçots i escamarlans.
Confit de bacallà amb calçots i romesco trencat.
Secret d’ibèric farcit de calçots.
Crema catalana i bombo de calçots.

Preu
45,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

MAS DE TERET

CAMÍ MAS DE TERET, S/N
EL CATLLAR

630 213 642

www.grupocasablancaevents.com

Dia de tancament:
De dilluns a divendres.

Horari de servei:
Dissabtes i diumenges de 13 a 16 h.

Entrant
Calçots de Valls cuinats a casa amb salsa de Romesco.

Principal
Corder a la brasa, llonganissa, botifarra negra.
Carxofa i mongetes de Ganxet.

Postres
Crema Catalana.
Taronja.

Preu
44,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

OXID RESTAURANT BAR

PASSEIG DE COLOM, 43
TORREDEMBARRA

977 641 952

www.restaurantoxid.com

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
Del diumenge a dijous de 13 a 16 h. Divendres i
dissabte de 13 a 16 h i 20:30 a 23 h.

Entrant
Calçots de Valls cuinats a casa amb salsa de Romesco.

Principal
Corder a la brasa, llonganissa, botifarra negra.
Carxofa i mongetes de Ganxet.

Postres
Crema Catalana.
Taronja.

Preu
44,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

CAL SILVER

PASSEIG DE MIRAMAR, 192
TORREDEMBARRA

977 642 822

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
Dissabte de 13 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h.
Diumenge de 13 a 15:30 h.

Entrant
Bunyols de calçots.

Principal
Arròs amb calçots, botifarra i carxofa.

Postres a escollir
Crema catalana.
Gelat de caramel.

Preu
35,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

LA SIRGA RESTAURANT

Ps. Colom, 29
TORREDEMBARRA

 977 894 272

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13 a 16 h.

Entrant
Calçots en tempura de wasabi sobre pinzellada de romesco.

Principal
Lingot melós de garrí amb salsa de préssec i cruixent d’ametlles.

Postres
‘‘Pastisseria La Sirga”
Tiramisú clàssic i cafè.

Preu
32,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

DEGUSTACIÓ

TABERNA ETSUY

AV. DE MEDITERRANI, 62 LOCAL 1A
TARRAGONA

877 664 151

Dia de tancament:
Dimecres.

Horari de servei:
De 12 a 16 h.

Degustació
Canelons de calçot amb salsa de romesco.

Preu
9,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

LA TOQUE ALTAFULLA

CARRER MOSSÈN MIQUEL AMORÓS, 11
ALTAFULLA

608 942 877

Dia de tancament:
Dilluns, dimarts i dimecres.

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20 a 22:30 h.

Entrant
Soufflés de calçots amb salsa de romesco casolana.

Principal (a escollir)
Gratinat de calçots.
Pollastre farcit amb salsa de calçots.

Postres
Selecció de la carta.

Preu
20,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

MENÚ

RESTAURANT VORAMAR CAL VITALI

C/ PONS D´ICART  S/N
ALTAFULLA

977 650 630

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
Dissabte i diumenge de 13 a 16 h.

Entrant
Calçots i carxofes.

Principal
Mongetes amb cansalada, costelles de xai, costelles de porc, botifarra i cansalada.

Postres
Crema catalana i copa de cava.

Preu
35,90 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.

DEGUSTACIÓ

LA XERIUETA

CARRER AMPLE, 12
TORREDEMBARRA

600 433 213

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h.

Tapa
Coca de calçots cruixent, emulsió de romesco allioli, botifarra negra i el seu buquet d’amanida.

Crema de calçots a la brasa amb llet de coco, ou ferrat i crostons amb romesco i ceps amb trufa.

Preu
10,00 €
IVA INCLÒS

Maridatge
Celler Oriol Rossell.