RESTAURANTS

ASADOR CÓRCEGA RESTAURANT

C. Major, 31 

977 383 951 – 616 473 577

Dia de tancament:
cap dia

Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.30 h

MENÚ ESPECIAL FESTA DEL CALAMAR

ENTRANT

Anelles de calamar amb maionesa cítrica.

PRINCIPAL

Fideuà negra amb calamars.

POSTRES

Crema catalana.

Maridatge DO Terra Alta.

28,00€
IVA INCLÒS

BUFACALDOS RESTAURANT

Passeig Miramar, 40

613 005 002

Dia de tancament:
dilluns

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h; i divendres i dissabte, de 20.30 a 22.30 h

ENTRANT

Carxofes farcides de calamar, bolets i cansalada ibèrica, amb escuma de la seva pròpia tinta.

PRINCIPAL

Calamar a la planxa sobre llit de fesols de Santa Pau i romesco amb terra de picada.

POSTRES

Postres de la casa.

Maridatge inclòs.

35,00€
IVA INCLÒS

carbonic restaurant

C. Major, 55

977 075 961

Dia de tancament:
dimecres el mes de novembre

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.00 a 22.30 h

APERITIU

El nostre pa de coca amb AOVE i sal.

ENTRANT

Flors de carxofa amb romesco.

PRINCIPAL

Calamar de potera a la brasa amb bolets.

POSTRES

Pinya a la brasa amb crema cremada i gelat de rom.

Maridatge DO Terra Alta Aucalà blanc, Serra & Barceló.

38,00€
IVA INCLÒS

CASA SOLER

Avinguda de la Diputació, 197

649 452 540

Dia de tancament:
diumenge a la nit, i dilluns, tot el dia

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.30 a 22.30 h

APERITIU

Escalivada casolana amb fals calamar, rul·lo de cabra i salmó fumat.

ENTRANT

Pebrots del piquillo farcits de calamars de les nostres costes amb ensopegades de gambes i gratinat.

PRINCIPAL

Paella marinera del senyoret amb calamarsets.

POSTRES

Sorbet de llimona amb essència de calamar.

Maridatge inclòs.

35,00€
IVA INCLÒS

COOK AND TRAVEL

C. Llevant, 5

977 350 707

Dia de tancament:
dilluns

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h

Entrant

Aperitiu Cook and Travel.

El Calamar de Deliranto.

Amanida tèbia de calamar i contrasts asiàtics.

PRINCIPAL

Romesquet amb calamars i musclos.

Arròs a la llauna amb calamar.

POSTRES

Semifred de taronja i gelé de Cointreau.

Maridatge inclòs.

50,00€
IVA INCLÒS

DELIRANTO

ESTRELLA MICHELIN, SOL REPSOL

C. Llevant, 7

977 380 942

Dia de tancament:
diumenge, dilluns i dimarts

Horari de servei:
de 13.30 a 14.00 h, i de 20.30 a 21.00 h

MENÚ DEGUSTACIÓ

El conte de Nadal de Charles Dickens dedicat al calamar de Salou.

120,00€
IVA INCLÒS

HUMA

C. Barcelona, 62  

977 384 177

Dia de tancament:
diumenge

Horari de servei:
de dilluns a divendres, de 13.00 a 20.30 h

PLAT DEGUSTACIÓ
CALAMAR PUNTA DEL PORROIG

Calamar farcit d´arròs negre amb gratinat suau d´allioli de poma.

Maridatge inclòs.

6,00€
IVA INCLÒS

LA TAbERNA DEL ÁNCORA

Autovia de Salou a Reus, 3

683 170 942

Dia de tancament:
dilluns

Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.00 h

APERITIU

Consomé “La Taberna”.

ENTRANT

Croquetó de gambes i empanada de tonyina.

PRINCIPAL

Mandonguilles de calamar en la seva salsa amb “cachelos”.

POSTRES

Tiramisú.

Maridatge inclòs.

22,50€
IVA INCLÒS

MALAPECORA BY BANDARRA

Via Augusta, 14

977 383 413

Dia de tancament:
cap dia

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.00 a 23.00 h

MENÚ DEGUSTACIÓ:

Menú del Calamar i la seva família de tentacles…

‘Cebiche’ de corbina, gamba i sípia, amb canana fregida. 

‘Tortita’ de tentacles cruixents amb fesols i manetes.

Calamarset farcit de galta ibèrica.

Arròs negre de xipirons amb carpaccio de llagostins, pèsols i tomàquet caramel·litzat.

POSTRES

Fals calamar a la romana amb llàgrimes de la seva tinta.

Maridatge DO Terra Alta blanc i rosat.

38,00€
IVA INCLÒS

MESÓN PA I OLI

C. Major, 3 

977 380 915

Dia de tancament:
diumenge i dilluns a la nit

Horari de servei:
de 12.30 a 15.45 h, i de 20.15 a 22.45 h

PLAT DEGUSTACIÓ

Calamars a l’andalusa i les nostres braves.

Maridatge inclòs.

10,00€
IVA INCLÒS

MRKT de Edu Cuesta GASTROBAR

C. del Francolí, 8 

608 513 689

Dia de tancament:
diumenge a la nit i dilluns tot el dia

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.30 a 22.30 h

ENTRANT fred

Carpaccio de tomàquet i mango amb anelles de calamar confitades i vinagreta de mel i mostassa.

ENTRANT calent

Xipirons a la planxa amb botifarra de perol i pera especiada.

PRINCIPAL

Arròs de calamar de potera amb bolets i carxofes.

POSTRES

Semifred de torró amb crema sabaiona de moscatell.

Maridatge inclòs.

38,00€
IVA INCLÒS

O MAR RESTAURANT

Av. Carles Buïgas, 29

977 383 998

Dia de tancament:
diumenge a la nit; i dilluns i dimarts, tot el dia

Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 19.30 a 22.30 h

APERITIU

Anella de calamar sobre pergamí de pa negre i allioli.

Entrant

Sopa cremosa de calamar.

PRINCIPAL

Calamar de potera farcit amb peix i marisc, sobre la seva salsa.

POSTRES

Postres de la casa.

Maridatge inclòs.

32,00€
IVA INCLÒS

SUSHI KAI SALOU

C. València, 4 

977 354 298

Dia de tancament:
dilluns

Horari de servei:
de 12.30 a 14.30 h, i de 19.30 a 22.30 h

PLAT DEGUSTACIÓ

Calamar picant amb salsa americana, en barqueta d’arròs cruixent.

Maridatge inclòs.

7,00€
IVA INCLÒS

TAVERNA EL TOTXO

C. Barcelona, 40 

977 105 888

Dia de tancament:
diumenge a la nit; i dilluns, tot el dia

Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.00 h

APERITIU DE LA CASA

ENTRANT

Guisat tradicional de calamar amb verdures i “judiones”.

PRINCIPAL

Calamar fresc de Sant Carles a la planxa, amb samfaina.

POSTRES

El nostre pastís de poma.

o

‘Torrija’ de brioix amb gelat de vainilla.

Maridatge inclòs.

32,90€
IVA INCLÒS