RESTAURANTS
C. Major, 31
977 383 951 – 616 473 577
Dia de tancament:
cap dia
Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.30 h
MENÚ ESPECIAL FESTA DEL CALAMAR
ENTRANT
Anelles de calamar amb maionesa cítrica.
PRINCIPAL
Fideuà negra amb calamars.
POSTRES
Crema catalana.
Maridatge DO Terra Alta.
28,00€
IVA INCLÒS
Passeig Miramar, 40
613 005 002
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h; i divendres i dissabte, de 20.30 a 22.30 h
ENTRANT
Carxofes farcides de calamar, bolets i cansalada ibèrica, amb escuma de la seva pròpia tinta.
PRINCIPAL
Calamar a la planxa sobre llit de fesols de Santa Pau i romesco amb terra de picada.
POSTRES
Postres de la casa.
Maridatge inclòs.
35,00€
IVA INCLÒS
C. Major, 55
977 075 961
Dia de tancament:
dimecres el mes de novembre
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.00 a 22.30 h
APERITIU
El nostre pa de coca amb AOVE i sal.
ENTRANT
Flors de carxofa amb romesco.
PRINCIPAL
Calamar de potera a la brasa amb bolets.
POSTRES
Pinya a la brasa amb crema cremada i gelat de rom.
Maridatge DO Terra Alta Aucalà blanc, Serra & Barceló.
38,00€
IVA INCLÒS
Avinguda de la Diputació, 197
649 452 540
Dia de tancament:
diumenge a la nit, i dilluns, tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.30 a 22.30 h
APERITIU
Escalivada casolana amb fals calamar, rul·lo de cabra i salmó fumat.
ENTRANT
Pebrots del piquillo farcits de calamars de les nostres costes amb ensopegades de gambes i gratinat.
PRINCIPAL
Paella marinera del senyoret amb calamarsets.
POSTRES
Sorbet de llimona amb essència de calamar.
Maridatge inclòs.
35,00€
IVA INCLÒS
C. Llevant, 5
977 350 707
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h
Entrant
Aperitiu Cook and Travel.
El Calamar de Deliranto.
Amanida tèbia de calamar i contrasts asiàtics.
PRINCIPAL
Romesquet amb calamars i musclos.
Arròs a la llauna amb calamar.
POSTRES
Semifred de taronja i gelé de Cointreau.
Maridatge inclòs.
50,00€
IVA INCLÒS
C. Llevant, 7
977 380 942
Dia de tancament:
diumenge, dilluns i dimarts
Horari de servei:
de 13.30 a 14.00 h, i de 20.30 a 21.00 h
MENÚ DEGUSTACIÓ
El conte de Nadal de Charles Dickens dedicat al calamar de Salou.
120,00€
IVA INCLÒS
C. Barcelona, 62
977 384 177
Dia de tancament:
diumenge
Horari de servei:
de dilluns a divendres, de 13.00 a 20.30 h
PLAT DEGUSTACIÓ
CALAMAR PUNTA DEL PORROIG
Calamar farcit d´arròs negre amb gratinat suau d´allioli de poma.
Maridatge inclòs.
6,00€
IVA INCLÒS
Autovia de Salou a Reus, 3
683 170 942
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.00 h
APERITIU
Consomé “La Taberna”.
ENTRANT
Croquetó de gambes i empanada de tonyina.
PRINCIPAL
Mandonguilles de calamar en la seva salsa amb “cachelos”.
POSTRES
Tiramisú.
Maridatge inclòs.
22,50€
IVA INCLÒS
Via Augusta, 14
977 383 413
Dia de tancament:
cap dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.00 a 23.00 h
MENÚ DEGUSTACIÓ:
Menú del Calamar i la seva família de tentacles…
‘Cebiche’ de corbina, gamba i sípia, amb canana fregida.
‘Tortita’ de tentacles cruixents amb fesols i manetes.
Calamarset farcit de galta ibèrica.
Arròs negre de xipirons amb carpaccio de llagostins, pèsols i tomàquet caramel·litzat.
POSTRES
Fals calamar a la romana amb llàgrimes de la seva tinta.
Maridatge DO Terra Alta blanc i rosat.
38,00€
IVA INCLÒS
C. Major, 3
977 380 915
Dia de tancament:
diumenge i dilluns a la nit
Horari de servei:
de 12.30 a 15.45 h, i de 20.15 a 22.45 h
PLAT DEGUSTACIÓ
Calamars a l’andalusa i les nostres braves.
Maridatge inclòs.
10,00€
IVA INCLÒS
C. del Francolí, 8
608 513 689
Dia de tancament:
diumenge a la nit i dilluns tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.30 a 22.30 h
ENTRANT fred
Carpaccio de tomàquet i mango amb anelles de calamar confitades i vinagreta de mel i mostassa.
ENTRANT calent
Xipirons a la planxa amb botifarra de perol i pera especiada.
PRINCIPAL
Arròs de calamar de potera amb bolets i carxofes.
POSTRES
Semifred de torró amb crema sabaiona de moscatell.
Maridatge inclòs.
38,00€
IVA INCLÒS
Av. Carles Buïgas, 29
977 383 998
Dia de tancament:
diumenge a la nit; i dilluns i dimarts, tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 19.30 a 22.30 h
APERITIU
Anella de calamar sobre pergamí de pa negre i allioli.
Entrant
Sopa cremosa de calamar.
PRINCIPAL
Calamar de potera farcit amb peix i marisc, sobre la seva salsa.
POSTRES
Postres de la casa.
Maridatge inclòs.
32,00€
IVA INCLÒS
C. València, 4
977 354 298
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 12.30 a 14.30 h, i de 19.30 a 22.30 h
PLAT DEGUSTACIÓ
Calamar picant amb salsa americana, en barqueta d’arròs cruixent.
Maridatge inclòs.
7,00€
IVA INCLÒS
C. Barcelona, 40
977 105 888
Dia de tancament:
diumenge a la nit; i dilluns, tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.00 h
APERITIU DE LA CASA
ENTRANT
Guisat tradicional de calamar amb verdures i “judiones”.
PRINCIPAL
Calamar fresc de Sant Carles a la planxa, amb samfaina.
POSTRES
El nostre pastís de poma.
o
‘Torrija’ de brioix amb gelat de vainilla.
Maridatge inclòs.
32,90€
IVA INCLÒS