RESTAURANTS
C. Major, 31
977 383 951 – 616 473 577
Dia de tancament:
cap dia
Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.30 h
MENÚ ESPECIAL FESTA DEL CALAMAR
ENTRANT
Anelles de calamar amb maionesa cítrica.
PRINCIPAL
Fideuà negra amb calamars.
POSTRES
Crema catalana.
Maridatge DO Terra Alta.
28,00€
IVA INCLÒS
Passeig Miramar, 40
613 005 002
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h; i divendres i dissabte, de 20.30 a 22.30 h
ENTRANT
Carxofes farcides de calamar, bolets i cansalada ibèrica, amb escuma de la seva pròpia tinta.
PRINCIPAL
Calamar a la planxa sobre llit de fesols de Santa Pau i romesco amb terra de picada.
POSTRES
Postres de la casa.
Maridatge inclòs.
35,00€
IVA INCLÒS
C. Major, 55
977 075 961
Dia de tancament:
dimecres el mes de novembre
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.00 a 22.30 h
APERITIU
El nostre pa de coca amb AOVE i sal.
ENTRANT
Flors de carxofa amb romesco.
PRINCIPAL
Calamar de potera a la brasa amb bolets.
POSTRES
Pinya a la brasa amb crema cremada i gelat de rom.
Maridatge DO Terra Alta Aucalà blanc, Serra & Barceló.
38,00€
IVA INCLÒS
Avinguda de la Diputació, 197
649 452 540
Dia de tancament:
diumenge a la nit, i dilluns, tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.30 a 22.30 h
APERITIU
Escalivada casolana amb fals calamar, rul·lo de cabra i salmó fumat.
ENTRANT
Pebrots del piquillo farcits de calamars de les nostres costes amb ensopegades de gambes i gratinat.
PRINCIPAL
Paella marinera del senyoret amb calamarsets.
POSTRES
Sorbet de llimona amb essència de calamar.
Maridatge inclòs.
35,00€
IVA INCLÒS
C. Llevant, 5
977 350 707
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h
Entrant
Aperitiu Cook and Travel.
El Calamar de Deliranto.
Amanida tèbia de calamar i contrasts asiàtics.
PRINCIPAL
Romesquet amb calamars i musclos.
Arròs a la llauna amb calamar.
POSTRES
Semifred de taronja i gelé de Cointreau.
Maridatge inclòs.
50,00€
IVA INCLÒS
C. Llevant, 7
977 380 942
Dia de tancament:
diumenge, dilluns i dimarts
Horari de servei:
de 13.30 a 14.00 h, i de 20.30 a 21.00 h
MENÚ DEGUSTACIÓ
El conte de Nadal de Charles Dickens dedicat al calamar de Salou.
120,00€
IVA INCLÒS
C. Barcelona, 62
977 384 177
Dia de tancament:
diumenge
Horari de servei:
de dilluns a divendres, de 13.00 a 20.30 h
PLAT DEGUSTACIÓ
CALAMAR PUNTA DEL PORROIG
Calamar farcit d´arròs negre amb gratinat suau d´allioli de poma.
Maridatge inclòs.
6,00€
IVA INCLÒS
Autovia de Salou a Reus, 3
683 170 942
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.00 h
APERITIU
Consomé “La Taberna”.
ENTRANT
Croquetó de gambes i empanada de tonyina.
PRINCIPAL
Mandonguilles de calamar en la seva salsa amb “cachelos”.
POSTRES
Tiramisú.
Maridatge inclòs.
22,50€
IVA INCLÒS
Via Augusta, 14
977 383 413
Dia de tancament:
cap dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.00 a 23.00 h
MENÚ DEGUSTACIÓ:
Menú del Calamar i la seva família de tentacles…
‘Cebiche’ de corbina, gamba i sípia, amb canana fregida.
‘Tortita’ de tentacles cruixents amb fesols i manetes.
Calamarset farcit de galta ibèrica.
Arròs negre de xipirons amb carpaccio de llagostins, pèsols i tomàquet caramel·litzat.
POSTRES
Fals calamar a la romana amb llàgrimes de la seva tinta.
Maridatge DO Terra Alta blanc i rosat.
38,00€
IVA INCLÒS
C. Major, 3
977 380 915
Dia de tancament:
diumenge i dilluns a la nit
Horari de servei:
de 12.30 a 15.45 h, i de 20.15 a 22.45 h
PLAT DEGUSTACIÓ
Calamars a l’andalusa i les nostres braves.
Maridatge inclòs.
10,00€
IVA INCLÒS
C. del Francolí, 8
608 513 689
Dia de tancament:
diumenge a la nit i dilluns tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 20.30 a 22.30 h
ENTRANT fred
Carpaccio de tomàquet i mango amb anelles de calamar confitades i vinagreta de mel i mostassa.
ENTRANT calent
Xipirons a la planxa amb botifarra de perol i pera especiada.
PRINCIPAL
Arròs de calamar de potera amb bolets i carxofes.
POSTRES
Semifred de torró amb crema sabaiona de moscatell.
Maridatge inclòs.
38,00€
IVA INCLÒS
Av. Carles Buïgas, 29
977 383 998
Dia de tancament:
diumenge a la nit; i dilluns i dimarts, tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 15.30 h, i de 19.30 a 22.30 h
APERITIU
Anella de calamar sobre pergamí de pa negre i allioli.
Entrant
Sopa cremosa de calamar.
PRINCIPAL
Calamar de potera farcit amb peix i marisc, sobre la seva salsa.
POSTRES
Postres de la casa.
Maridatge inclòs.
32,00€
IVA INCLÒS
C. València, 4
977 354 298
Dia de tancament:
dilluns
Horari de servei:
de 12.30 a 14.30 h, i de 19.30 a 22.30 h
PLAT DEGUSTACIÓ
Calamar picant amb salsa americana, en barqueta d’arròs cruixent.
Maridatge inclòs.
7,00€
IVA INCLÒS
C. Barcelona, 40
977 105 888
Dia de tancament:
diumenge a la nit; i dilluns, tot el dia
Horari de servei:
de 13.00 a 16.00 h, i de 20.00 a 23.00 h
APERITIU DE LA CASA
ENTRANT
Guisat tradicional de calamar amb verdures i “judiones”.
PRINCIPAL
Calamar fresc de Sant Carles a la planxa, amb samfaina.
POSTRES
El nostre pastís de poma.
o
‘Torrija’ de brioix amb gelat de vainilla.
Maridatge inclòs.
32,90€
IVA INCLÒS
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |