RUTES Baix Gaià Experiences
Rutes Baix Gaià Calçots i Carxofes
Rutes Baix Gaià Calçots i Carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences
Rutes Baix Gaià Calçots i Carxofes
Rutes Baix Gaià Calçots i Carxofes
Regió Mundial de la Gastronomia
AEH Baix Gaià
Raventós Codorniu
Ajuntament de Torredembarra
Ajuntament d'Altafulla
Ajuntament de Creixell
Sardà
Diputació Tarragona
Generalitat de Catalunya

ALTAFULLA

Bruixes De Burriac
Hotel Gran Claustre

Degustació

Entrant

Aperitiu de benvinguda.
Amanida de créixens de font, endívia morada, fonoll fresc i formatge Mas Mercé de Siurana sobre llit de calçots cuinats al sarment.

Principal

Suprema de turbot poelé, carbassa confitada i beurre blanc amb sorpreses de gelea de taronja.
Bourgignon de vedella Frisona de Girona estofat clássic en vi DO Penedés, patata dauphine amb cruixents de cor de carxofa.

Postres

Clafoutis de nabius cuits al forn amb aiguardent de pruna.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

39,00€

Horari de servei: De Dilluns a Diumenge

de 13:30 a 16h i 20 a 22:30h

Maritime Beach
Club Altafulla

Calçots arrebossats amb romesco.

16€

Torrada de pa de pagès de calçots amb romesco.

13,70€

Carxofes saltades amb calamarsons.

16,90€

Arròs melós amb carxofes i gambots.
(mínim 2 persones preu per persona)

20,60€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.

Horari de servei: De 13 a 15:30h.

RUSTIC FOOD
ALTAFULLA

Croquetes de calçots.

Flan de carxofa, fondue i porro guisat.

14€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.

Horari de servei:
De dijous a diumenge de 12 a 15h.

La Xeriueta

Degustació

Entrant

Crema de calçot amb llet de coco, cansalada ibèrica i crostons romescats.

Principal

Arròs amb melós de porc i carxofa confitada.

Postres

Brownie de xocolata amb vainilla i gelatina de moscatell.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

19,50€

Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.

Horari de servei: De 13 a 15:30h.

EL CATLLAR

Cooperativa
Elena

Llom de bacallà a baixa temperatura, fons de cigrons estofats i carxofa.

16,50€

Croqueta de calçot i toc de romesco.

3,50€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 13 a 15h.

Restaurante
Club Hípic Catllar

Degustació

Entrant

Calçots amb romesco.

Principal

Graellada de carns:
Botifarra, llonganissa, xoriço, secret ibèric, i carn de corder amb guarnició de carxofa, patata i tomàquet al forn.

Postres a escollir

Pastís de poma.
Coulant de xocolata.

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Menu cap de setmana
(Entre setmana amb reserva prèvia)

37,00€

Horari de servei: De 13 a 16h.

TARRAGONA

EL TRULL 4 BRASAS

Degustació

Entrant

Fuet i olives de la jaia amb vermut.
Calçots a la brasa amb salsa de romesco.

Principal

Graellada de carn:
Llonganissa, botifarra negre, cansalada i costelles de xai i patata al caliu, carxofa i mongetes.

Postres

Crema catalana i taronja.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

48,00€

Tancament: Cap dia.

De dilluns a diumenge de 13 a 16h i de
dijous a dissabte de 20 a 23h.

Restaurant Flamingo Club
de Golf Costa Daurada

Degustació

Entrant a compartir

Calçots en tempura amb romesco.
Carxofes confitades amb pernil ibèric i ou de guatlla.

Principal

Arròs de carxofes mar i muntanya.

Postres a escollir

Pastís de formatge.
Torrija amb gelat de vainilla
Madagascar.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

28€

Horari de servei:
De dilluns a divendres de 13 a 15:30h.

Restaurant Flamingo Club
de Golf Costa Daurada

Degustació

Entrant a compartir

Calçots en tempura amb romesco.
Carxofes confitades amb pernil ibèric i ou de guatlla.
Musclos al vi blanc amb porros.
Ravioli de cua de bou amb salsa de vi negre.

Principal

Arròs de carxofes mar i muntanya.

Postres a escollir

Pastís de formatge.
Torrija amb gelat de vainilla Madagascar.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

45€

Horari de servei:
Dissabte i diumenge de 13 a 15:30h.

LA POBLA DE MONTORNÈS

La Cassoleta
D’arròs

Degustació

Entrant

Tempura de calçots.

Principal

Arròs de bacallà, calçots i carxofes.

Postres

Postre del dia.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

30€

Tancament: Dilluns i dimarts.

Horari de servei: De 13 a 16h.

Sardà

TAMARIT

Restaurant Brisa

Degustació

Entrant a compartir

Carxofes confitades amb llagostins saltejats i vinagreta de fruits secs.
Amanida de bacallà i taronja amb emulsió de romesco.

Principal a escollir

Arròs melós de rap amb cloïsses i calçots denominació d’origen Valls de l’Horta Blanch.
Arròs de costella de vedella amb calçots denominació d’origen Valls de l‘Horta Blanch.
(Mínim 2 persones)

Postres a escollir

Cremós gelat de llimona i alfàbrega.
Tiramisú d’avellanes.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Suplement 5€ persona

33€

Horari de servei:
Del 7/03 al 6/04 de dijous a diumenge horari de migdia.
Del 7/04 al 30/04 de dilluns a diumenge servei de migdia i nit.

Rutes Baix Gaià Calçots i Carxofes

TORREDEMBARRA

EL CIRERER

Calçots arrebossats amb romesco.

17,50€

Calçots arrebossats amb salsa de romesco.

16€

Flor de carxofa amb pernil ibèric i ou ferrat.

14€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns.

Horari de servei:
De dimarts a dijous de 13 a 15:30h.
Divendres i dissabte de 13 a 15:30h i de 20 a 22:30h.
Diumenge de 13 a 16h.

El Racó
de la Paella

Carxofes a la brasa i calçots amb romesco.

30€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Cap dia.

Horari de servei: De 13 a 16h.

OXID

Arròs de rap i carxofes.
(*Mínim 2 persones)

23,50€

Xips de carxofa.

9,50€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 12:30 a 15:45h i de 19 a 22:30h.

CAL SILVER

Degustació

Entrant a escollir

Bunyols de calçots.
Amanida de formatge de cabra.
Musclos amb romesco.

Principal

Arròs de calçots i carxofes.

Postres

Postre del dia.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

35,00€

Menú cap de setmana

Horari de servei: De 13 a 15:30h.

4 Latas
Baix a Mar

Flor de carxofa amb rovell d’ou i papada ibèrica.

8,50€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: De dilluns a divendres.

Horari de servei: De 12 a 16h.

4 MAKIS

Yakisoba amb carxofes i gambetes.

15,50€

Uramaki farcit de calçot, formatge crema i salsa romesco.

14,50€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Cap dia.

Horari de servei: De 12:30 a 15:30h i de 20 a 22h.

Pepito Bravo

Doble smash burguer de vedella amb formatge gouda, calçots confitats a baixa temperatura, la nostra salsa “maionesco”(maionesa de romesco) i pebrot escalivat a la brasa acompanyada amb patates fregides casolanes.

16,50€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.

Horari de servei: De 20 a 22.30h.

Bar Cervecería
La Brava

Remenat de calçots i carxofes sobre base de salsa de romesco.

11,95€

Flors de carxofes confitades a baixa temperatura amb encenalls de foie.

11,95€

Saltejat de carxofes i calçots amb pernil ibèric.

11,95€

Timbal de calçots, boletus i gambes.

11,95€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 12:30 a 15:45h i de 19 a 22:30h.

Ristorante
Pizzeria Lina

Degustació

Entrant

Carxofa al forn farcida de peperoni i parmesà.

Principal

Rissoto de calçots i carxofa amb varietat de bolets i foie.

Postres

Tiramisú amb gelat de Turró i Frangelico.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

28€

Tancament: Diumenge i dilluns.

Horari de servei: De 13 a 15:30h.

Restaurant
El Capitán

Degustació

Entrant

Calçots en tempura de carbó i textures de carxofa.

Principal

Arròs amb tuetà, calçots, carxofes i ceps.

Postres

Pa de pessic de pastanaga “Bethli” amb gelat de llet fresca.

Maridatge

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

34,00€

Tancament: Dilluns.

Horari de servei: De 13 a 16h.

4 Latas
Torredembarra

Xips de carxofa amb mel i sal.

7,50€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Diumenge, dilluns i dimarts.

Horari de servei: De 19 a 22h.

La Ona Livorno

Truita de patates amb carxofes.
De 8 a 15h

6€

Truita de patates amb calçots.
De 8 a 15h

6€

Fideuà de calçots amb bacallà i allioli de romesco.
De 13 a 15h

10€

Vedella en salsa amb carxofes.
De 13 a 15h

10€

Maridatge*

Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.

*Cada degustació inclou una copa de vi o cava.

Tancament: Dimarts.

Àlex Segú

FAREU UNS CALÇOTS  I UNES CARXOFES PER A LLEPAR-VOS ELS DITS.

Guanyeu 2 places pel curs de cuina de Calçots i Carxofes que realitzarem durant el mes d’abril.

COM? BEN FÀCIL:

Estigues atent al nostre Instagram @rutesbaixgaia.

De l’1 de febrer al 30 de març farem un sorteig setmanal, només haureu de comentar la publicació del sorteig etiquetant aquella persona amb qui voleu fer el curs!

Anirem anunciant el guanyador a través de les nostres històries.

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat