Bruixes De Burriac
Hotel Gran Claustre
Aperitiu de benvinguda.
Amanida de créixens de font, endívia morada, fonoll fresc i formatge Mas Mercé de Siurana sobre llit de calçots cuinats al sarment.
Suprema de turbot poelé, carbassa confitada i beurre blanc amb sorpreses de gelea de taronja.
Bourgignon de vedella Frisona de Girona estofat clássic en vi DO Penedés, patata dauphine amb cruixents de cor de carxofa.
Clafoutis de nabius cuits al forn amb aiguardent de pruna.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Horari de servei: De Dilluns a Diumenge
de 13:30 a 16h i 20 a 22:30h
Maritime Beach
Club Altafulla
Calçots arrebossats amb romesco.
Torrada de pa de pagès de calçots amb romesco.
Carxofes saltades amb calamarsons.
Arròs melós amb carxofes i gambots.
(mínim 2 persones preu per persona)
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.
Horari de servei: De 13 a 15:30h.
RUSTIC FOOD
ALTAFULLA
Croquetes de calçots.
Flan de carxofa, fondue i porro guisat.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.
Horari de servei:
De dijous a diumenge de 12 a 15h.
La Xeriueta
Crema de calçot amb llet de coco, cansalada ibèrica i crostons romescats.
Arròs amb melós de porc i carxofa confitada.
Brownie de xocolata amb vainilla i gelatina de moscatell.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.
Horari de servei: De 13 a 15:30h.
Cooperativa
Elena
Llom de bacallà a baixa temperatura, fons de cigrons estofats i carxofa.
Croqueta de calçot i toc de romesco.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns.
Horari de servei: De 13 a 15h.
Restaurante
Club Hípic Catllar
Calçots amb romesco.
Graellada de carns:
Botifarra, llonganissa, xoriço, secret ibèric, i carn de corder amb guarnició de carxofa, patata i tomàquet al forn.
Pastís de poma.
Coulant de xocolata.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Horari de servei: De 13 a 16h.
EL TRULL 4 BRASAS
Fuet i olives de la jaia amb vermut.
Calçots a la brasa amb salsa de romesco.
Graellada de carn:
Llonganissa, botifarra negre, cansalada i costelles de xai i patata al caliu, carxofa i mongetes.
Crema catalana i taronja.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Cap dia.
De dilluns a diumenge de 13 a 16h i de
dijous a dissabte de 20 a 23h.
Restaurant Flamingo Club
de Golf Costa Daurada
Calçots en tempura amb romesco.
Carxofes confitades amb pernil ibèric i ou de guatlla.
Arròs de carxofes mar i muntanya.
Pastís de formatge.
Torrija amb gelat de vainilla
Madagascar.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Horari de servei:
De dilluns a divendres de 13 a 15:30h.
Restaurant Flamingo Club
de Golf Costa Daurada
Calçots en tempura amb romesco.
Carxofes confitades amb pernil ibèric i ou de guatlla.
Musclos al vi blanc amb porros.
Ravioli de cua de bou amb salsa de vi negre.
Arròs de carxofes mar i muntanya.
Pastís de formatge.
Torrija amb gelat de vainilla Madagascar.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Horari de servei:
Dissabte i diumenge de 13 a 15:30h.
La Cassoleta
D’arròs
Tempura de calçots.
Arròs de bacallà, calçots i carxofes.
Postre del dia.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns i dimarts.
Horari de servei: De 13 a 16h.
Restaurant Brisa
Carxofes confitades amb llagostins saltejats i vinagreta de fruits secs.
Amanida de bacallà i taronja amb emulsió de romesco.
Arròs melós de rap amb cloïsses i calçots denominació d’origen Valls de l’Horta Blanch.
Arròs de costella de vedella amb calçots denominació d’origen Valls de l‘Horta Blanch.
(Mínim 2 persones)
Cremós gelat de llimona i alfàbrega.
Tiramisú d’avellanes.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Horari de servei:
Del 7/03 al 6/04 de dijous a diumenge horari de migdia.
Del 7/04 al 30/04 de dilluns a diumenge servei de migdia i nit.
EL CIRERER
Calçots arrebossats amb romesco.
Calçots arrebossats amb salsa de romesco.
Flor de carxofa amb pernil ibèric i ou ferrat.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns.
Horari de servei:
De dimarts a dijous de 13 a 15:30h.
Divendres i dissabte de 13 a 15:30h i de 20 a 22:30h.
Diumenge de 13 a 16h.
El Racó
de la Paella
Carxofes a la brasa i calçots amb romesco.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Cap dia.
Horari de servei: De 13 a 16h.
OXID
Arròs de rap i carxofes.
(*Mínim 2 persones)
Xips de carxofa.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns.
Horari de servei: De 12:30 a 15:45h i de 19 a 22:30h.
CAL SILVER
Bunyols de calçots.
Amanida de formatge de cabra.
Musclos amb romesco.
Arròs de calçots i carxofes.
Postre del dia.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Horari de servei: De 13 a 15:30h.
4 Latas
Baix a Mar
Flor de carxofa amb rovell d’ou i papada ibèrica.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: De dilluns a divendres.
Horari de servei: De 12 a 16h.
4 MAKIS
Yakisoba amb carxofes i gambetes.
Uramaki farcit de calçot, formatge crema i salsa romesco.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Cap dia.
Horari de servei: De 12:30 a 15:30h i de 20 a 22h.
Pepito Bravo
Doble smash burguer de vedella amb formatge gouda, calçots confitats a baixa temperatura, la nostra salsa “maionesco”(maionesa de romesco) i pebrot escalivat a la brasa acompanyada amb patates fregides casolanes.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.
Horari de servei: De 20 a 22.30h.
Bar Cervecería
La Brava
Remenat de calçots i carxofes sobre base de salsa de romesco.
Flors de carxofes confitades a baixa temperatura amb encenalls de foie.
Saltejat de carxofes i calçots amb pernil ibèric.
Timbal de calçots, boletus i gambes.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns.
Horari de servei: De 12:30 a 15:45h i de 19 a 22:30h.
Ristorante
Pizzeria Lina
Carxofa al forn farcida de peperoni i parmesà.
Rissoto de calçots i carxofa amb varietat de bolets i foie.
Tiramisú amb gelat de Turró i Frangelico.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Diumenge i dilluns.
Horari de servei: De 13 a 15:30h.
Restaurant
El Capitán
Calçots en tempura de carbó i textures de carxofa.
Arròs amb tuetà, calçots, carxofes i ceps.
Pa de pessic de pastanaga “Bethli” amb gelat de llet fresca.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dilluns.
Horari de servei: De 13 a 16h.
4 Latas
Torredembarra
Xips de carxofa amb mel i sal.
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Diumenge, dilluns i dimarts.
Horari de servei: De 19 a 22h.
La Ona Livorno
Truita de patates amb carxofes.
De 8 a 15h
Truita de patates amb calçots.
De 8 a 15h
Fideuà de calçots amb bacallà i allioli de romesco.
De 13 a 15h
Vedella en salsa amb carxofes.
De 13 a 15h
Raventós Codorníu
Intramurs Blanc.
Intramurs Negre.
Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo.
Tancament: Dimarts.
FAREU UNS CALÇOTS I UNES CARXOFES PER A LLEPAR-VOS ELS DITS.
Guanyeu 2 places pel curs de cuina de Calçots i Carxofes que realitzarem durant el mes d’abril.
COM? BEN FÀCIL:
Estigues atent al nostre Instagram @rutesbaixgaia.
De l’1 de febrer al 30 de març farem un sorteig setmanal, només haureu de comentar la publicació del sorteig etiquetant aquella persona amb qui voleu fer el curs!
Anirem anunciant el guanyador a través de les nostres històries.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat