RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
RUTES Baix Gaià Experiences, Calçots i carxofes
AEHT Baix Gaià
Raventós Codorníu
Ajuntament de Torredembarra
Segadors del Delta
Magna San Miguel
Schweppes
Dos Maderas

Altafulla

BRUIXES DE BURRIAC HOTEL GRAN CLAUSTRE

MENÚ GOURMET

  • Terrina de calçots cuinats al sarments en “petite marmite” de llentia beluga
  • Confit de cor de carxofa amb nou de vieira i escamarlà – patates risolades
  • Royal de pollastre de pagès en velouté de carxofes – “Duxelle de Calçots”
  • Dacquoise de bombó de moca i cinc especies

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d´Ànima de Raimat Blanc Ecològic DO Costers del Segre
  • Ànec Mut negre DO Penedès
  • Cava Raïmat Brut Chardonnay Xarel·lo Ecològic DO Cava

PREU: 38,50€

Bruixes de Burriac oferirà aquest menú del 22/02 al 22/03. Moltes gràcies

* Els nostres calçots son producte de proximitat i amb Denominació d’origen Valls de l´Horta Blanch.

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Del Cup, 7
977 651 557

HORARI DE SERVEI:
De 13:30 a 16:00h i de 20:30 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

MARITIME BEACH CLUB
ALTAFULLA

DEGUSTACIONS

  • Calçots arrebossats amb salsa romesco 14,90€
  • Carxofes a la brasa 11,50€

MARIDATGE:

  • Reforjat blanc DO Terra Alta
  • Reforjat negre DO Terra Alta
  • Raimat Brut Nature DO Cava

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Pescadors, 3
877 252 700

HORARI DE SERVEI:
Migdies de dimecres a diumenge de: 13:00 a 15:30 h
Nits de divendres i dissabte de: 20:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns i dimarts laborables

RESTAURANT VORAMAR CAL VITALI

ENTRANT

  • Calçots amb romesco

PRINCIPAL

  • Xai, costella de porc, llonganissa, cansalada, carxofa i mongetes

POSTRES

  • Crema catalana
  • Cafè

MARIDATGE:

  • Ànec mut Blanc Ecològic DO Penedès
  • Cava Raimat Brut Chardonnay/xarel·lo DO Cava amb els postres

PREU: 39,50€

Amb reserva prèvia

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Pons D’Icart s/n
977 650 630

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns

CREIXELL

MIRADOR CREIXELL

DEGUSTACIONS

  • Truita de calçots, carxofes i botifarra negra
  • Cor de carxofes al forn
  • La tapa del dia
  • Patates mirador

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Ànec Mut Negre
  • Ànec Mut Blanc
  • Cava Raïmat Brut Chardonnay/Xarel·lo DO Cava

PREU: 7,5€ Unitat

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Major, 18
977 802 156675 080 378

HORARI DE SERVEI:
De 12:00 a 15:00 h i de 19:00 a 22:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns, dimarts i dimecres

MEDITERRANEUM RESTAURANT - LA MASIETA

ENTRANT

  • Calçots amb la seva salsa

PRINCIPAL

  • Graellada de carn: Pollastre, conill, botifarra negra i blanca, xai i cansalada viada

POSTRES

  • Taronja amb sucre
  • Crema catalana

MARIDATGE:

  • Reforjat blanc DO Terra Alta
  • Reforjat negre DO Terra Alta
  • Raimat Brut Nature DO Cava

PREU: 39,00€

Preferentment amb reserva prèvia. A taula completa

INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. Dr. Pujol, 16
977 802 333 

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 15:30 h

DIA DE TANCAMENT:
Dimarts laborables

H.RTE. LA NOVA TENALLA

ENTRANT

  • Calçots amb la seva salsa

PRINCIPAL

  • A escollir del menú

POSTRES

  • A escollir del menú

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

PREU:
Entre setmana 25,00€
Caps de setmana 30,00€

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Dante, 7
977 803 626

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 15:30 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns

BAR RTE. ÁNGEL MIGUEL

ENTRANT

  • Ensalada de calçots

PRINCIPAL

  • Arròs calçots, carxofes i secret

POSTRES

  • Pastís de iogurt i mango

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

Amb reserva prèvia

PREU: 30,00€

MENÚ DEGUSTACIÓ

  • Croquetes de calçots amb romesco
  • Truita de calçots amb botifarra negre
  • Tastets de espinacs, carxofes i carabassó
  • Carxofa confitada amb pernil i foie

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

Amb cita prèvia

PREU: 30,00€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ctra. N-340 KM 1180
977 800 203

HORARI DE SERVEI:
Menú: de 13:00 a 16:00 h
Menú degustació: de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

LA NOU DE GAIÀ

A LA PARRA! BAR CASAL

ENTRANT

  • Calçots amb romesco

PRINCIPAL

  • Llonganissa, Xai, cansalada, seques i patata al caliu. Tot a la brasa

POSTRA

  • Crema Catalana

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

PREU: 36,00€

Amb reserva prèvia

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Cases noves s/n
640 852 298

HORARI DE SERVEI:
De 12:30 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dimecres

LA RIERA DE GAIÀ

RESTAURANT CAN NARCÍS

ENTRANT

  • Amanida de l’horta
  • Torrada de pa i tomàquet
  • Taula d’embotits ibèrics
  • Calçots a la brasa amb romesco

PRINCIPAL

  • Graellada de carn mixta: xai, botifarra, llonganissa, filet de falda i secret ibèric
  • Plat de verdures a la brasa

POSTRES A ESCOLLIR

  • Mel i mató
  • Crema catalana
  • Milfulles amb crema xantillí i maduixes

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Ànec Mut Negre
  • Ànec Mut Blanc
  • Cava Raïmat Btn Chardonnay/Xarel·lo DO Cava

PREU: 38,50€

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Joan, 64
977 132 510

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap dia

RESTAURANT L'HOR

MENÚ DEGUSTACIÓ

  • Cornet de calçot i topping de romesco
  • Coulant de calçot i patata amb pop
  • Confit de carxofa, botifarra i llonganissa esparracada i anisada
  • Sopa de calçots, bacallà i romesco trencat
  • Postra del dia

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Cava Raïmat Brut Chardonnay/Xarel·Lo DO Cava

PREU: 55,00€

Amb reserva prèvia

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Joan, 15
607 422 855

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:30 a 22:30 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i diumenge nit

SALOMÓ

RESTAURANT EL JARDÍ

DEGUSTACIONS

  • Atmelles / Olives arbequines
  • Calçots il·limitats i salsa
  • Morters amb alioli
  • Xai a la brasa, patata al caliu i carxofa
  • Crema catalana

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d’Ànima de Raimat negre
  • Cava Raïmat Brut Chardonnay/Xarel·lo

PREU: 42,00€

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Prat de la Riba, 9
977 629 093

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dimecres a divendres

TAMARIT

BRISA RESTAURANT MEDITERRANI

APERITIU

  • Ostra del Delta de l’Ebre (1 unitat per persona)

ENTRANTS A COMPARTIR

  • Carxofes confitades, tomaca Xerri i Foie Vegà
  • Carpaccio de bacallà amb emulsió de tomàquet

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

(Arrossos mínim 2 pax)

  • Arròs cremós de bacallà amb galeres i calçots denominació d’origen Valls de l’Horta Blanch
  • Arròs melós de costella Duroc amb calçots denominació d’origen Valls de l’Horta Blanch

POSTRES A ESCOLLIR

  • Cremós gelat de llimona i alfàbrega
  • Pastís de nous pacanes

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d’Ànima de Raimat Blanc Ecològic DO Costers del Segre
  • Ànec Mut negre DO Penedès
  • Cava Raïmat Brut Chardonnay Xarel·lo Ecològic DO Cava

PREU: 33,00€

Aigua, pa i maridatge inclosos

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ctra. N -340 Km 1172 – Camping Tamarit
977 651 364

HORARI DE SERVEI:
Dijous i divendres de 13:00 a 15:30 h
Dissabte i diumenge 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a dimecres

TORREDEMBARRA

LA MASIA CAL VITALI

ENTRANT

  • Calçots amb romesco

PRINCIPAL

  • Xai, costella de porc, llonganissa, cansalada, carxofa i mongetes

POSTRES

  • Crema catalana
  • Cafè

MARIDATGE:

  • Ànec mut Blanc Ecològic DO Penedès
  • Cava Raimat Brut Chardonnay/xarel·lo DO Cava amb els postres

PREU: 39,50€

Amb reserva prèvia

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Conca De Barberà, 6
977 131 859

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns i dimarts

CAL SILVER

ENTRANT

  • Bunyols de calçots amb romesco

PRINCIPAL

  • Arròs amb calçots i carxofa

POSTRES

  • Postra del dia

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Cava Raïmat Btn Chardonnay/Xarel·Lo DO Cava

PREU: 35,00€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Miramar, 216
977 642 822 – 613 720 659

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a divendres

RESTAURANT EL CAPITAN

ENTRANT

  • Calçots en tempura de carbó amb romesco

PRINCIPAL

  • Arròs amb calamarsets, carxofes i cruixits

POSTRES

  • Milfulles de maduixes i nata

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Ànec Mut Negre
  • Ànec Mut Blanc
  • Cava Raïmat Btn Chardonnay/Xarel·Lo DO Cava

PREU: 35,00€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Rafael de Campalans, 11
977 644 983

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dimecres

ÒXID

DEGUSTACIÓ 

  • Cors de carxofa amb ou potxe i espatlla de pernil

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d’Ànima de Raimat Blanc Ecològic DO Costers del Segre
  • Cava Raïmat Btn Chardonnay/Xarel·lo DO Cava

PREU: 10,50€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom, 43
977 641 952

HORARI DE SERVEI:
De 12:00 a 14:00 h tots els dies
De 20:00 a 22:00 h divendres i dissabte

DIA DE TANCAMENT:
Cap

4 LATAS TORREDEMBARRA

DEGUSTACIÓ 

  • Xips de carxofa

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d’Ànima de Raimat Blanc Ecològic DO Costers del Segre

PREU: 8,90€

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Del Forn, 10
977 640 469

HORARI DE SERVEI:
De 19:00 a 22:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns, dimarts i diumenge

4 LATAS BAIX A MAR

DEGUSTACIÓ 

  • Xips de carxofa

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d’Ànima de Raimat Blanc Ecològic DO Costers del Segre

PREU: 8,90€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom, 39
977 640 469

HORARI DE SERVEI:
De 12:00 a 15:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a divendres ambos inclossos

4 MAKIS

DEGUSTACIÓ 

  • Yakishoba de carxofes i gambeta

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol d’Ànima Blanc

PREU: 14,50€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Ps. Colom, 7
977 120 526

HORARI DE SERVEI:
De 12:30 a 15:00 h i de 20:00 a 22:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Cap

EL RACÓ DE LA PAELLA 2022

MENÚ CAPS DE SETMANA

5 PRIMERS A ESCOLLIR INCLOSOS

  • Carxofes al forn amb encenalls d’ibèric i crema de xampinyons
  • Calçots amb romesco

5 SEGONS A ESCOLLIR

POSTRA A ESCOLLIR

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vins o Cava

PREU: 25,00€

Amb reserva prèvia

INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Martineta, 16
634 887 858

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h i de 18:00 a 23:00 h

DIA DE TANCAMENT:
De dilluns a divendres

RTE. PIZZERIA L'ALL NEGRE

DEGUSTACIONS

  • Pizza de calçots i romesco amb copa de vi o cava 13,90€
  • Carxofa al forn amb ou, salsa d’all negre i encenalls de foie amb copa de vi o cava 12,90€

MARIDATGE: RAVENTÓS CODORNIU

  • Vol de l’Ànima Blanc
  • Cava Raïmat Btn Chardonnay/Xarel·lo DO Cava

INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. De Montserra, 33
657 070 499

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 15:30 h i de 19:30 a 22:30 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns i dimarts

LA POBLA DE MONTORNÈS

LA CASSOLETA D'ARRÒS

ENTRANT

  • Calçot i carxofa arrebossats

PRINCIPAL

  • Arròs de bacallà, calçots i carxofes

POSTRA

  • Postres de la casa

MARIDATGE:

  • Ànec mut Blanc Ecològic DO Penedès
  • Cava Raimat Brut Chardonnay/xarel·lo DO Cava

PREU: 30,00€

INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. De la Bassa, 1
687 842 545

HORARI DE SERVEI:
De 13:00 a 16:00 h

DIA DE TANCAMENT:
Dilluns, dimarts dissabte i diumenge