Bruixes de Burriac
Hotel Gran Claustre
Carbassa confitada i beurre blanc d’arròs del Delta, sorpreses de gelea de taronja.
Calamar de platja guisat, farcit de ceba confitada amb gamba vermella i Douglas de vermut blanc.
Royale de pollastre de pota blava en suc de rostit i romaní, brunoise de bolets.
Cassoleta de bavaresa de gerd i Kirsch, salsa de Cassís.
Raventós Codorniu.
Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava)
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De dilluns a dijous de 20h a 22:30h. De divendres a diumenge de 13:30 a 16:00h i diumenge de 20:00 a 22:30h.
Maritime Beach
Club Altafulla
Cargols a la llauna.
Arròs melós de galeres de Cambrils.
Calamar de potera sobre llit de “pisto” manxec.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dilluns, dimarts i dimecres.
Horari de servei:
Dijous, divendres i diumenge de 13:00 a 15:30h. Dissabte de 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 23:00h.
Restaurant
Brisa
Amanida de tomàquet amb burrata i pesto de festucs.
Croquetes cremoses de bolets de temporada.
Arròs de calamar de pàtera amb carxofa. (mínim 2 pax).
Calamar farcit de botifarra i sobrassada ibèrica.
El Nostre Tiramisú d’Aperol.
Cremós sorbet de llimona amb alfàbrega.
Raventós Codorniu Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà) o Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava)
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
Dinar: 13:00 a 15:30, sopar de 19:00 a 22:00h.
El Racó
De La Paella
Tres entrants.
Arròs de gamba vermella.
Arròs caldós de llamàntol
Postre del dia.
Raventós Codorniu Vi Blanc o Negre
Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava)
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h i divendres i dissabte també de 19:00 a 22:30h.
Cal
Silver
Calamarsets a la planxa.
i Cassoleta de cargols.
Paella de calçots, botifarra i costella.
Postre del dia.
Raventós Codorniu.
Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Aquest menú només se servira els caps de setmana.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.
Restaurant
L’Hor
Saltat de carxofes, calamarsets i favetes.
Cargols salpebrats amb allioli.
Arròs caldós de bolets amb costella ibèrica.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous.
Horari de servei:
Divendres i dissabte: de 13:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:00h. Diumenge de 13:00 a 16:00h.
El
Cirerer
Cargols a la Llauna.
Cargols amb salsa “picantona”.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dilluns i nits de diumenge a dijous.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:30h.
Restaurant Voramar
Cal Vitali
Calamars a la romana.
Amanida tèbia, cruixent de formatge brie amb fruits secs i vinagreta de vermut.
Arròs negre de calamarsets.
Postre del dia.
Raventós Codorniu.
Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dilluns i totes les nits.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h.
OXID
Arrossejat de calamar.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h.
4 Makis
Tori yakimeshi de calamar
(Arròs, calamar, ceba, hondashi, sèsam, soja sense gluten).
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:00h.
CASSOLETA
D’ARRÒS
Calamars a la romana.
Cargolets estil la cassoleta.
Arròs de calamarsets, carxofa i cargols
(mínim 2 racions).
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dilluns i dimarts.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h.
Restaurante
Angel Miguel
Calamars farcits.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Cap dia, encara que aquest menú només es válid els caps de setmana.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h.
Restaurante
Angel Miguel
Paella de cargols o 6 primers plats a escollir.
Guisat de calamars o 6 segons plats a escollir.
Postre del dia.
Raventós Codorniu.
Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h.
4 Latas
Baix a Mar
Arrossejat de calamar.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h.
La Nova
Tenalla
Cargols a la llauna.
Cargols a la catalana.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dilluns.
Horari de servei:
De 8:30 a 11:00h i de 13:00 a 15:30h.
La Mar
Salada
Arròs de presa ibèrica.
Cargols a la llauna.
Calamarsets guisats amb mongeta de Santa Pau.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Dimarts i dimecres.
Horari de servei:
De 11:00 a 18:00h.
Restaurant
Trull 4 Brasas
Arròs amb shiitake i botifarra negra.
Cargols guisats amb romesco.
Calamar farcit de carn sobre bullabessa.
Raventós Codorniu.
Copa de Vi Blanc o Negre Intramurs (D.O. Conca de Barberà)
o copa de Cava Raimat Brut Nature (D.O. Cava).
Dies de tancament: Cap dia.
Horari de servei:
De dilluns a diumenge de 13:00 a 16:00h i de dijous a dissabte 20:00 a 23:00h.
RUTES BAIX GAIÀ EXPERIENCES AMB ARRÒS, CARGOLS I CALAMARS
Descobreix les seves poblacions de mar i muntanya.
Durant les jornades de l’Arròs, els cargols i els calamars descobriràs lo bo i millor del Baix Gaià.
BASES DE PARTICIPACIÓ
Visita els establiments de les diferents poblacions participants a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, cargols i calamars al Baix Gaià.
Degusta les diferents propostes als restaurants participants.
Segella el teu passaport en els establiments de 3 poblacions diferents i recull el teu premi d’una ampolla de Licor d’arròs SEGADORS DEL DELTA.
Data de la promoció del 14 de novembre i fins el 15 de desembre, ambos inclosos.
No s’acceptaran passaports segellats fora d’aquestes dates.
Per aconseguir l’obsequi d’una ampolla de Licor d’arròs Segadors del Delta s’ha de lliurar el passaport correctament segellat a l’establiment que et farà entrega del premi.
Només podran recollir el premi les persones majors d’edat.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat