ARENA RESTAURANT
APERITIU DE LA CASA
ENTRANT
Tomàquet amb ventresca.
PRINCIPAL
Arròs de galta de vedella i botifarra negra d’alforja.
POSTRES
“Torrija” amb gelat d’ametlla garapinyada.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc/Negre de Raventós Codorniu.
40,00 €
IVA INCLÒS
BUFACALDOS RESTAURANT
DUET D’APERITIUS DE LA CASA
ENTRANT
Pastís temperat de lluç i pebrots del piquillo amb mussolina de mostassa.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arrossejat de pop amb plàncton i alga còdium.
Arròs melós de galta de vedella confitada amb alls porros confitats.
POSTRES
Postres de la casa.
Aigües, vins, cafè i xarrup d’arròs.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
40,00 €
IVA INCLÒS
4R CASABLANCA RESTAURANT
APERITIUS PER COMPARTIR
Crema de bolets amb cruixent de carxofa.
Anxova de L’Escala amb tomàquet i pa de cristall.
Degustació de tàrtar de 2 salmons amb les seves crudités.
ENTRANT
Calamarsets amb ceba.
PRINCIPAL
Arròs del mar de pop i carn d’eriçó.
POSTRES
“Torrija” casolana amb gelat de nata i xupito de licor d’arròs Segadors del Delta.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
35,00 €
IVA INCLÒS
RESTAURANTE CASTILLO DE JAVIER
ENTRANT PER COMPARTIR
Tàrtar de salmó amb alvocat i llima.
PRINCIPAL
Risotto de cua de bou i carxofes amb toc de tòfona negra.
POSTRES
Brownie de xocolata i nous amb escuma de xocolata blanca especiat.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
35,00 €
IVA INCLÒS
LA TABERNA
DEL ÁNCORA
APERITIU
Torrada de txangurro amb allioli suau gratinat.
ENTRANT
Caneló de calçot a la flama amb gambes i crema de galera.
PRINCIPAL
Arròs brut caldós amb escamarlans de l’Ametlla i carxofa de temporada.
POSTRES
Mel i mató del Pirineu amb nous i xarrup de licor d’arròs de Segadors del Delta.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
26,00 €
IVA INCLÒS
LUNATTIC
ENTRANT
Burrata amb pesto de “Pistatxo”, melmelada de tomàquet i ruca.
PRINCIPAL
Arròs al forn amb llonganissa d’Alforja, “zamburiñas” i calçots en tempura amb allioli de romesco fumat.
POSTRES
Sucosa “Torrija” amb gelat de llet merengada.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
35,00 €
IVA INCLÒS
MAR DE TIERRAS ACANTILADOS RESTAURANT
ENTRANT
Calamarsons amb carxofa.
PRINCIPAL
Arròs del senyoret.
POSTRES A ESCOLLIR
Coulant de xocolata.
Broqueta de fruites amb gelat.
Músic amb xarrup de Moscatell.
Pastís de formatge amb melmelada de figa i gelat.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc/Negre o Cava Mont Ferrant La Senyora de Raventós Codorniu.
38,90 €
IVA INCLÒS
MRKT GASTROBAR
APERITIU
Brioix de sardina amb stracciatella i vinagreta cítrica.
ENTRANT
Musclos de roca en salsa verda de plàncton.
PRINCIPAL
Arròs de sèpia, carxofes i tàrtar de gambes.
POSTRES
Mini fondant de xocolata 70% amb gelat de llet merengada i arròs suflé.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
35,00 €
IVA INCLÒS
RESTAURANT CASA SOLER
ENTRANT
Cor de carxofa a la planxa amb crema de pernil.
“Tac d’ensaladilla” casolana i torrezno de Sòria amb base de guacamole.
PRINCIPAL
Arròs de bacallà i pebrots del padró amb allioli de cibulet.
POSTRES
I XARRUP DE LICOR D’ARRÒS SEGADORS DEL DELTA
Pastís de formatge amb gelat de festuc.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
40,00 €
IVA INCLÒS
BAR RESTAURANT “LA PASIÓN”
ENTRANT
Paté d’ànec amb codonyat i nous.
Gambes a l’all.
Amanida amb formatge de cabra.
PRINCIPAL
Arròs amb llamàntol i gambes.
POSTRES
Strudel de poma verda.
38,00 €
IVA INCLÒS
RESTAURANT MENDEBAL
ENTRANT PER COMPARTIR
Tàrtar de bacallà sobre base d’alvocat i tomàquet marinat.
“Amanida Mendebal” sobre base cruixent i
gelat de formatge d’Idiazabal, codony, fruits secs i vinagreta de mel i mostassa.
PRINCIPAL
Arròs de galeres, sípia i carxofes.
POSTRES A ESCOLLIR
“Crema vasca dulce de Leche” amb llimona i galeta.
Crepè amb gelat de mandarina i xocolata blanca.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc/Negre o Cava Mont Ferrant La Senyora de Raventós Codorniu.
32,50 €
IVA INCLÒS
O MAR RESTAURANT
ENTRANT PER COMPARTIR
Amanida de formatge de cabra embolcallat en pasta kataifi, codony, fruits secs i vinagreta de fruites vermelles.
PRINCIPAL
Arròs melós de cranc blau del Delta de l’Ebre.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís d’arròs amb llet amb toc de llima.
Sorbet de llimona.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
35,00 €
IVA INCLÒS
O XANTAR MEDITERRÁNEO RESTAURANTE
ENTRANTS PER COMPARTIR
Tàrtar de tonyina vermella.
Sardines marinades.
Seitons fregits.
Bunyols de bacallà.
Calamar a l’andalusa.
Musclos i navalles a la paella.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
ARRÒS DEL SENYORET (Peixos i mariscs variats sense feina).
AMB ARRÒS CARNAROLI RESERVA PRÈMIUM ENVELLIT.
ARRÒS PARELLADA (L’arròs mixt de carns i peixos de Barna).
AMB ARRÒS CARNAROLI RESERVA PRÈMIUM ENVELLIT.
POSTRES
Dacquoise de taronja amb crema de xocolata blanca, gel de mandarina i baies.
MARIDATGE
Cava Mont Ferrant Brut Nature La Senyora de Raventós Codorniu.
42,80 €
IVA INCLÒS
RESTAURANT CLUB NÀUTIC SALOU
ENTRANT PER COMPARTIR
Pernil ibèric Guijuelo amb coca d’oli torrat amb tomàquet.
Bunyols de bacallà.
Musclos a la brasa.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs de marisc.
Arròs negre.
POSTRES
Suggeriment de cuina.
MARIDATGE
Cava Mont Ferrant Brut Nature La Senyora de Raventós Codorniu.
50,00 €
IVA INCLÒS
RESTAURANTE DELFÍN
ENTRANT
Timbal de xató sobre carpaccio de taronja al safrà.
Bunyols de bacallà.
PRINCIPAL
Arròs amb llagosta de les Illes Columbretes amb cloïsses.
POSTRES
Postres de la casa.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
50,00 €
IVA INCLÒS
ROCK & GRILL
ENTRANT
“Salmorejo” de coco i gamba vermella amb cruixent d’arròs.
PRINCIPAL
Arròs caldós de llamàntol i carxofes acabat a la brasa.
POSTRES
Sucosa “Torrija” amb gelat de llet merengada.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
35,00 €
IVA INCLÒS
SUSHI KAI SALOU
DEGUSTACIÓ
Arròs amb pollastre amb salsa teriyaki, alvocat, sèsam torrat i cibulet.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc/Negre de Raventós Codorniu.
6,00 €
IVA INCLÒS
EL TOTXO TAVERNA
ENTRANT
Amanida variada amb productes de temporada.
PRINCIPAL
Arròs de galeres i carxofes.
POSTRES
“Torrija” de brioix amb gelat de vainilla.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc/Negre o Cava Mont Ferrant La Senyora de Raventós Codorniu.
32,00 €
IVA INCLÒS
THAI SALOU
RESTAURANT
ENTRANT
Poh Pia Talé – Rotllets fregits, farcits de marisc.
PRINCIPAL
Kao pad Saparot – Arròs gessamí saltat amb gambeta blanca, curri, pinya i anacards.
POSTRES A ESCOLLIR
Sorbet de fruites tropicals.
MARIDATGE
Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.
37,00 €
IVA INCLÒS