ARENA RESTAURANT 

APERITIU DE LA CASA 

ENTRANT 

Tomàquet amb ventresca. 

PRINCIPAL 

Arròs de galta de vedella i botifarra negra d’alforja. 

POSTRES 

“Torrija” amb gelat d’ametlla garapinyada. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc/Negre de Raventós Codorniu.

40,00 € 

IVA INCLÒS

BUFACALDOS RESTAURANT 

DUET D’APERITIUS DE LA CASA 

ENTRANT 

Pastís temperat de lluç i pebrots del piquillo amb mussolina de mostassa. 

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

Arrossejat de pop amb plàncton i alga còdium. 

Arròs melós de galta de vedella confitada amb alls porros confitats. 

POSTRES 

Postres de la casa. 

Aigües, vins, cafè i xarrup d’arròs. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

40,00 € 

IVA INCLÒS

4R CASABLANCA RESTAURANT 

APERITIUS PER COMPARTIR 

Crema de bolets amb cruixent de carxofa. 

Anxova de L’Escala amb tomàquet i pa de cristall. 

Degustació de tàrtar de 2 salmons amb les seves crudités. 

ENTRANT 

Calamarsets amb ceba. 

PRINCIPAL 

Arròs del mar de pop i carn d’eriçó. 

POSTRES 

“Torrija” casolana amb gelat de nata i xupito de licor d’arròs Segadors del Delta. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

35,00 € 

IVA INCLÒS

RESTAURANTE CASTILLO DE JAVIER 

ENTRANT PER COMPARTIR 

Tàrtar de salmó amb alvocat i llima. 

PRINCIPAL 

Risotto de cua de bou i carxofes amb toc de tòfona negra. 

POSTRES 

Brownie de xocolata i nous amb escuma de xocolata blanca especiat. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

35,00 € 

IVA INCLÒS

LA TABERNA
DEL ÁNCORA 

APERITIU 

Torrada de txangurro amb allioli suau gratinat. 

ENTRANT 

Caneló de calçot a la flama amb gambes i crema de galera. 

PRINCIPAL 

Arròs brut caldós amb escamarlans de l’Ametlla i carxofa de temporada. 

POSTRES 

Mel i mató del Pirineu amb nous i xarrup de licor d’arròs de Segadors del Delta. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

26,00 € 

IVA INCLÒS

LUNATTIC 

ENTRANT 

Burrata amb pesto de “Pistatxo”, melmelada de tomàquet i ruca. 

PRINCIPAL 

Arròs al forn amb llonganissa d’Alforja, “zamburiñas” i calçots en tempura amb allioli de romesco fumat. 

POSTRES 

Sucosa “Torrija” amb gelat de llet merengada. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

35,00 € 

IVA INCLÒS 

MAR DE TIERRAS ACANTILADOS RESTAURANT

ENTRANT 

Calamarsons amb carxofa. 

PRINCIPAL 

Arròs del senyoret. 

POSTRES A ESCOLLIR

Coulant de xocolata. 

Broqueta de fruites amb gelat. 

Músic amb xarrup de Moscatell. 

Pastís de formatge amb melmelada de figa i gelat. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc/Negre o Cava Mont Ferrant La Senyora de Raventós Codorniu.

38,90 € 

IVA INCLÒS

MRKT GASTROBAR 

APERITIU 

Brioix de sardina amb stracciatella i vinagreta cítrica. 

ENTRANT 

Musclos de roca en salsa verda de plàncton. 

PRINCIPAL 

Arròs de sèpia, carxofes i tàrtar de gambes. 

POSTRES 

Mini fondant de xocolata 70% amb gelat de llet merengada i arròs suflé. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

35,00 € 

IVA INCLÒS

RESTAURANT CASA SOLER 

ENTRANT 

Cor de carxofa a la planxa amb crema de pernil. 

“Tac d’ensaladilla” casolana i torrezno de Sòria amb base de guacamole. 

PRINCIPAL 

Arròs de bacallà i pebrots del padró amb allioli de cibulet. 

POSTRES 
I XARRUP DE LICOR D’ARRÒS SEGADORS DEL DELTA 

Pastís de formatge amb gelat de festuc. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

40,00 € 

IVA INCLÒS 

BAR RESTAURANT “LA PASIÓN” 

ENTRANT 

Paté d’ànec amb codonyat i nous. 

Gambes a l’all. 

Amanida amb formatge de cabra. 

PRINCIPAL 

Arròs amb llamàntol i gambes. 

POSTRES 

Strudel de poma verda. 

38,00 € 

IVA INCLÒS

RESTAURANT MENDEBAL

ENTRANT PER COMPARTIR 

Tàrtar de bacallà sobre base d’alvocat i tomàquet marinat. 

“Amanida Mendebal” sobre base cruixent i 

gelat de formatge d’Idiazabal, codony, fruits secs i vinagreta de mel i mostassa. 

PRINCIPAL 

Arròs de galeres, sípia i carxofes. 

POSTRES A ESCOLLIR 

“Crema vasca dulce de Leche” amb llimona i galeta. 

Crepè amb gelat de mandarina i xocolata blanca. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc/Negre o Cava Mont Ferrant La Senyora de Raventós Codorniu. 

32,50 € 

IVA INCLÒS

O MAR RESTAURANT 

ENTRANT PER COMPARTIR 

Amanida de formatge de cabra embolcallat en pasta kataifi, codony, fruits secs i vinagreta de fruites vermelles. 

PRINCIPAL 

Arròs melós de cranc blau del Delta de l’Ebre. 

POSTRES A ESCOLLIR 

Pastís d’arròs amb llet amb toc de llima. 

Sorbet de llimona. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

35,00 € 

IVA INCLÒS

O XANTAR MEDITERRÁNEO RESTAURANTE 

ENTRANTS PER COMPARTIR 

Tàrtar de tonyina vermella.

Sardines marinades.

Seitons fregits. 

Bunyols de bacallà. 

Calamar a l’andalusa. 

Musclos i navalles a la paella. 

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

ARRÒS DEL SENYORET (Peixos i mariscs variats sense feina).

AMB ARRÒS CARNAROLI RESERVA PRÈMIUM ENVELLIT. 

ARRÒS PARELLADA (L’arròs mixt de carns i peixos de Barna).

AMB ARRÒS CARNAROLI RESERVA PRÈMIUM ENVELLIT. 

POSTRES 

Dacquoise de taronja amb crema de xocolata blanca, gel de mandarina i baies. 

MARIDATGE 

Cava Mont Ferrant Brut Nature La Senyora de Raventós Codorniu.

42,80 € 

IVA INCLÒS

RESTAURANT CLUB NÀUTIC SALOU 

ENTRANT PER COMPARTIR 

Pernil ibèric Guijuelo amb coca d’oli torrat amb tomàquet. 

Bunyols de bacallà. 

Musclos a la brasa. 

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

Arròs de marisc. 

Arròs negre. 

POSTRES 

Suggeriment de cuina. 

MARIDATGE 

Cava Mont Ferrant Brut Nature La Senyora de Raventós Codorniu.

50,00 € 

IVA INCLÒS

RESTAURANTE DELFÍN 

ENTRANT 

Timbal de xató sobre carpaccio de taronja al safrà. 

Bunyols de bacallà. 

PRINCIPAL 

Arròs amb llagosta de les Illes Columbretes amb cloïsses. 

POSTRES 

Postres de la casa. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

50,00 € 

IVA INCLÒS

ROCK & GRILL 

ENTRANT 

“Salmorejo” de coco i gamba vermella amb cruixent d’arròs. 

PRINCIPAL 

Arròs caldós de llamàntol i carxofes acabat a la brasa. 

POSTRES 

Sucosa “Torrija” amb gelat de llet merengada. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu. 

35,00 € 

IVA INCLÒS

SUSHI KAI SALOU 

DEGUSTACIÓ 

Arròs amb pollastre amb salsa teriyaki, alvocat, sèsam torrat i cibulet. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc/Negre de Raventós Codorniu.

6,00 € 

IVA INCLÒS

EL TOTXO TAVERNA 

ENTRANT 

Amanida variada amb productes de temporada. 

PRINCIPAL 

Arròs de galeres i carxofes. 

POSTRES 

“Torrija” de brioix amb gelat de vainilla. 

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc/Negre o Cava Mont Ferrant La Senyora de Raventós Codorniu.

32,00 € 

IVA INCLÒS

THAI SALOU
RESTAURANT 

ENTRANT 

Poh Pia Talé – Rotllets fregits, farcits de marisc. 

PRINCIPAL 

Kao pad Saparot – Arròs gessamí saltat amb gambeta blanca, curri, pinya i anacards.

POSTRES A ESCOLLIR 

Sorbet de fruites tropicals.

MARIDATGE 

Ànec Mut Blanc de Raventós Codorniu.

37,00 € 

IVA INCLÒS