MENÚS

Àpats Quattros 

ENTRANTS A ESCOLLIR 

Carpaccio de pop de la Mediterrània amb emulsió de citronette, ruca i làmines de parmesà.

Amanida de llagostins en tempura amb mango caramel·litzat i cremós d’alvocat amb vinagreta suau de mel i mostassa.

Musclos amb coco i curri i rock & roll amb citronel·la.

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

Arròs de secret de porc ibèric a baixa temperatura amb carxofes confitades.

Arròs de pop amb salsa romesco de la casa i brots tendres d’escarola.

Arròs de magret d’ànec amb teriyaki i foie-gras.

Arròs caldós de llamàntol (suplement de 3,90 € per persona). 

Arròs negre de calamarsons de platja amb allioli.

Arròs a la marinera amb gambes, escamarlans i musclos.

Arròs de verdures mediterrànies.

Arròs de gamba vermella de Tarragona.

(Tots els arrossos són per a un mínim de dues persones).

POSTRES A ESCOLLIR 

Pastís mocaccino amb crema de cafè i nata merengada.

Sorbet de llimona amb marc de cava.

Trufes de xocolata blanca amb Baileys i coco.

MARIDATGE

Chardonnay i Syrah De Muller – DO Tarragona 

29.00 € 

PREU PER PERSONA 

Ca l’Eulàlia 

ENTRANT 

Mini coca de full amb burrata fresca, ruca i anxova feta a casa 

Xips de carxofa amb llagostins cruixents i la nostra salseta de romesco 

PRINCIPAL 

Arròs de bacallà amb alls tendres 

POSTRES 

Borratxo de pa de pessic amb gelat casolà de licor d’arròs i cruixent d’avellana 

MARIDATGE 

Celler mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona 

55.00 € 

PREU PER PERSONA 

Casa Balcells 

ENTRANTS A ESCOLLIR 

Amanida de canonges amb pernil d’ànec, pera, xips de carxofa, cruixent de parmesà, vinagreta de fruits secs i mel 

Seitons adobats i fregits 

PRINCIPAL 

Arròs negre amb calamarsets, gamba vermella i allioli de safrà 

POSTRES A ESCOLLIR 

Pannacotta de xocolata blanca amb crema de llimona 

Pastís de formatge 

MARIDATGE 

Mas D’en Baiget, Pilanot blanc – DO Tarragona 

38.00 € 

PREU PER PERSONA 

Casa Bartra 

ENTRANTS A COMPARTIR 

Sardina fumada amb ceba caramel·litzada 

Tomàquets confitats, esqueixada de bacallà amb romesco i olivada 

Croquetes de gambes 

PRINCIPAL A ESCOLLIR (MIN. 2 PERS) 

Arròs negre amb sípia i gamba vermella 

Arròs amb carxofes, gambes i cloïsses 

POSTRES A ESCOLLIR 

Sorbet de Pinya colada 

Capricis dolços 

MARIDATGE 

De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona 

49.00 € 

PREU PER PERSONA 

Restaurante Donosti 

ENTRANTS A COMPARTIR 

Torrada de seitó amb tomàquet semisec i pipares 

Tàrtar de salmó amb alga wakame i gominola de fruita de la passió amb gingebre 

PRINCIPAL 

Arròs sec de gamba vermella amb emulsió dels seus caps i espàrrecs verds 

POSTRES 

Firancier d’ametlles amb crema de xocolata blanca i fruits vermells 

MARIDATGE 

De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona 

40.00 € 

PREU PER PERSONA

El Pòsit del Serrallo 

ENTRANT 

Galeres a la llauna amb sofregit tradicional 

PRINCIPAL 

Arrossejat de galeres a banda 

POSTRES 

A escollir de la carta 

MARIDATGE 

Celler Mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona 

35.00 € 

PREU PER PERSONA 

El Terrat Restaurant 

Fòrum Restaurant 

ENTRANTS A COMPARTIR 

Calamars a l’andalusa 

Musclos amb romesco 

Carpaccio de bacallà amb olivada i oli de romaní 

PRINCIPAL 

Arròs mariner amb sepietes i gamba vermella 

POSTRES A ESCOLLIR 

Carpaccio de pinya amb gelat de coco 

Sorbet de llimona al cava 

MARIDATGE

Celler Mas Vicenç, El Terrat– DO Tarragona 

39.00 € 

PREU PER PERSONA

L’Arrosseria del Serrallo 

ENTRANT 

Crema de marisc 

PRINCIPAL 

Paella mixta 

POSTRES 

Crema catalana 

MARIDATGE 

Celler Mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona 

24.90 € 

PREU PER PERSONA 

La Xarxa 

ENTRANTS 

Snack 
Bunyol 
Sardina 
Navaixes 
Pop 

PRINCIPAL 

Arròs del dia 

POSTRES 

Postres del Xef 

Petit Fours 

MARIDATGE 

(Beguda no inclosa) 
Celler Mas Vicenç: Dent de lleó, Fonollosa, i Castell Tallat – DO Tarragona 

50.00 € 

PREU PER PERSONA

Octopussy 

APERITIU 

Humus 3 colors amb pa pita 

ENTRANTS PER COMPARTIR 

Tàrtar de tomàquet amb formatge feta i vinagreta d’alfàbrega 

Musclos al vi blanc i romaní 

Calamar de platja al seu tint 

PRINCIPAL A ESCOLLIR (MIN 2 PERS) 

Arròs del senyoret 

Arròs de galta de vedella, foie i shitake 

POSTRES A ESCOLLIR 

Daus de poma caramel·litzada amb sorbet de poma i caramel de “beurre salé” 

Torrija de l’àvia Feli, crema anglesa i coulis de fruits vermells 

MARIDATGE 

Mas D’en Baiget, Pilanot blanc – DO Tarragona 

38.00 € 

PREU PER PERSONA

Restaurant Brisa 

ENTRANTS A COMPARTIR 

Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina i ceba morada

Carpaccio de vedella amb emulsió de ruca

Gambes amb all

Croqueta XL de pop amb romesco suau 

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

Arròs caldós de cranc blau del Delta i musclos

Arròs cremós amb galtes de tonyina Balfegó, sípia i espirulina 

POSTRES A ESCOLLIR 

Pastís de formatge amb gelat

Amanida de fruites de temporada amb sorbet de mango 

MARIDATGE 

Celler Mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona 

38.00 € 

PREU PER PERSONA 

El Llagut 

ENTRANTS A COMPARTIR A MIG DE TAULA 

Anxoves curades a casa amb tomacó, arbequina i torradetes 

Fregitel·la de morralla 

Composició d’enciams, verat fumat amb fusta d’ametller, poma àcida, fruits secs i vinagreta de taronja 

Calamarçet de platja saltejat amb all i julivert 

PRINCIPAL A ESCOLLIR (racions per a 2 persones mínim): 

Amb grà Marisma 

Arròs de bacallà amb carxofes i allioli gratinat 

Arrossejat a banda amb peix de roca i allioli de safrà de la Conca. 

Amb grà Bomba 

Arròs negre amb sípia i crancs de platja 

Arròs de calamars i carxofes amb pebre “tap de cortí” 

Amb grà Carnaroli envellit 

Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco, cloïsses i pop roquer 

Arròs a la masqueta amb safrà de la Conca, carxofes i cloïsses 

Amb grà Carnaroli 

Arròs mariner de crancs de platja 

Arròs mariner d´escamarlans 

POSTRES A ESCOLLIR 

Taronja i crema amb crustillant d’ametlles 

Mousse semifred de formatge fresc i xocolata blanca amb cítrics i sorbet de llima 

La Xarrupadeta de Santa Tecla 

MARIDATGE 

Celler Mas Vicenç – Dent de Lleó blanc o Arlequí Negre – DO Tarragona 

45.00 € 

PREU PER PERSONA

El Paseo Restaurant 

ENTRANT 

Làmines de carpaccio de bacallà amb confitura de tomàquet i un toc d’olivada 

PRINCIPAL 

Arròs melós marinera amb carxofes i essència de tòfona 

POSTRES A ESCOLLIR 

Cilindre farcit de crema anglesa 

MARIDATGE 

DO Tarragona 

28.90 € 

PREU PER PERSONA

La Cucafera 

ENTRANTS 

Broqueta de gamba cruixent amb chili dolç 

“Cebiche” de corball amb llet de tigre i mango 

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

Arròs amb popets i carxofes 

Arròs caldós de romesco i bacallà 

POSTRES 

Brownie de xocolata amb gelat 

MARIDATGE 

Celler Mas Vicenç – El Terrat – DO Tarragona 

28.00 € 

PREU PER PERSONA 

La Morada 

ENTRANT 

Entrecot de tonyina amb verduretes i soja 

PRINCIPAL 

Arròs de gamba vermella amb el seu carpaccio i corbina 

POSTRES A ESCOLLIR 

Pastís de formatge 

MARIDATGE 

Celler Mas d’Enbaiget, Nuri DO Tarragona 

35.00 € 

PREU PER PERSONA

Mas Roselló 

APERITIU 

Bombó de foie amb chutney de mango 

Soca de seitons al cabernet sauvignon i tomàquets especiats 

ENTRANT 

Crema de calçots amb escamarlà i cruixent de carxofa 

Carpaccio de llagostí de St. Carles amb la seva reducció i mantega d’alls escalivats 

PRINCIPAL 

Arròs melós de gamba vermella i cloïsses 

POSTRES A ESCOLLIR 

Carrot cake amb ganache d’alfàbrega 

Sorbet de mandarina amb fruita fresca 

MARIDATGE 

DO Tarragona

40.00 € 

PREU PER PERSONA

Nàutic Tarragona 

MENÚ PER A 2 PERSONES 

ENTRANT 

Amanida de tomàquet Raf amb anxoves, olives negres i pipares 

Pavies de bacallà amb pebrots de “piquillos” confitats 

PRINCIPAL 

Arròs de gamba vermella i el seu carpaccio 

POSTRES 

Pastís de formatge amb fruits vermells 

MARIDATGE 

De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona 

38.00 € 

PREU PER PERSONA 

VaDeGust 

ENTRANT A COMPARTIR 

Bunyols de bacallà Musclos a la marinera Gamba blanca de cambrils saltada amb alls fregits 

PRINCIPAL A ESCOLLIR 

Arròs mariner de cranc blau del Delta Arròs mariner (sec o caldós) Fideuà a la marinera 

POSTRES A ESCOLLIR 

Torrija caramel·litzada amb gelat de mascarpone Crep amb torró i gelat de xocolata Sorbet de mango Brownie de xocolata amb gelat de stracciatella 

MARIDATGE 

De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona Cafè i xarrup de licor d’arròs segadors del Delta 

45.00 € 

PREU PER PERSONA