L'arròs
mariner

de Tarragona

gamba

JORNADES GASTRONÒMIQUES

Del 16 d'abril al 2 de maig

ALTA TAVERNA SOLRIC

Plaça de la Font, 31 (veure mapa)
977 895 704
Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 17.00 h

MENÚ


ENTRANT DE BENVINGUDA
Còctel de marisc

ENTRANTS
PER ESCOLLIR:
Carpaccio de bacallà fumat i amanit
o
Musclos del Delta a la planxa

PRINCIPAL
Arròs d’escamarlans petits a l’estil Sol Ric

POSTRES
Pastís de formatge amb fruits del bosc amb gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

26,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

ARLEMAR RESTAURANT

Carrer d’Apodaca, 7 (veure mapa)
877 658 719
Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

MENÚ


ENTRANTS
Calamars estil Arlemar,
Seitó fregit de Tarragona,
Musclos del Delta a la planxa amb picada d’all i julivert

PRINCIPAL
Arròs caldós de cranc blau i galeres

POSTRES
Postres de la casa amb gotet de licor d’arròs de Segadors del Delta

30,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

RESTAURANT BARHAUS

Carrer de Sant Llorenç, 22 (veure mapa)

977 244 770
Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

MENÚ


ENTRANTS
PER ESCOLLIR:
Amanida amb formatge de cabra, maduixes i fruits secs
o
Cruixent de llagostins amb salsa de soja

PRINCIPAL
PER ESCOLLIR:
Arròs de garota (del senyoret)
o
Arròs negre amb sépia i mussolina d’alls

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Xarrup de llimona amb vodka negre acompanyat d’un gotet de licor d’arròs de Segadors del Delta
o
Trufes Barhaus acompanyades d’un gotet de licor d’arròs de Segadors del Delta

35,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Xipella

BRISA TAMARIT RESORT

Platja de Tamarit. Carretera N-340A, km 1.172 (veure mapa)

977 651 364
Dies de tancament: cap
Servei: de 12.30 h a 15.30 h

MENÚ


ENTRANTS
PER COMPARTIR:
Amanida de quinoa amb daus de mango i alvocat, Carpaccio de bacallà i tomàquet raf amb vinagreta de festucs i coriandre, Musclos al vapor amb api i llima, Croquetes de formatge cabrales

PRINCIPAL
PER ESCOLLIR:
Arròs caldós de llagosta i cloïsses
o
Arròs cremós de bolets i galtes de tonyina amb anguila fumada

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Tatin de pera i gelat de iogurt
o
Amanida de fruites de temporada amb cremós gelat de mango acompanyat d’un gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

38,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

CA L’EULÀLIA RESTAURANT

Plaça Bisbe Bonet s/n (veure mapa)

977 215 075



Dies de tancament: diumenge
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

MENÚ


ENTRANTS
Carn de burrata fresca amb tonyina vermella confitada

PRINCIPAL
Arròs del senyoret

POSTRES
Copa de textures d’arròs amb cruixent de caramel i gotet de licor de crema d’arròs Segadors del Delta

50,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Sauvignon

CASA BALCELLS

Pla de la Seu, 5 (veure mapa)
977 895 265
Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h
(de 19.00 h a 23.00 h si es permet obrir a la tarda)

APTO_CELIACOS_LOGO

APTE PER A CELÍACS

MENÚ

ENTRANTS
PER ESCOLLIR:
Tàrtar de salmó amb alvocat
o
Musclos a la marinera

PRINCIPAL
Arròs caldós de cranc blau

POSTRES
Coca de vidre amb pera i ratafia.
Gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

36,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

CÓCULA RESTAURANT

Carrer Reding, 20 bis (veure mapa)
977 240 232
Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

MENÚ

ENTRANTS
Albergínia a la brasa amb formatge de cabra, pesto, ruca i ametlles fregides i Daus de bacallà en tempura sobre puré de porros amb llet de coco i curri verd

PRINCIPAL
Arròs melós de pop amb calamarsets i allioli de safrà

POSTRES
Cruixent de milfulls de xocolata amb gelat de vainilla, bourbon i cafè

36,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

DE VINS

Carrer de Méndez Núñez, 10 (veure mapa)

977 230 020
Dies de tancament: dimarts
Servei: de 13.00 h a 15.45 h

MENÚ

ENTRANTS
Favetes tendres saltejades amb bolets, alls tendres i encenalls de foie

PRINCIPAL
Arròs cremós de gamba vermella

POSTRES
Semifred de tres xocolates amb coulis de vainilla i gelat de mandarina i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

35,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

LOGO_ELLLAGUT

EL LLAGUT

Carrer de Natzaret, 10 (Plaça del Rei) (veure mapa)
977 228 938
Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

APTO_CELIACOS_LOGO

APTE PER A CELÍACS

MENÚ


ENTRANTS
PER COMPARTIR
Anxoves casolanes en salaó sobre tomacó amb arbequina i torradetes
Croquetes de pop roquer sobre allioli de pebre “Tap de Cortí”
Composició d’enciams, verat fumat amb fusta d’ametller, poma àcida, fruits secs i vinagreta de taronja
Calamarset de platja saltat amb all i julivert


PLAT PRINCIPAL PER ESCOLLIR
(racions per a 2 persones mínim)

 Amb gra Marisma:

Arròs de bacallà amb carxofes i allioli gratinat
Rossejat a banda amb peix de roca i allioli de safrà de la Conca

Amb gra Bomba:
Arròs negre amb sípia i crancs de platja
Arròs de calamars i carxofes amb pebre ”Tap de Cortí”

Amb gra Carnaroli envellit:
Arròs a la “masqueta” amb pebrots de romesco, cloïsses i pop roquer
Arròs a la “masqueta” amb safrà de la Conca, carxofes i cloïsses

Amb gra Carnaroli:
Arròs mariner de crancs de platja
Arròs mariner d’escamarlans de ”La Cala”


POSTRES
PER ESCOLLIR
Maduixes – crema amb cruixent d’ametlles
Mousse semifreda de formatge fresc i xocolata blanca amb cítrics i sorbet de llima
La xurrupadeta de santa Tecla

45,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Bodega a escollir (1 ampolla per a 2 persones)

Escumós:
Proyecto CU4TRO

Blancs:
Sauvignon Blanc ’19
Chardonnay ’18

LOGO_ELPASEO

EL PASEO

Rambla de Ponent, 8 – Local 2 (veure mapa)
877 064 740

Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


ENTRANTS
Amanida mesclum de formatge feta, salmó i salsa agredolça


PRINCIPAL

Arròs melós amb bacallà i gamba vermella


POSTRES
“Torrija” amb gelat i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

25,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Xipella Blanc

LOGO_FORUM

RESTAURANT FORUM

Plaça de la Font, 37 (veure mapa)
977 231 718

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

MENÚ


ENTRANTS
PER PICAR
Calamars a l’andalusa, Amanida de salmó a les fines herbes, Musclos al vapor o a la marinera


PRINCIPAL

Paella marinera de llamàntol


POSTRES
PER ESCOLLIR
Profiteroles amb nata i xocolata
o
Carpaccio de pinya amb crema catalana
o
Púding de la casa
o
Flam d’ou amb nata, acompanyat d’un gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

32,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Xipella Blanc

KRAKEN TARRAGONA

Carrer de Lleida, 19 (veure mapa)
977 042 988

Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

APTO_CELIACOS_LOGO

APTE PER A CELÍACS

MENÚ


ENTRANTS
PER PICAR
Calamars cruixents, Musclos a l’estil Kraken, Amanida de bonítol

PRINCIPAL
PER ESCOLLIR:
Arròs negre amb carxofes i calamar a la brasa
o
Arròs de llagosta i ànec amb trompetes de la mort (suplement 5 €)

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Pastís de formatge
o
Pastís de tiramisú amb gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

32,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

RESTAURANT LA CUCAFERA

Plaça Santiago Rusiñol, 5 (veure mapa)
977 242 007

Dies de tancament: dimarts
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


ENTRANTS
PER ESCOLLIR:
Cebiche de corball amb mango, guacamole i xip de plàtan
o
Croquetes d’escalivada i ametlles amb romesco i allioli

PRINCIPAL
PER ESCOLLIR:
Arròs amb popets i carxofes (mínim 2 persones)
o
Arròs caldós de romesco i bacallà (mínim 2 persones)

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Textures de crema catalana
o
Brownie de xocolata amb gelat i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

28,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

LA MORADA

Carrer de les Cuirateries, 20 (veure mapa)
977 070 862

Dies de tancament: dilluns, dimarts i dimecres
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

APTO_CELIACOS_LOGO

APTE PER A CELÍACS

MENÚ


ENTRANTS MARINERS
Escamarlans, cloïsses i gambeta blanca de Tarragona

PRINCIPAL
Arròs melós de popets amb gambeta i navalles del Delta

POSTRES
Avellana negreta d’El Rourell amb xocolata blanca i negra amb gelatina de Chartreuse

30,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Xipella

L’ARROSSERIA DEL SERRALLO

Carrer de Trafalgar, 1 (veure mapa)
977 782 595

Dies de tancament: dimarts
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


ENTRANTS
Amanida de xató

PRINCIPAL
Arròs mariner de llamàntol

POSTRES
Crema catalana amb gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

36,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

LA SARDINETA

Carretera Platja Llarga, 11B (veure mapa)
977 134 909


Dies de tancament: dilluns, dimarts i dimecres
Servei: de 13.00 h a 17.00 h

MENÚ


ENTRANTS
PER ESCOLLIR:
Cloïsses a la marinera o Calamarsons petits a la planxa

PRINCIPAL
Arròs mariner

POSTRES
PER ESCOLLIR:
Crep de fruits vermells
o
Tiramisú i acompanyat d’un gotet de licor d’arròs de Segadors del Delta

38,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

LES FONTS DE CAN SALA

N-240 Km 2 – Camí Servitut VI (veure mapa)
977 228 575


Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

APTO_CELIACOS_LOGO

APTE PER A CELÍACS

MENÚ


ENTRANTS
PICA-PICA:
Bunyols de plàtan i formatge de cabra amb coulis de pebrot vermell, Pernil ibèric amb espàrrecs bladers i gambes, Maki d’alvocat, tomàquet, ceba morada i sardina fumada

PRINCIPAL
Arròs saborós de llamàntol

POSTRES
Pannacotta d’arròs amb llet,
gelée de maduixes i xarrup de violetes

36,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc:
Únic Sauvignon Blanc o Únic Syrah

LES GRANOTES

Via William J. Bryant, 2 (veure mapa)
977 079 129


Dies de tancament: dimarts
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


ENTRANTS
Musclos del Delta a la planxa, Cruixent de calamars amb mahocítrica de wasabi

PRINCIPAL
Arròs negre de sépia, gamba vermella i alls tendres

POSTRES
Brownie de xocolata i nous amb gelat de iogurt búlgar i confitura de nabius i gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

28,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

MARTINET

Carrer Reding, 28 (veure mapa)
877 075 724


Dies de tancament: dilluns i diumenge
Servei: de 13.00 h a 16.00 h (cal fer reserva prèvia)

MENÚ


ENTRANTS
Cebiche de corbina

PRINCIPAL
Arròs negre de rap de Tarragona amb allioli de gamba

POSTRES
Albergínies confitades amb formatge d’ovella curat

36,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Xipella

MAS ROSELLÓ

Passeig Marítim Rafael de Casanova, 23 (veure mapa)
977 241 828


Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


APERITIU
Bombó de foie Collverd amb chutney de mango

ENTRANTS
Amanida de tomàquets amb ventresca de tonyina i olivada, Ravioli de gamba farcit de rossinyols amb pinyons, Coca de seitons

PRINCIPAL
Arròs negre de rap i romesco

POSTRES
PER ESCOLLIR:
“Lemon pie” o Pastís de xocolata, rom i mascarpone amb gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

35,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

RESTAURANT NÀUTIC TARRAGONA

Edifici Nàutic, Port Esportiu s/n (veure mapa)
977 225 824


Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


ENTRANTS
A COMPARTIR (MÍNIM 2 PERSONES):
Cabdells amb salmó fumat, crema de formatge, seitons marinats i vinagreta de mel i mostassa.
Carpaccio de bacallà amb coulis de tomàquet, vinagreta d’olivada negra i cruixent d’algues.
Croquetes de tonyina vermella Balfegó amb encenalls de pernil ibèric.
Musclos de roca del Delta a la marinera.

PRINCIPAL
Arròs mariner amb sípia, llagosta vermella i cloïsses

POSTRES
“Torrija” caramel·litzada amb crema anglesa, gelat de torró i cruixent d’ametlles amb gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

40,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

OCTOPUSSY RESTAURANT

Carrer de Trafalgar, 5 (veure mapa)
977 243 732


Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.00 h

MENÚ


ENTRANTS
Dau de bacallà Skrei amb vel negre, puntilla d’arròs i crema de plàncton i poke bowl
(sabors de mar i hortalisses)

PRINCIPAL
Arròs melós amb pop, carxofes i carpaccio de gamba vermella

POSTRES
Arròs amb llet en tres textures amb gotet de licor d’arròs Segadors del Delta

45,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

PALAU DEL BARÓ

Carrer de Santa Anna, 3 (veure mapa)
977 241 464


Dies de tancament: dilluns
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

MENÚ


ENTRANTS
Carpaccio de bacallà i llagostins al vi

PRINCIPAL
Arròs caldós de cranc blau

POSTRES
Pastisset de cabell d’àngel

32,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

RESTAURANT SOL RIC

Via Augusta, 157 (veure mapa)
977 232 032


Dies de tancament: cap
Servei: de 13.00 h a 16.30 h

MENÚ


ENTRANTS
PER COMPARTIR:
Cabdells de Tudela amb fumats i olivada negra, “Canyailles” de mar amb romesco, Bunyols Sol Ric, Sépia de costa amb allioli

PRINCIPAL
Arròs d’espardenya amb carxofes de l’horta i calçots

POSTRES
Lingot de tres xocolates amb sorbet de mandarina i xarrup de crema d’arròs dels segadors

39,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc

RESTAURANT TARRACO PARK

Carretera de València, 206 (veure mapa)
977 556 773


Dies de tancament: diumenge
Servei: de 13.00 h a 15.30 h

MENÚ


ENTRANTS
TRES PLATETS PER COMENÇAR:
Coca cruixent amb bacallà marinat i tomàquet confitat,
Cargols punxencs amb la nostra salvitxada,
Corona de cigrons amb la sopa de peix i marisc en gelea

PRINCIPAL
Arròs melós de calamars amb gamba vermella i mussolina d’all escalivat

POSTRES
La “torrija” amb crema catalana i gelat salat

34,00 €*



* Inclòs: pa, aigua i maridatge
Celler Clos Montblanc Constel·lació Garnatxa

ORGANITZA:

AEH

PATROCINA:

logo-bayo
CLOS

COL·LABORA:

LOGO_COCACOLA
PORT TARRAGONA
CCAM