MENÚS
Àpats Quattros
ENTRANTS A ESCOLLIR
Carpaccio de pop de la Mediterrània amb emulsió de citronette, ruca i làmines de parmesà.
Amanida de llagostins en tempura amb mango caramel·litzat i cremós d’alvocat amb vinagreta suau de mel i mostassa.
Musclos amb coco i curri i rock & roll amb citronel·la.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs de secret de porc ibèric a baixa temperatura amb carxofes confitades.
Arròs de pop amb salsa romesco de la casa i brots tendres d’escarola.
Arròs de magret d’ànec amb teriyaki i foie-gras.
Arròs caldós de llamàntol (suplement de 3,90 € per persona).
Arròs negre de calamarsons de platja amb allioli.
Arròs a la marinera amb gambes, escamarlans i musclos.
Arròs de verdures mediterrànies.
Arròs de gamba vermella de Tarragona.
(Tots els arrossos són per a un mínim de dues persones).
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís mocaccino amb crema de cafè i nata merengada.
Sorbet de llimona amb marc de cava.
Trufes de xocolata blanca amb Baileys i coco.
MARIDATGE
Chardonnay i Syrah De Muller – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Ca l’Eulàlia
ENTRANT
Mini coca de full amb burrata fresca, ruca i anxova feta a casa
Xips de carxofa amb llagostins cruixents i la nostra salseta de romesco
PRINCIPAL
Arròs de bacallà amb alls tendres
POSTRES
Borratxo de pa de pessic amb gelat casolà de licor d’arròs i cruixent d’avellana
MARIDATGE
Celler mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Casa Balcells
ENTRANTS A ESCOLLIR
Amanida de canonges amb pernil d’ànec, pera, xips de carxofa, cruixent de parmesà, vinagreta de fruits secs i mel
Seitons adobats i fregits
PRINCIPAL
Arròs negre amb calamarsets, gamba vermella i allioli de safrà
POSTRES A ESCOLLIR
Pannacotta de xocolata blanca amb crema de llimona
Pastís de formatge
MARIDATGE
Mas D’en Baiget, Pilanot blanc – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Casa Bartra
ENTRANTS A COMPARTIR
Sardina fumada amb ceba caramel·litzada
Tomàquets confitats, esqueixada de bacallà amb romesco i olivada
Croquetes de gambes
PRINCIPAL A ESCOLLIR (MIN. 2 PERS)
Arròs negre amb sípia i gamba vermella
Arròs amb carxofes, gambes i cloïsses
POSTRES A ESCOLLIR
Sorbet de Pinya colada
Capricis dolços
MARIDATGE
De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Restaurante Donosti
ENTRANTS A COMPARTIR
Torrada de seitó amb tomàquet semisec i pipares
Tàrtar de salmó amb alga wakame i gominola de fruita de la passió amb gingebre
PRINCIPAL
Arròs sec de gamba vermella amb emulsió dels seus caps i espàrrecs verds
POSTRES
Firancier d’ametlles amb crema de xocolata blanca i fruits vermells
MARIDATGE
De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
El Pòsit del Serrallo
ENTRANT
Galeres a la llauna amb sofregit tradicional
PRINCIPAL
Arrossejat de galeres a banda
POSTRES
A escollir de la carta
MARIDATGE
Celler Mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
El Terrat Restaurant
Fòrum Restaurant
ENTRANTS A COMPARTIR
Calamars a l’andalusa
Musclos amb romesco
Carpaccio de bacallà amb olivada i oli de romaní
PRINCIPAL
Arròs mariner amb sepietes i gamba vermella
POSTRES A ESCOLLIR
Carpaccio de pinya amb gelat de coco
Sorbet de llimona al cava
MARIDATGE
Celler Mas Vicenç, El Terrat– DO Tarragona
PREU PER PERSONA
L’Arrosseria del Serrallo
ENTRANT
Crema de marisc
PRINCIPAL
Paella mixta
POSTRES
Crema catalana
MARIDATGE
Celler Mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
La Xarxa
ENTRANTS
Snack
Bunyol
Sardina
Navaixes
Pop
PRINCIPAL
Arròs del dia
POSTRES
Postres del Xef
Petit Fours
MARIDATGE
(Beguda no inclosa)
Celler Mas Vicenç: Dent de lleó, Fonollosa, i Castell Tallat – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Octopussy
APERITIU
Humus 3 colors amb pa pita
ENTRANTS PER COMPARTIR
Tàrtar de tomàquet amb formatge feta i vinagreta d’alfàbrega
Musclos al vi blanc i romaní
Calamar de platja al seu tint
PRINCIPAL A ESCOLLIR (MIN 2 PERS)
Arròs del senyoret
Arròs de galta de vedella, foie i shitake
POSTRES A ESCOLLIR
Daus de poma caramel·litzada amb sorbet de poma i caramel de “beurre salé”
Torrija de l’àvia Feli, crema anglesa i coulis de fruits vermells
MARIDATGE
Mas D’en Baiget, Pilanot blanc – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Restaurant Brisa
ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina i ceba morada
Carpaccio de vedella amb emulsió de ruca
Gambes amb all
Croqueta XL de pop amb romesco suau
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs caldós de cranc blau del Delta i musclos
Arròs cremós amb galtes de tonyina Balfegó, sípia i espirulina
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de formatge amb gelat
Amanida de fruites de temporada amb sorbet de mango
MARIDATGE
Celler Mas Vicenç, El Terrat – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
El Llagut
ENTRANTS A COMPARTIR A MIG DE TAULA
Anxoves curades a casa amb tomacó, arbequina i torradetes
Fregitel·la de morralla
Composició d’enciams, verat fumat amb fusta d’ametller, poma àcida, fruits secs i vinagreta de taronja
Calamarçet de platja saltejat amb all i julivert
PRINCIPAL A ESCOLLIR (racions per a 2 persones mínim):
Amb grà Marisma
Arròs de bacallà amb carxofes i allioli gratinat
Arrossejat a banda amb peix de roca i allioli de safrà de la Conca.
Amb grà Bomba
Arròs negre amb sípia i crancs de platja
Arròs de calamars i carxofes amb pebre “tap de cortí”
Amb grà Carnaroli envellit
Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco, cloïsses i pop roquer
Arròs a la masqueta amb safrà de la Conca, carxofes i cloïsses
Amb grà Carnaroli
Arròs mariner de crancs de platja
Arròs mariner d´escamarlans
POSTRES A ESCOLLIR
Taronja i crema amb crustillant d’ametlles
Mousse semifred de formatge fresc i xocolata blanca amb cítrics i sorbet de llima
La Xarrupadeta de Santa Tecla
MARIDATGE
Celler Mas Vicenç – Dent de Lleó blanc o Arlequí Negre – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
El Paseo Restaurant
ENTRANT
Làmines de carpaccio de bacallà amb confitura de tomàquet i un toc d’olivada
PRINCIPAL
Arròs melós marinera amb carxofes i essència de tòfona
POSTRES A ESCOLLIR
Cilindre farcit de crema anglesa
MARIDATGE
DO Tarragona
PREU PER PERSONA
La Cucafera
ENTRANTS
Broqueta de gamba cruixent amb chili dolç
“Cebiche” de corball amb llet de tigre i mango
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs amb popets i carxofes
Arròs caldós de romesco i bacallà
POSTRES
Brownie de xocolata amb gelat
MARIDATGE
Celler Mas Vicenç – El Terrat – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
La Morada
ENTRANT
Entrecot de tonyina amb verduretes i soja
PRINCIPAL
Arròs de gamba vermella amb el seu carpaccio i corbina
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de formatge
MARIDATGE
Celler Mas d’Enbaiget, Nuri DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Mas Roselló
APERITIU
Bombó de foie amb chutney de mango
Soca de seitons al cabernet sauvignon i tomàquets especiats
ENTRANT
Crema de calçots amb escamarlà i cruixent de carxofa
Carpaccio de llagostí de St. Carles amb la seva reducció i mantega d’alls escalivats
PRINCIPAL
Arròs melós de gamba vermella i cloïsses
POSTRES A ESCOLLIR
Carrot cake amb ganache d’alfàbrega
Sorbet de mandarina amb fruita fresca
MARIDATGE
DO Tarragona
PREU PER PERSONA
Nàutic Tarragona
MENÚ PER A 2 PERSONES
ENTRANT
Amanida de tomàquet Raf amb anxoves, olives negres i pipares
Pavies de bacallà amb pebrots de “piquillos” confitats
PRINCIPAL
Arròs de gamba vermella i el seu carpaccio
POSTRES
Pastís de formatge amb fruits vermells
MARIDATGE
De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona
PREU PER PERSONA
VaDeGust
ENTRANT A COMPARTIR
Bunyols de bacallà Musclos a la marinera Gamba blanca de cambrils saltada amb alls fregits
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs mariner de cranc blau del Delta Arròs mariner (sec o caldós) Fideuà a la marinera
POSTRES A ESCOLLIR
Torrija caramel·litzada amb gelat de mascarpone Crep amb torró i gelat de xocolata Sorbet de mango Brownie de xocolata amb gelat de stracciatella
MARIDATGE
De Muller, Chardonnay de Muller Blanc – DO Tarragona Cafè i xarrup de licor d’arròs segadors del Delta
PREU PER PERSONA