BLACK ANAKI

Pl. Sant Salvador (Pl. Palmeres) Sant Salvador, El Vendrell

633 542 024 / www.blackanaki.com

@black_anaki

Dia de tancament:
Menú disponible els migdies de cap de setmana.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANT A ESCOLLIR

Musclos Cítrics (De roca del Delta).

Amanida de quinoa, mango, fruits secs i wakame.

Baos de calamar en tempura amb allioli negre ( 2u.).

Sopa freda de remolatxa i encurtits.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs amb costella i gamba.

Arròs de sardina i butifarra negra.

Arròs de marisc.

Tallarins caldosos amb cloïses i llagostins, a l’estil asiàtic.

Onglet de vedella de Girona.

POSTRES A ESCOLLIR

Choux amb praliné d’avellana.

Mousse de xocolata blanca i té matxa.

Mousse de xocolata negra.

Gelat.

Cafè.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

19,95 €

IVA inclòs

SSAM Gamba Arrebossada (2ud.) _ 7,00 €

Rusa Punt Kimchee Picant _ 6,50 €

Brioche Costella de Porc _ 8,50 €

Anaki Braves _ 6,50 €

Ceviche Corball _ 8,50 €

Tots els tastets inclouen:

 Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé d’aperitiu.

 Copa de vi de Raventós Codorníu.

RESTAURANTE CASA PEPE

Pg. Marítim, 26 Coma-ruga – El Vendrell

977 683 674

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 18:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS

Ceviche de corbina.

“Per compartir”.

Closcada “Casa Pepe”.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella “Casa Pepe”.

Paella de pop i gambes.

Arròs negre.

Caldós de pop.

Caldós d’escamarlans.

POSTRES A ESCOLLIR

Sorbet de llimona.

Sorbet de mandarina.

Carpaccio de pinya amb crema catalana.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

39,90 €

IVA inclòs

CASINET

Pg. Marítim Joan Reventós, 11 Sant Salvador – El Vendrell

977 680 047 – infocasinet@casinet.net

Facebook: Casinet Experience | Instagram: Casinetexperience

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Bol d’amanida de mango i núvol de parmesà.

Mini amanida de contrastos a l’aroma de tòfona, formatge de cabra, foie i fruits vermells.

Bol d’amanida tropical fresh, amb fruita fresca i escuma de coco.

Cassola de musclos vapor a les fines herbes del Mediterrani.

Cassola de musclos japonesos amb gingebre, soja, coriandre i ceba tendra.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella a banda.

Paella de pollastre i cansalada ibèrica.

Paella de verdures i bolets.

POSTRES CASOLANS A ESCOLLIR

Cremós de iogurt i xocolata blanca amb coulis de mango i crumble.

Tiramisú de cafè amb la bola de gelat de cafè.

Pastís fondant xoco boom amb gelat de coco.

Pasta de full de xantillí i vainilla amb fondant casolà de xocolata.

MARIDATGE

Celler Raventós Codorníu.

Vi Raimat Clamor blanc, negre o rosat.

Cava Codorníu 1551 Brut Nature.

25,99 €

IVA inclòs

* Menú de dilluns a divendres. Ponts i festius no inclosos.
* Begudes i cafès no incloses, aperitiu suplement 2.60 €.

LA CUINA DE LA MARGA

Pg. Marítim Joan Reventós, 50 Platja de Sant Salvador – El Vendrell

640 692 909

@lacuinadelamarga

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.
Divendres i dissabte de 20:30 a 22:15 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

Patates al pebre Piqué.

Olives.

ENTRANTS A COMPARTIR

Musclos a la planxa.

Croquetes de pernil casolanes.

Amanida de burrata fumada amb tomàquet confitat.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs d’ànec amb bolets.

Romesquet d’arròs amb calamars, cloïsses i escamarlans.

Arròs de carxofes amb calamarsets.

POSTRES CASOLANS A ESCOLLIR

Tatin de poma.

Cheesecake.

Mil fulls de nata amb fruits vermells.

Cafè inclòs.

MARIDATGE

Celler Raventós Codorníu.

Vi vol d’Ànima de Raimat o Cava Raimat Lo Fred de Ponent.

50,00 €

IVA inclòs

* Amb reserva prèvia, mínim 2 persones.

LA VEREMA RESTAURANT

Pg. Marítim, 21 Coma-ruga – El Vendrell

977 680 004 / 661 217 544

@La Verema

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 12:00 a 16:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb formatge de cabra.

Gambes “al ajillo”.

Musclos a la marinera.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs de marisc.

Arròs negre de marisc.

Fideuà de marisc.

Arròs de costella ibèrica i carxofes.

Arròs de llamàntol (supl. 10€ persona).

Arròs caldós de llamàntol (supl. 11€ persona).

Llobarro al forn.

Entrecot 300 Gr.

POSTRES

Postres de la casa a escollir.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

38,00 €

IVA inclòs

* Mínim 2 persones. Cafè i pa inclòs. Beguda no inclosa.

Restaurant xaloquell

C. Cantàbric, 10 Sant Salvador – El Vendrell

977 680 819

@restaurantxaloquell

Dia de tancament:
De dilluns a dijous.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h.
Divendres, dissabtes i diumenge.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Amanida de seitons i perles de formatge de cabra amb maduixes i fruits secs.

Ensaladilla amb alvocat i cues de gamba llagostinera.

Raviolone d’espinacs amb salsa de formatge blau i nous.

Carpaccio de vaca Angus amb escames de parmesà, rúcula i pinyons.

Coca de brandada de bacallà amb allioli de mel.

Graellada de verdures de temporada amb romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Suquet de peix amb rap, lluç, calamar i escamarlà.

Xuletó de porc ibèric madurat amb salsa teriyaki.

Bacallà amb saltejat de ceba tendra, pèsols, favetes i bacó.

Magret d’ànec amb pera saltejada i reducció d’Oporto.

Lluç de palangre cruixent amb salsa tàrtara i patates fregides.

Galta de vedella amb parmentier de patata i xips de carxofes.

POSTRES

A escollir de la carta.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

30,00 €

IVA inclòs

* Begudes i cafè no inclòs. Amb reserva prèvia.

RESTAURANT AKQUAAA

Av. Sant Joan de Déu, 119 Calafell

977 692 507

@akquaaarestaurant

Dia de tancament:
Divendres nit, dissabte i diumenge migdia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h. i de 20:00 a 23:00 h.

ENTRANT A ESCOLLIR

Amanida d’alvocat cruixent, salmó, ricotta i salsa de iogurt.

Musclos al vapor.

Won Ton de llagostins.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs negre amb all i oli.

Arròs parellada mixt.

Fideus al forn amb gamba blanca de Huelva i escopinyes.

POSTRES A ESCOLLIR

Cheesecake al forn remake.

Maduixes amb nata, tonka i vainilla acidulada.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

Una ampolla cada 4 persones.

Pa i aigua inclòs.

38,00 €

IVA inclòs

* Sota reserva prèvia. Preu per persona.

Bar calafell

Sant Joan de Déu, 46 Calafell

977 177 136

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 10:00 a 00:00 h.

Taula Bar Calafell.

Seitons en vinagre, olives farcides, musclos en escabetx, escopinyes i patates xips.

Tots els tastets inclouen:

2 Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

o

2 Copes de vi de Vol d’Ànima de Raïmat de Raventós Codorníu.

19,99 €

IVA inclòs

CATERING EUSEBIO “TAKE AWAY”

C. Vilamar, 87 Calafell

667 433 844

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:00 h.

ENTRANTS

Amanida de fruits del mar.

PRINCIPAL

Arròs mariner.

POSTRES

Cheesecake.

Lemon pie.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

20,00 €

IVA inclòs

* Aquest menú es per emportar. Mínim 2 persones.

HOTEL CANADA PALACE

Av. Mossèn Jaume Soler, 44 Calafell

977 691 500

Facebook: HOTEL CANADA PALACE | Instagram: HOTELCANADAPALACE

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:00 h.

MENÚ BUFFET LLIURE

Bufet Fred

Amanides variades.

“Ensaladilles”.

Embotits variats.

Formatges frescos i curats.

Crudites Variades (pastanaga, ceba tendra, cogombres, tonyina, olives, remolatxa…).

Salses variades.

Bufet Calent

Show Cooking diari de carn i peix.

Arrossos variats.

Pasta mínim amb 2 salses.

Sopes, cremes i potatges de llegums.

Tres carns diferents i un peix.

Fregits variats.

Verdures de temporada.

Patates al gust del xef.

POSTRES CASOLANS

Goxua (postres típic Basc).

Arròs amb llet.

Flams.

Pudin i gelatines.

Varietat de pastissos.

Fruita natural.

Gelats i iogurts.

Boulangerie amb varietat de pans i mantega.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

23,00 €

IVA inclòs

* Amb reserva prèvia.

HOTEL 4R MIRAMAR CALAFELL

Av. Sant Joan de Déu, 107 Calafell

977 694 242 4

@Rmiramarcalafell

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Pa de vidre amb tomàquet Cassé i anxova de l’Escala.

Crema freda de marisc amb broqueta de gamba vermella.

Saltejat de cloïssa i musclo a “ l’all i bitxo”.

PRINCIPAL

Arròs sec de bacallà amb allioli gratinat i verdures rostides.

POSTRES

Pastís de formatge amb fruits vermells i gelat de nata.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

38,00 €

IVA inclòs

* Preu per persona.

Tàrtar de dos salmons amb alvocats _ 21,00 €

Calamars a l’andalusa amb pebrots de Padró _ 16,50 €

Cloïsses a la planxa o marinera _ 21,50 €

Musclos de roca al vapor _ 14,50 €

Gamba vermella allistada a la planxa _ 29,50 €

“Sonso” a l’andalusa _ 19,00 €

Tots els tastets inclouen:

 Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé d´aperitiu.

 Copa de vi de Raventós Codorníu.

 

* Preu per persona.

LA PORKETA

Mallorca, 8 Calafell

977 695 742

@laporketa

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
Menú de dilluns a divendres de 13:00 a 16:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Amanida Porketa.
Les nostres croquetes.
La patata brava de la Porketa.
Musclos al vapor.
Calamars estil sevillà.
Amanida russa.

PRINCIPALS A ESCOLLIR

Arròs de cranc i musclos de roca.
Arròs amb aletes de pollastre amb romesco.
Arròs de verduretes amb romesco.
Arròs a la marinera. (Supl. 3€)
Arròs de calamars amb botifarra. (Supl. 3€)
Arròs de muntanya. (Supl. 3€)
Arròs de cigaleta de platja. (Supl. 5€)
Arròs de gamba vermella. (Supl. 7€)
Arròs d’all cremat de nècora. (Supl. 8€)
Arròs de pop amb romesco. (Supl. 8€)
Arròs caldós de bacallà. (Supl. 8€)
Arròs d’abordo. (Supl. 8€)
Arròs de llamàntol del nostre viver. (Supl. 12€)

POSTRES A ESCOLLIR

La nostra versió de cheesecake.
Cremós de iogurt amb fruits vermells.
Gelat artesà del dia amb carquinyoli.
Macedònia de fruita fresca amb sopa de maracujà.
Brownie de xocolata amb gelat a escollir. (Supl. 3,50€).
“Torrija” caramel·litzada amb crema de vainilla i gelat a escollir. (Supl. 3,50€).

MARIDATGE

Raventós Codorníu, copa de vi.
Aigua o refresc.

17,95 €

IVA inclòs

* Arròs mínim 2 pers.

MASIA DE LA PLATJA

C. Vilamar, 67 Calafell

977 691 341

@masiadelaplatja

Dia de tancament:
Dimarts nit i dimecres tot el dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h. i de 20:30 a 22:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS

Fritura de benvinguda.

Tallarines saltejades.

Musclos a la marinera.

Caneló de marisc.

PRINCIPAL

Arròs de sípia i gamba al curri.

POSTRES A TRIAR

Coca de fruits secs.

Sorbet de llimona al cava.

Café.

MARIDATGE

Celler Raventós Codorníu.

Vi Intramurs de Poblet.

(una ampolla cada dues persones).

60,00 €

IVA inclòs

* Aquest menú no se servirà els dissabtes i diumenges al migdia. Amb reserva prèvia.

OCEAN RESTAURANT LOUNGE

Pg. Marítim Sant Joan de Deu, local 2, Port Esportiu, Segur de Calafell

697 219 799

@ocean restaurant lounge

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 12:30 a 16:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Patates braves.

Taula d’embotits.

Amanida de formatge de cabra.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs “ibéricus” a les fines herbes.

Arròs mar i muntanya.

Arròs amb calamars salvatges.

POSTRES A TRIAR

Pastís de poma.

Pastís de formatge.

Pa de pessic a la neu.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

18,50 €

IVA inclòs

LA PIADINA

Sant Joan de Déu, 98 Calafell

679 416 623

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 10:00 a 00:00 h.

Gènova
Salmó fumat, stracchina, guacamole i mesclum.

Tots els tastets inclouen:

 Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé d’aperitiu.

 Copa de vi de Raventós Codorníu.

14,00 €

IVA inclòs

LA VERMUTERIA DEL MAR

Mallorca, 16 Calafell

977 177 136

@lavermuteriadelmar

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 10:00 a 00:00 h.

Barreja de les nostres llaunes

Olives farcides, escopinyes, seitons en vinagre, navalles, “langostillos” i salsa Espinaler.

Tots els tastets inclouen:

 2 Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

o

2 Copes de vi Vol d’Ànima de Raïmat de Raventós Codorníu.

22,00 €

IVA inclòs

MASIA DE LA PLATJA TAPES

C. Vilamar, 69 Calafell

977 695 100

@masiadelaplatja

Dia de tancament:
Dimarts nit i dimecres tot el dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:50 h. i de 20:30 a 23:00 h.

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TAPES

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

Musclos a la planxa. A compartir.

Platet de pernil ibèric amb pa amb tomaca. A compartir.

Goa bao amb cranc fregit i salsa tàrtara. Individual.

Amanida amb formatge fresc de cabra. A compartir.

Caneló de 3 carns amb salsa trufada.

Bunyols farcits de crema i regats amb xocolata.

Cafè.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

Intramurs de Poblet. (una ampolla cada dues persones).

40,00 €

IVA inclòs

* Mínim 2 persones.

PETIT DUVAL GASTROTABERNA

C. De Montserrat, 32 Calafell

977 693 903

@petitduval_calafell

Dia de tancament:
Dilluns i dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:45 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS

El nostre “Salmorejo”.

Bunyols de bacallà.

Tàrtar de tomàquet amb sardines marinades al “Fòrum” Chardonnay.

PRINCIPAL

Arròs de “zamburiñas” i cues de gambot.

POSTRES

A escollir de la carta.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

36,50 €

IVA inclòs

* Mínim 2 persones.

PIZZICATA

Av. Sant Joan de Déu, 94 Calafell

977 695 666 – 627 316 542

@pizzicata.calafell

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANT

A escollir del menú.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella marinera.

Arròs negre de sípia i calamar.

POSTRES

Tiramisú casolà.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

29,50 €

IVA inclòs

* Mínim 2 persones.

PUNTO IBÉRICO

Av. Sant Joan de Deu, 56 Calafell

977 691 949

@puntoiberico Faustino Prieto

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 9:00 a 16:00 h. i de 19:00 a 23:00 h.

Musclos a la planxa _ 14,50 €

Paleta ibèrica _ 18,00 €

Patates braves _ 13,50 €

Seitons en vinagre _ 15,00 €

“Lagartito” Ibèric _ 23,00 €

Pop a la planxa _ 29,00 €

Tots els tastets inclouen:

 Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé d´aperitiu.

 Copa de vi de Raventós Codorníu.

 

IVA inclòs

 

RESTAURANT L’ANCORA

Av. Sant Joan de Deu, 2 Calafell

977 694 777

Dia de tancament:
Dimarts vespre i dimecres.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h. i de 19:30 a 23:00 h.

APERITIU
Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A ESCOLLIR (una varietat per comensal)
Amanida variada.
Amanida de formatge de cabra.
Amanida de ventresca de tonyina.
Xató de Calafell.
Esqueixada de bacallà.
Calamars a l’andalusa.
Peixet fregit.
Patates braves.
Musclos a la marinera.
Navalles.

PRINCIPALS A ESCOLLIR

Daurada planxa o forn.
Llobarro planxa o forn.
Lluç planxa o marinera.
Sípia a la planxa.
Entrecot al gust.
Torrada d’anxoves amb escalivada.

I amb suplement de 9€ mínim 2 persones supl. per persona:
Paella Marinera.
Fideuà de Calafell.
Arròs negre.

I amb suplement de 12€ Degustació de productes del mar composta de:
Gambes llagostineres · Escamarlans · Musclos · Lluç · Calamars

POSTRES A ESCOLLIR

Crema catalana.
Flam d’ou.
Flam de mató.
Teula d’ametlla amb gelat de vainilla.
Coulant de xocolata.
Sorbet de llimona.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

29,50 €

IVA inclòs

* Pa i aigua inclòs.

 

RESTAURANTE “EL REY PESCADOR”

Pg. Sant Joan de Déu, 105 Calafell

977 694 297

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Xató d’escarola, tonyina, bacallà i romesco.

Musclos al vapor amb romesco.

Fritura de peix: Escorpora, seitó, calamar i gambes.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs a banda amb “zamburiñas”.

Arròs d’escórpora, bolets i espàrrecs de marge.

Arròs de cranc blau i carxofes.

POSTRES

Pastís de formatge La Vinya.

Crema catalana.

Sorbet de llimona.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

35,00 €

IVA inclòs

* Beguda no inclosa. Mínim 2 persones. Preu per persona.

RESTAURANT MEDITERRANi

Pl. Mediterrani, s/n Segur de Calafell

977 162 327

@restaurantmediterrani

Dia de tancament:
Dilluns i totes les nits.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS

Musclos marinera

Cargols de mar amb romesco.

PRINCIPAL

Arròs parellada de peix.

POSTRES

Gelat de coco amb pinya natural.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

42,00 €

IVA inclòs

* Amb reserva prèvia. Mínim 2 persones. Preu per persona.

RESTAURANTE MILAN

Àngel Guimerà, 7 Calafell

977 695 719

Facebook: milancalafell | Instagram: milan_calafell

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANT

Entrant mariner: Cloïssa, musclo, calamar i gamba.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella marinera.

Caldereta de peix.

POSTRES A ESCOLLIR

Sorbet limoncello.

Pastís de formatge.

Volcà de xocolata.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

35,00 €

IVA inclòs

* Sota reserva prèvia.

RESTaURANT VELL PAPIOL

C. Vilamar, 30 Calafell

977 691 349

@vellpapiol

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANT

2 Tapetes gastronòmiques

-Costella de rap, carbassó i romesco de oliva negre.

– Gambeta blanca a l’all i vinagre chardonnay.

3 Entrants a compartir

Amanida de roast beef, ceba confitada i vinagreta de mostassa.

Pop all i pebre.

Cassola de marisc a la marinera.

PRINCIPAL

Arròs caldos de pescadors.

POSTRES

Baix Penedès dolç: Crema Catalana, oli, garrofa, ametlla i panses de vi.

Trufa de xocolata cruixent amb cafè o té.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

40,00 €

IVA inclòs

* Reserva prèvia. Minim 2 persones.

L’ARROSSERIA CUNIT PLATJA

Pg. Marítim, 57 Cunit

977 160 291 / www.larrosseria.com

Facebook: L’arrosseria cunit | Instagram: larrosseriacunit

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
Migdia de dilluns a diumenge i nits de divendres i dissabte.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Festival d’enciamets amb tonyina i la nostre salsa secreta.

Les nostres braves.

Croquetes de gallina de corral.

PRINCIPAL

Arròs homenatge al parc ibèric amb trompetes de la mort.

POSTRES

Taronja caramel·litzada amb mousse de xocolata blanca.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

Vi blanc Vol d’Ànima de Raïmat.

50,00 €

IVA inclòs

* Amb Reserva Prèvia. Mínim 2 persones. Preu per persona.

HOTEL ADIA

Av. Tarragona, 2 Cunit

977 161 280

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 i de 19:45 a 22:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre negre, blanc o rosé.

ENTRANTS

Amanida Cessar.

PRINCIPAL

Arròs caldós de llamàntol.

POSTRES

Crema catalana.

MARIDATGE

Raventós Codorníu.

39,00 €

IVA inclòs