Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Recepta recuperada del projecte de recollida de receptes familiars tradicionals del Museu Terra. Aquesta recepta prové de la padrina Maria de cal Cabré, de l’Espluga de Francolí, documentada al voltant del 1905.
La tapa es produeix en col·laboració amb Gustus Càtering, de Maria Romero.
Recepta recuperada del projecte de recollida de receptes familiars tradicionals del Museu Terra. Aquesta recepta prové de la padrina Maria de cal Cabré, de l’Espluga de Francolí, documentada al voltant del 1905.
La tapa es produeix en col·laboració amb Gustus Càtering, de Maria Romero.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies