Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.
Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.
RESTAURANT COOK & TRAVEL
C. Llevant, 5
EL TOTXO TAVERNA
C. Barcelona, 40
HUMA
C. Barcelona, 62
MRKT DE EDU CUESTA
C. Francolí, 8
THAI SALOU
C. Barbastre, 13
LA TABERNA DEL ÁNCORA
Autovia Salou a Reus, 3
HOUSE OF ILLUSION
Espigó del Moll, s/n
LA TECA SALOU
C. Ciutat de Reus, 28
LA GRESCA FOOD & DRINKS
C. del Camí Reial, 2
RESTAURANT CÓRCEGA
C. Major, 31
4R CASABLANCA RESTAURANT
Passeig Miramar, 12
VERMUTERIA CAL TITO
C. València, 20
EL MORRO
Via Roma, 3
MALAPÉCORA
Via Augusta, 14
LUNATTIC
C/ Colom, cantonada Bilbao
CASTILLO DE JAVIER
Av. Carles Buïgas, 29 bx
CIRCUS BEACH SALOU
Via Rona, 25 local 6
ARENA RESTAURANT
Passeig Jaume I
Galta de vedella amb bolets i salsa d'ostres, embolicada en pasta d'arròs torrada.
Pita de pollo a l’ast con cebolla y queso fundido.
Cordero cocinado 24h a baja temperatura servido con una base de parmentier de patata, jugo de su misma cocción y frutos rojos. Degustació d’un dels nostres plats de carta - Xai cuinat a baixa temperatura durant 24h amb base de parmentier de patata, suc de la seva cocció i fruits vermells.
Calçots en tempura con romesco.
Bomba de patata rebozada rellena de carne con un toque picante.
Brocheta de queso feta con boquerones en vinagre y tomate cheriee acompañada de mini sándwich con jamón serrano.
Milhojas de sanfaina picadillo y butifarra.
“Planchadito” de ternera madurada con pan de curry y cebolla a la mayonesa de kinchi y chips de boniato.
Pita de cordero al estilo pastor.
Las bravas cal Tito amb nivell de picante de 1 al 5, solo para valientes.
Nido de puerro, bacalao y crujiente de ibérico.
“Sandvitx Rachel” Pa de sègol, col, pastrami i maionesa d'adobats.
Corazón de alcachofa frita con un tartar de atún
Hojaldre casero relleno de bacalao con crema de calabacín, anchoas y avellanas.
Pizza invertida de foie y virutas de torreznos.
Quesadilla de cochinita y guacamole.
Sandvitx texturitzat d'Idiazàbal i lacó fumat amb salsa de gingebre i chutney de ceba de figueres.