Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.

Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.

RESTAURANTS

RESTAURANT COOK & TRAVEL

C. Llevant, 5

EL TOTXO TAVERNA

C. Barcelona, 40

HUMA

C. Barcelona, 62

MRKT DE EDU CUESTA

C. Francolí, 8

THAI SALOU

C. Barbastre, 13

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Autovia Salou a Reus, 3

HOUSE OF ILLUSION

Espigó del Moll, s/n

LA TECA SALOU

C. Ciutat de Reus, 28

LA GRESCA FOOD & DRINKS

C. del Camí Reial, 2

RESTAURANT CÓRCEGA

C. Major, 31

4R CASABLANCA RESTAURANT

Passeig Miramar, 12

VERMUTERIA CAL TITO

C. València, 20

EL MORRO

Via Roma, 3

MALAPÉCORA

Via Augusta, 14

LUNATTIC

C/ Colom, cantonada Bilbao

CASTILLO DE JAVIER

Av. Carles Buïgas, 29 bx

CIRCUS BEACH SALOU

Via Rona, 25 local 6

ARENA RESTAURANT

Passeig Jaume I

Aquesta setmana:

THAI SALOU

Galta de vedella amb bolets i salsa d'ostres, embolicada en pasta d'arròs torrada.

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Pita de pollo a l’ast con cebolla y queso fundido.

4R CASABLANCA RESTAURANT

Cordero cocinado 24h a baja temperatura servido con una base de parmentier de patata, jugo de su misma cocción y frutos rojos. Degustació d’un dels nostres plats de carta - Xai cuinat a baixa temperatura durant 24h amb base de parmentier de patata, suc de la seva cocció i fruits vermells.

RESTAURANT CÓRCEGA

Calçots en tempura con romesco.

LA TECA SALOU

Bomba de patata rebozada rellena de carne con un toque picante.

EL MORRO

Brocheta de queso feta con boquerones en vinagre y tomate cheriee acompañada de mini sándwich con jamón serrano.

EL TOTXO TAVERNA

Milhojas de sanfaina picadillo y butifarra.

MRKT DE EDU CUESTA

“Planchadito” de ternera madurada con pan de curry y cebolla a la mayonesa de kinchi y chips de boniato.

RESTAURANT COOK & TRAVEL

Pita de cordero al estilo pastor.

VERMUTERIA CAL TITO

Las bravas cal Tito amb nivell de picante de 1 al 5, solo para valientes.

MALAPÉCORA

Nido de puerro, bacalao y crujiente de ibérico.

LA GRESCA FOOD & DRINKS

“Sandvitx Rachel” Pa de sègol, col, pastrami i maionesa d'adobats.

HOUSE OF ILLUSION

Corazón de alcachofa frita con un tartar de atún

HUMA

Hojaldre casero relleno de bacalao con crema de calabacín, anchoas y avellanas.

Lunattic

Pizza invertida de foie y virutas de torreznos.

CASTILLO DE JAVIER

Quesadilla de cochinita y guacamole.

Tasta Salou

CIRCUS BEAH SALOU

ARENA RESTAURANT

Sandvitx texturitzat d'Idiazàbal i lacó fumat amb salsa de gingebre i chutney de ceba de figueres.

Galeria de fotografies:

ORGANITZA:

Hi col·laboren: