Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.

Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.

RESTAURANTS

RESTAURANT COOK & TRAVEL

C. Llevant, 5

EL TOTXO TAVERNA

C. Barcelona, 40

HUMA

C. Barcelona, 62

MRKT DE EDU CUESTA

C. Francolí, 8

THAI SALOU

C. Barbastre, 13

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Autovia Salou a Reus, 3

HOUSE OF ILLUSION

Espigó del Moll, s/n

RACÓ DE NICO

Vía Augusta, 19

LA GRESCA FOOD & DRINKS

C. del Camí Reial, 2

RESTAURANT CÓRCEGA

C. Major, 31

EL MORRO

Via Roma, 3

MALAPÉCORA

Via Augusta, 14

LUNATTIC

C/ Colom, cantonada Bilbao

CASTILLO DE JAVIER

Av. Carles Buïgas, 29 bx

ARENA RESTAURANT

Passeig Jaume I

RESTAURANTE LARA

Via Roma. 24

GARITO BISTRÓ

Ciutat de Reus, 3

Aquesta setmana:

cook & travel

Rissotto de calamar con azafrán y trigueros.

EL TOTXO TAVERNA

Tartar de dos salmones a la vinagreta de frambuesa.

HUMA

Saquito mil hojas relleno de alcachofas, puerros y jamón ibérico con romesco a la miel y chips vegetales.

MRKT DE EDU CUESTA

Falso risotto de setas y boniato con chipirón a la plancha y reducción de teriyaki.

TAHI SALOU

"Kanom Jin Bangkok" - Brou de pollastre, "krachai" i fideus d'arròs, estil Bangkok.

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Risotto de costilla a baja temperatura con carpaccio Black Angus

HOUSE OF ILLUSION

RACÓ DE NICO

Canelón crujiente de pato con ciruelas y bechamel trufat.

LA GRESCA FOOD & DRINKS

Brioix de croquetes de lluç i gamba amb romesco.

RESTAURANT CÓRCEGA

Meloso de carrillera de cerdo con camagroc

GARITO BISTRÓ

Bikini trufat amb pernil ibèric parmesà i foie.

EL MORRO

...

MALAPÉCORA

De l'hort a casa. Longaniza de Alforja, boniato y berengena asados sobre cama de lechuga con arbequinas y patata paja

LUNATTIC

New York Roll de secreto ibérico brasa, pera caramelizada y salsa de queso Stilton.

CASTILLO DE JAVIER

Calamar con shiitake ,salsa de tomate con cremoso patata trufada y toque de alioli de alcachofas

ARENA RESTAURANT

Berenjena a la miel, con calamar a la plancha y Alí Oli de tinta.

RESTAURANTE LARA

Canelón de carne con bechamel trufada, foie y queso parmesano.

Galeria de fotografies:

ORGANITZA:

Hi col·laboren: