Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.
Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.
RESTAURANT COOK & TRAVEL
C. Llevant, 5
GARITO BISTRÓ
Ciutat de Reus, 3
HUMA
C. Barcelona, 62
MRKT GASTROBAR
C. Francolí, 8
MORABITO
Passeig Miramar, 34
LA TABERNA DEL ÁNCORA
Autovia Salou a Reus, 3
LUNATTIC
C. Colom, Esq. Bilbao
EL RACÓ DE NICO
Vía Augusta, 19
LA GRESCA FOOD & DRINKS
C. del Camí Reial, 2
RESTAURANT CÓRCEGA
C. Major, 31
PANORAMA NIKKEI BAR
C. BRUSSEL.LES, 11
MALAPÉCORA
Via Augusta, 14
EL RINCONCITO DE MANEL
C. Colom, 23
CASTILLO DE JAVIER
Av. Carles Buïgas, 29 bx
LA TASKA GASTROBAR
Via Roma, 22
THAI SALOU
C. Barbastre, 13
ARENA RESTAURANT
Passeig Jaume I

SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Pita de setas a la crema

SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Burguer de bolets, pulled pork i brie.

SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Fideuá de Ceps con crema de foie.

SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Timbal de boniato asado con setas, huevo frito y salsa périgueux


SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Meloso de manitas de cerdo con boletus y chips de plátano

SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Moniato, segregat de mahonesa d’alvocat


“Tortita blat de moro” amb ragú de xai, tomàquets confitats olivada salsa de yogur i tahin amb suc del rostit..!!!

De la tierra i del mar!! Salteado de setas i vieiras .

SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Sacotini sorpresa!!! Champiñon XL con allioli, massa casera y gambón.


SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Salteado de setas con parmentier de boniato trufado y tempura de boniato con tierra de almendra.

Prick Gaeng (jungle curri) - Curri de la jungla amb costella de porc 🌶️


SABORS DE TEMPORADA_BOLETS: Magret de pato charsiu Acompañado de salteado de setas al wok con salsa Nikkei y fideos de arroz frito.

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat