Formacions de Marta Menescal

Marta Menescal, consultora en recursos humans i formadora en habilitats, et proposa 4 workshops de 5 hores de durada cadascun que et presentem tot seguit.  Amb quin et quedes?


Formació en selecció per competències (5 o 13 de febrer)

T’interessa si formes part d’un departament de RRHH o estàs implicat en la presa de decisions sobre les noves incorporacions del teu negoci. Aprendreu a plantejar les entrevistes de feina perque siguin altament efectives.

Formació en comunicació (7 o 12 de febrer)

T’interessa si vols millorar la comunicació amb el client intern (entre companys) i amb el client extern (de l’establiment). Aprendràs a ser conscient de la teva comunicació i fer- la efectiva.

Formació en lideratge i gestió d’equips (18 o 27 de febrer)

T’interessa si necessites eines per gestionar i dinamitzar els grups de treball. Aprendràs a ser conscient de l’equip que tens i com pots acompanyar-lo per fer-lo créixer professionalment, posant especial atenció en la necessitat d’intel.ligència emocional del líder.

Formació de gestió del temps (20 o 25 de febrer)

T’interessa si vols aprendre les diferències entre el que és urgent i important, aprendre a delegar, i saber optimitzar al màxim els recursos dels que disposes.


Pots posar-te en contacte amb ella i fer la inscripció a marta@martamenescal.com

Dates: cada curs té dues propostes de dates. Escull la que millor et vagi quan facis la inscripció

Horaris de tots els cursos: de 9:30h a 14:30h

Cost de cada curs: 95€ associats i 125€ no associats


Coneix-la millor a www.martamenescal.com

Comments are closed.