FORMACIÓ
Quina necessites aquest 2022?
Hem programat diverses formacions amb experts, perquè creiem que l’excel·lència del nostre sector rau en la formació contínua i especialitzada. En aquest any tant complicat i especial, volem posar-t’ho fàcil. Per això et proposem un ventall de formacions de tot tipus: a domicili, subvencionades, bonificades, exclusives… dissenyades per Jordi Jardí, Vicepresident de Formació de l’AEHT. Professor Tècnic de Formació Professional de Cuina-pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Formació exclusiva amb els millors experts
Montse Abella i Sergí Palacín. Dos grans de la cuina, la sala i l’hoteleria oferiran masterclasses per als nostres socis. Més informació i preinscripcions a formacio@aeht.es o al 977239600
POSTRES DE RESTAURANT RENDIBLES amb Montse Abellà

02/05/2022
*Lloc, horari i preu a confirmar
Cambrilenca de naixement i formació. Pastissera del Restaurant SantCeloni. Premi Prix Au Chef Pastisser 2019. Ha treballat a dos restaurants amb Estrella Michelin: El Racó de Can Fabes i Le Près d’Eugenie.
EXCEL·LÈNCIA EN EL SERVEI. LA IMPORTÀNCIA DE LA SALA EN LA POST PANDÈMIA amb Abel Valverde

Octubre 2022
*Lloc, horari i preu a confirmar
És considerat un dels millors maîtres d’Espanya. Va ser director de sala del restaurant Santceloni i actualment és maître, responsable y formador de Pescaderias Coruñesas. Autor dels llibres La Sala al Desnudo y Host.
Formació pràctica i a domicili
Venim al teu establiment a formar al teu equip. 150€* / 2 hores de durada* / amb els millors experts
PREPARA ELS MILLORS CÒCTELS amb Jordi Vizcarro

Formació in situ, a cada restaurant
Durada: 2 hores
Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)
A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en el món de la cocteleria amb un dels referents del sector. Jordi Vizcarro, empresari d’oci nocturn i barman des de fa més de 20 años. És brand embassador de la marca Padró i actualment cursa els estudis de sommelier de la URV i és tot un referent de la cocteleria.
Demana’l a formacio@aeht.es
TREU-LI SUC A LA CARTA DE VINS amb Sergi Montalà

Formació in situ, a cada restaurant
Durada: 2 hores
Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)
A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en la formació específica dels vins que composen la seva carta i en com millorar el servei i la seva comunicació al client. Montalà ha estat professor de sommeliers durant més de 7 anys, director tècnic del Campionat d’Europa de Sommeliers i director comercial d’Agustí Torelló. Actualment és propietari del celler Vins de Mas Sersal (DO Montsant) i de la distribuïdora MonVins.
Demana’l a formacio@aeht.es
EXPERTS BARISTES amb Cafè Saula

Formació in situ, a cada restaurant
Durada: 2 hores
Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)
A qui va dirigit. Curs bàsics per preparar un bon cafè i treure el màxim profit a la teva màquina i al teu producte
Demana’l a formacio@aeht.es
CONTROL DE COSTOS EN HOSTELERIA, amb Antonio José García Samaniego, CEO El Pòsit

Formació in situ, a cada restaurant
Durada: 2 hores
Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)
De què es tracta?
Petit estudi per ajudar-te en la gestió del teu negoci
Qui és el formador?
Antonio José García Samaniego. Enginyer industrial superior en logística i automoció per la UPC Diplomat per la TUM (Technische Universität München) en col·laboració amb l’Institut Bàvar de Gestió industrial. Expert Universitari en empreses immobiliàries i de construcció per la UNED. MBA, gestió per processos, gestió de l’excel·lència i lideratge organitzacional per la Fundació URV
Demana’l a formacio@aeht.es
UPSELLING I CROSS-SELLING PER HOTELS, amb Alejandro Francino d’HBD Upselling Solutions

Formació in situ, a cada restaurant
De què es tracta? Si estàs desenvolupant un programa d’Upselling al teu hotel, però penses que els resultats són millorables, HBD t’ajuda a incrementar els resultats en up i cross selling per a tots els departaments del teu hotel o Resort (frontdesk, aliments i begudes o Spa).
Consulta AQUÍ el programa del curs
*Consultar altres opcions
Demana’l a formacio@aeht.es
FORMACIÓ EN RRHH, amb la coach, consultora i formadora Pilar Molina

Formació in situ, a cada restaurant
Què ofereix? Cursos d’atenció al client, lideratge, venda consultiva, entrevista per competències, gestió del talent, comunicació efectiva, cohesió d’equip… i molts més!
Descarrega’t el catàl·leg de cursos que ofereix
Preu a consultar
Demana’l a formacio@aeht.es
Formació bonificada amb Pymeralia
L’agència de comunicació digital us ofereix formació bonificada que segur us interessa! Consulta totes les propostes i contacta la Raquel a raquel@pymeralia.com. o al 687342502
Introducció a les xarxes socials

Més informació i inscripcions
Preparació inici temporada setmana santa restauració : curs de manipulador d’aliments + introducció als al·lèrgens
Data: 29 de març (Tarragona. Rambla Nova, 114. ) i 5 d’abril (Tortosa. Lloc a concretar)
Horari: de 8:30 h a 11:30 h
Lloc: AEHT (Rambla Nova, 14)
*Possibilitat de traslladar-nos a les instal·lacions del client en cas de ser més de de 7-8 alumnes. El desplaçament no està inclòs en el preu.
Preu: 42,90 euros (associats) i 65 euros no associats (possibilitat de bonificar a 13/euros/alumne/hora).
Contacte: formacio@aeht.es · 977239600
FORMACIÓ GRATUÏTA I BECADA AMB HOSTELEA

Ostelea facilita la inscripció dels socis de l’AEHT a un curs en línia de 40 hores a triar, sense cap cost ni per a l’establiment ni per a l’empleat. Per poder fer extensius aquests beneficis als teus empleats, primer has d’escriure a talentday@ostelea.com indicant el nom del teu establiment i un telèfon de contacte. Us trucaran per organitzar-lo i resoldre els dubtes que us puguin sorgir. No perdeu aquesta oportunitat única de formar-vos gratuïtament, ni la resta d’avantatges que us proposen: una guia formativa i tres beques de fins a 5000€ per a estudis superiors, màsters i MBA.
No trobes la formació que busques? Tens propostes?
Som tot orelles! Escriu-nos a formacio@aeht.es per explicar-nos quina formació t’agradria que programéssim pel teu establiment.