FORMACIÓ

Formació a domicili amb professionals de referència i a casa teva. Quina necessites aquest 2021?

Hem programat diverses formacions amb experts , perquè creiem que l’excel·lència del nostre sector rau en la formació contínua i especialitzada. En aquest any tant complicat i especial, volem posar-t’ho fàcil, però això els professionals vindran al teu establiment a formar al teu personal. Comencem?

PREPARA ELS MILLORS CÒCTELS amb Jordi Vizcarro

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en el món de la cocteleria amb un dels referents del sector. Jordi Vizcarro, empresari d’oci nocturn i barman des de fa més de 20 años. És brand embassador de la marca Padró i actualment cursa els estudis de sommelier de la URV i és tot un referent de la cocteleria.

Demana’l a formacio@aeht.es

TREU-LI SUC A LA CARTA DE VINS amb Sergi Montalà

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en la formació específica dels vins que composen la seva carta i en com millorar el servei i la seva comunicació al client. Montalà ha estat professor de sommeliers durant més de 7 anys, director tècnic del Campionat d’Europa de Sommeliers i director comercial d’Agustí Torelló. Actualment és propietari del celler Vins de Mas Sersal (DO Montsant) i de la distribuïdora MonVins.

Demana’l a formacio@aeht.es

EXPERTS BARISTES                            amb Cafè Saula

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

A qui va dirigit. Curs bàsics per preparar un bon cafè i treure el màxim profit a la teva màquina i al teu producte

Demana’l a formacio@aeht.es

CONTROL DE COSTOS EN HOSTELERIA, amb Antonio José García Samaniego, CEO El Pòsit

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

De què es tracta?

Petit estudi per ajudar-te en la gestió del teu negoci

Qui és el formador?

Antonio José García Samaniego. Enginyer industrial superior en logística i automoció per la UPC Diplomat per la TUM (Technische Universität München) en col·laboració amb l’Institut Bàvar de Gestió industrial. Expert Universitari en empreses immobiliàries i de construcció per la UNED. MBA, gestió per processos, gestió de l’excel·lència i lideratge organitzacional per la Fundació URV

Demana’l a formacio@aeht.es

UPP SELLING I CROSS-SELLING PER HOTELS, amb Alejandro Francino d’HBD Upselling Solutions

Formació in situ, a cada restaurant

De què es tracta? Si estàs desenvolupant un programa d’Upselling al teu hotel, però penses que els resultats són millorables, HBD t’ajuda a incrementar els resultats en up i cross selling per a tots els departaments del teu hotel o Resort (frontdesk, aliments i begudes o Spa).

Consulta AQUÍ el programa del curs

*Consultar altres opcions

Demana’l a formacio@aeht.es

FORMACIÓ EN RRHH, amb la coach, consultora i formadora Pilar Molina

Formació in situ, a cada restaurant

Què ofereix? Cursos d’atenció al client, lideratge, venda consultiva, entrevista per competències, gestió del talent, comunicació efectiva, cohesió d’equip… i molts més! 

Descarrega’t el catàl·leg de cursos que ofereix

Preu a consultar

Demana’l a formacio@aeht.es

Formació bonificada amb Pymeralia

L’agència de comunicació digital us ofereix formació bonificada que segur us interessa! Consulta totes les propostes i contacta amb l’Adrià per fer la teva inscripció com a soci de l’AEHT: adriasancho@pymeralia.com. 610232865 / 977 74 40 87

Presentacions comercials

Estratègies comercials Post-Covid

Smarketing. Com aconseguir leads qualificats

Del Storytelling al Storydoing

Atenció i fidelització de clients

Atenció al client en anglès

MKT digital, social media i venta online

Contabilitat informatitzada

Introducció a la fiscalitat

FORMACIÓ BONIFICADA AMB CENTAC

Bones pràctiques de manipulació dels aliments específiques per a restauració i introducció a la gestió controlada en al·lèrgens alimentaris

Formació a casa del client

Programa del curs

Possibilitat de bonificació a través de la Fundació Tripartita

Més informació a formacio@aeht.es

FORMACIÓ GRATUÏTA I BECADA AMB HOSTELEA

Bones pràctiques de manipulació dels aliments específiques per a restauració i introducció a la gestió controlada en al·lèrgens alimentaris

Ostelea facilita la inscripció dels socis de l’AEHT a un curs en línia de 40 hores a triar, sense cap cost ni per a l’establiment ni per a l’empleat. Per poder fer extensius aquests beneficis als teus empleats, primer has d’escriure a talentday@ostelea.com (abans del 27 d’abril) indicant el nom del teu establiment i un telèfon de contacte. Us trucaran per organitzar-lo i resoldre els dubtes que us puguin sorgir. No perdeu aquesta oportunitat única de formar-vos gratuïtament, ni la resta d’avantatges que us proposen: una guia formativa i tres beques de fins a 5000€ per a estudis superiors, màsters i  MBA.

No trobes la formació que busques? Tens propostes? 

Som tot orelles! Escriu-nos a formacio@aeht.es per explicar-nos quina formació t’agradria que programéssim pel teu establiment.

 

image
https://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
https://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off