FORMACIÓ

Formació d’alçada amb professionals de referència i a casa teva. Quina necessites aquest 2020?

Hem programat diverses formacions amb experts del sector, perquè creiem que l’excel·lència del nostre sector rau en la formació contínua i especialitzada. En aquest any tant complicat i especial, volem posar-t’ho fàcil, però això els professionals vindran al teu establiment a formar al teu personal. Comencem?

PREPARA ELS MILLORS CÒCTELS amb Jordi Vizcarro

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en el món de la cocteleria amb un dels referents del sector. Jordi Vizcarro, empresari d’oci nocturn i barman des de fa més de 20 años. És brand embassador de la marca Padró,  actualment cursa els estudis de sommelier de la URV i és tot un referent de la cocteleria.

Demana’l a formacio@aeht.es

TREU-LI SUC A LA CARTA DE VINS amb Sergi Montalà

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en la formació específica dels vins que composen la seva carta i en com millorar el servei i la seva comunicació al client.

Demana’l a formacio@aeht.es

EXPERTS BARISTES amb Cafès Novell

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

A qui va dirigit. Curs bàsics per preparar un bon cafè i treure el màxim profit a la teva màquina i al teu producte

Demana’l a formacio@aeht.es

CONTROL DE COSTOS EN HOSTELERIA, amb Antonio José García Samaniego, CEO El Pòsit

Formació in situ, a cada restaurant

Durada: 2 hores

Preu: 150 € (exclusiu per socis de l’AEHT)

De què es tracta?

Petit estudi per ajudar-te en la gestió del teu negoci

Qui és el formador?

Antonio José Gardía Samaniego. Enginyer industrial superior en logística i automoció per la UPC Diplomat per la TUM (Technische Universität München) en col·laboració amb l’Institut Bàvar de Gestió industrial. Expert Universitari en empreses immobiliàries i de construcció per la UNED. MBA, gestió per processos, gestió de l’excel·lència i lideratge organitzacional per la Fundació URV

Demana’l a formacio@aeht.es

UPPSELLING I CROSSELLING PER HOTELS, a càrrec d’Alejandro Franzino d’HBD Upselling Solutions

Formació in situ, a cada restaurant

De què es tracta? Si estàs desenvolupant un programa d’Upselling al teu hotel, però penses que els resultats són millorables, HBD t’ajuda a incrementar els resultats en up i cross selling per a tots els departaments del teu hotel o Resort (frontdesk, aliments i begudes o Spa).

Consulta AQUÍ el programa del curs

Preu a consultar

Demana’l a formacio@aeht.es

FORMACIÓ EN RRHH, amb la coach, consultora i formadora Pilar Molina

Formació in situ, a cada restaurant

Què ofereix? Cursos d’atenció al client, lideratge, venda consultiva, entrevista per competències, gestió del talent, comunicació efectiva, cohesió d’equip… i molts més! Descarrega’t el catàl·leg de cursos per socis de l’AEHT


Demana’l a formacio@aeht.es

FORMACIÓ EN HIGIÈNE ALIMENTÀRIA, amb Centac Group

Formació in situ, a cada restaurant

Preu segons formació i numero alumnes

Demana’l a formacio@aeht.es

image
https://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
https://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off