Entrevista Marta Menescal

Marta Menescal és la Directora de Marta Menescal Consultoria, una empresa especialitzada en recursos humans i formació en habilitats de referència a la província de Tarragona

Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer?

Després de 15 anys en el món dels Recursos en Humans en empreses multinacionals a Barcelona i Tarragona, al gener del 2016 decideixo crear la meva pròpia empresa de Consultoria de Recursos Humans i Formació en Habilitats i donar cobertura principalment al l’àrea de Tarragona.

Quan jo era de RRHH buscava consultors especialitzats en Recursos Humans a la zona amb bagatge solvent i em costaven molt de trobar; per això vaig decidir que era una bona opció.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

Serveis de consultoria de RRHH: ajudem a reorganitzar el personal, motivar-lo, crear plans de formació, definir les tasques de cada empleat i promocions internes. També des de l´àrea de formació tractem temes com: lideratge i gestió d’equips, comunicació interna i amb el client, gestió del temps, selecció del personal de forma eficaç… sempre són formacions a mida que es puguin adaptar a la realitat i necessitat del client.

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència? 

La sòlida experiència en el món del Recursos Humans. Treballem en el que conexiem. Personalment he estat liderant equips a Barcelona, i a Tarragona he estat Responsable de RRHH en una empresa de moda infantil durant anys i a BIC Graphic també com a Responsable de Selecció, Formació i Desenvolupament de Persones per Europa. Entenem de primera mà les “problemàtiques” que sorgeixen a les empreses amb les persones, en la formació aquest coneixement ajuda molt per fer-la més eficaç.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil? El millor en consultoria és sentir que ajudes a organitzar els negocis de forma eficient. En formació, ajudar a crèixer a la gent i compartir experiències amb ells, és molt enriquidor. El més difícil, no t’ho sabria dir… jo tot ho veig com reptes, no com a dificultats, disfruto molt del que faig!

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu? Donem un servei personalitzat i si s´escau podem quedar a les instal.lacions de AEHT. Els associats poden plantejar en una primera visita les seves necessitats i treballem conjuntament en un pla acurat pel seu negoci.

Als membres de la Associació els hi oferim millors condicions econòmiques pels seus projectes. El fet que siguem de la zona, en el meu cas visc a Cambrils, és una garantia d’estar aprop del client i en qualsevol moment donar-li servei.

Coneix-la millor a www.martamenescal.com o segueix-la a Facebook, Twitter, Linkedin o Instagram.

Comments are closed.