Entrevista a Salut i Treball

Paco Lari, director general de Salut i Treball

Amb delegacions a  Tarragona, Reus i Barcelona Salut i Treball ofereixe serveis de prevenció en el camp de les àrees preventives de seguretat, higiene industrial, ergonomia,  psicosociologia i medicina del treball. A més, el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

Com va començar l’empresa? Ens expliques breument la història i la trajectòria des que va néixer?

Salut i Treball neix fa gairebé sis anys fruit de la inquietud d’un grup de professionals altament qualificats, liderats per Paco Lari,  amb l’objectiu d’oferir un tracte i una especialització en l’àrea de la prevenció de riscos laborals que ens distingís de la competència per l’esperit innovador, proper i eficient. En l’actualitat som un equip multidisciplinari que operem des de Tarragona, Reus i Barcelona.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

Ens definim com un servei de prevenció aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència per tal d’oferir, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de seguretat, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia i medicina del treball. A més, el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la nostra vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

La flexibilitat. Som capaços d’adaptar-nos a les necessitats específiques dels nostres clients.

La proximitat. Els clients valoren que aquesta absoluta adaptació als seus negocis vingui, a més, acompanyada d’una immediata capacitat de resposta davant les necessitats específiques del dia a dia de la seva activitat. I saben que allò que els hi convingui ho tindran a temps i amb la garantia d’un servei a l’alçada de les seves expectatives.

La innovació. Innovem en el sí de la nostra empresa entenent que això ens ajuda a traslladar als nostres clients noves tendències i resolució de problemàtiques: el valor competitiu de les empreses saludables, els riscos de la nanotecnologia, la lluita contra les addiccions a les organitzacions… Una atenció, pel que fa al canvi que estan experimentant les empreses, que ens permet ser molt proactius i avançar-nos tot adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

La formació. A Salut i Treball oferim un ampli catàleg de propostes formatives pensades per donar resposta a les necessitats d’aquest entorn. I si els nostres clients no hi troben el curs o programa que s’adapti a les seves necessitats els hi confeccionem a mida.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

El millor, sens dubte, és veure com des de la constància, l’esforç i la motivació de l’equip estem assolint el que ens havíem proposat des d’un principi: fer de Salut i Treball un referent cada cop més consolidat i valorat dins el camp de la prevenció de riscos laborals. I el que és més important, assolir aquest reconeixement i confiança per part dels nostres clients.

D’altra banda el més difícil, si ho podem qualificar així, té a veure amb la conjuntura econòmica del moment. Tot i que en ser una empresa jove no hem conegut un altre escenari i això, sens dubte, ha propiciat que siguem més àgils i creatius a l’hora d’afrontar el dia a dia.

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?

Salut i Treball ofereix als socis de l’AEHT preus especials, tracte personalitzat, tècnics especialitzats en les necessitats del sector, seguiment del pla de prevenció i formació a la mida de cada empresa, entre altres.

Què més ens voleu explicar? 😉 Us donem espai!

Salut i Treball és una empresa inquieta i inconformista. Creiem molt en la necessitat d’estar contínuament al dia i en oferir un servei integral als nostres clients. Això ens porta a preocupar-nos activament del que passa arreu per mirar de traslladar-los-hi com un valor afegit.

A més, per tal de tenir una visió de 360 graus de la realitat empresarial, aquest últim any  hem organitzat a Tarragona i Reus cinc jornades especialitzades que han aplegat a més de 400 empresaris, directius i professionals.

La internacionalització és un aspecte que cada cop té més pes dins la nostra estratègia, per això participem  activament al Congrés Internacional ORP Conference a Colòmbia, on s’hi organitza una trobada sectorial internacional que ens permet seguir molt de prop i conèixer les últimes tendències del mercat per tal d’adaptar-les al nostre dia a dia i millorar, així, la qualitat en el servei als clients.


Més informació a SALUT I TREBALL

Comments are closed.