Entrevista a Plana Fàbrega

Entrevista a Josep Maria Escoda Morros, gerent de Plana Fabrega Tarragona. Empresa tecnològica de referència en seguretat, telecomunicacions i material elèctric. Endinsa’t en l’empresa de Plana Fabrega Tarragona i descobreix com treballen.

Després de 50 anys, Grup Plana Fàbrega treballa amb la solidesa d’una empresa amb experiència i propera als seus clients.

Com va començar l’empresa?

Grup Plana Fàbrega va ser creada l’any 1967 per Joan Plana Fàbrega que, aleshores, era un jove emprenedor de Lleida acabat d’aterrar a Barcelona amb moltes idees i il·lusions. Amb una gran visió de futur, va començar instal·lant porters automàtics fins a fer créixer l’empresa i convertir-la en el que avui és Grup Plana Fàbrega, una companyia sòlida líder en el seu sector, capaç de donar un servei global.  Després de 50 anys, Grup Plana Fàbrega treballa amb la solidesa d’una empresa amb experiència i propera als seus clients. Diàriament apliquem els nostres valors, en tots els nostres serveis i en la relació amb els nostres client.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

Seguretat. Instal·lem productes d’última tecnologia que garanteixen la màxima protecció. Comptem amb una central receptora d’alarmes pròpia ubicada a Barcelona amb vigilància les 24 hores els 365 dies l’any. Permanentment connectada a les forces de seguretat, des d’on es controlen els moviments que detecten els nostres sistemes de seguretat i oferim múltiples serveis associats: videovigilància, videoanálisis, custòdia de claus i rondes de vigilància entre d’altres. Estem homologats per la Direcció General de Policia com a empresa de seguretat. Només treballem amb productes aprovats per normativa europea.

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

Plana Fàbrega oferim un servei integral als clients de forma que se sent acompanyat des del primer moment.  És tecnologia, ja que proposem i assessorem sobre les darreres novetats en materials i productes. També som una empresa èticament responsable perquè estem compromesos amb els clients i els propis treballadors. I finalment, som una empresa sòlida, tenint en compte que 50 anys d’experiència ens avalen.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

A les dues preguntes puc respondre amb la mateixa resposta, la responsabilitat de liderar un equip humà tant compromès amb el que fa dia a dia.

Som una empresa èticament responsable perquè estem compromesos amb els clients i els propis treballadors.

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?

Un tracte diferenciat, i un ventall de possibilitats en sistemes de seguretat únic.


Per a més informació a la seva pàgina web 

Comments are closed.