Entrevista a Marta Menescal

Serveis de consultoria en Recursos Humans

www.martamenescal.com


Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer?

Després de 15 anys en el món dels Recursos en Humans en empreses multinacionals a Barcelona i Tarragona, al gener del 2.016 decideixo empendre i crear la meva pròpia empresa de Consultoria Integral de Recursos Humans, oferint serveis com: Consultoria, Selecció i Formació per donar cobertura principalment a l´area de Tarragona. 

En anteriors experiències professionals, quan buscava especialistes en Recursos Humans a la nostra provincia amb un background solvent de RRHH em costaven molt de trobar, per això vaig decidir que era una bona opció empendre en aquest sentit i donar cobertura local.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

Serveis de consultoria de RRHH: ajudem a reorganitzar el personal, motivar-lo, crear plans de formació, definir les tasques de cada empleat, promocions internes, en definitiva ajudar de forma externa a gestionar els Recursos Humans dels negocis.

Des de l´àrea de Formació tractem temes com: Lideratge i Gestió d´Equips, Comunicació Interna i amb el client, Gestió del Temps, formem en com fer una Selecció del Personal eficaç, sempre són formacions a mida que es puguin adaptar a la realitat i necessitat de cada client. 

També realitzem selecció de personal, estem especialitzats en fer selecció de comandaments intermitjos.

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

La sólida experiència en el món del Recursos Humans. Treballem en el que coneixem. Personalment he estat liderant equips a Barcelona. A Tarragona he estat Responsable de RRHH en una empresa de moda infantil durant anys i a BIC Graphic també vaig ser Responsable de Selecció, Formació i Desenvolupament de Persones per EMEA. Entenem de primera mà les “problemàtiques” que sorgeixen a les empreses amb les persones i aquest fet ens ajuda a poder aportar solucions efectives als nostres clients.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

El millor en la branca de consultoria, és sentir que ajudes a organitzar els negocis de forma eficient. En Formació és ajudar a crèixer a la gent i compartir experiències amb ells, és molt enriquidor. En la vessant de selecció és molt bonic poder donar feina i cobrir les necessitats dels clients de forma satisfactòria. 

El més difícil, no sabria dir….tota dificultat la plantejo com un repte, disfruto molt del que faig! Sempre m ´he dedicat al “món de les persones” que és complexe però molt apasionant!

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?

Donem un servei personalitzat. Podem desplaçar-nos al negoci dels socis i veure quines necessitats tenen a nivell de personal. En aquesta visita llistem les seves necessitats i treballem conjuntament en un pla acurat pel seu negoci. 

Als membres de la Associació els hi oferim millors condicions econòmiques pels seus projectes. El fet que siguem de la zona, en el meu cas visc a Cambrils, és una garantia d´estar aprop del client i en qualsevol moment donar-li el servei que necessita. 


Coneix-la millor a
http://www.martamenescal.com/

Comments are closed.