Entrevista a José Zuloaga

Director de d’Acords Estratègics d’ Ostelea

Com va començar el centre? Ens expliques breument l’història i la trajectoria des que va nèixer?
Som un centre universitari internacional especialitzat en la formació de líders, directius i tècnics especialitzats en la indústria de l’hospitality i del tursime amb passió pel servei i una visió multicultural.

Quins serveis oferiu a el sector de l’hostaleria i la restauració?

Una potent comunitat d’alumnes i antics alumnes formats en Grau Universitaris i Màsters que abasten totes les àrees de gestió de el sector hoteler i de restauració. Una gran capacitat de crear Formació In Company personalitzable.

Quin Valor afegit fa que us diferencieu de la competència?
Els nostres partners acadèmics: AAE, IL3 de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida. Els nostres docents amb gran experiència professional. I sobretot que som els únics amb modalitats presencials, semipresencials i en línia flexible adaptat a les necessitats dels professionals hotelers que no sempre saben si tindran temps suficient per poder dedicar el temps que requereix realitzar un màster o un MBA.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil? Poder ajudar les persones per transformar-los en professionals punters. El més difícil és haver de dir a un hotel o a un restaurant que no podem ajudar-los per trobar bons cuiners o cambrers ja que els nostres alumnes són mànagers o futurs mànagers.

Quin o quins avantatges oferiu als nostres socis a els serveis que oferiu? Un pla de beques molt potent per ajudar a aquells perfils amb aptitud i actitud per sobre de la mitjana.

Descobreix tot el que t’ofereixen a https://www.ostelea.com/

Comments are closed.