Entrevista a Jordi Campos de Bunzl Distribution Spain

Bunzl Distribution Spain és una empresa situada a Sant Boi de Llobregat i des de fa més d’un any ofereix serveis avantatjosos als nostres socis. Avui entrevistem a Jordi Campos, Sales & Marketing Director de Bunzl Distribution Spain.

Com va començar l’empresa? Ens expliques breument la història i la trajectòria des que va néixer?

BUNZL Distribution Spain forma part d’un grup especialitzat en la gestió i distribució integrada de productes consumibles no alimentaris essencials en l’activitat diària de les empreses. 

Dins del grup, la divisió d’Higiene i Neteja de BUNZL a Espanya que opera al nostre país a través de BUNZL Distribution Spain, sorgeix fa 11 anys i és fruit de l’adquisició de 5 companyies. 

Així, naixem amb la visió de ser més rellevants en sectors concrets com és el canal Horeca, un sector molt dinàmic i de molta importància per al nostre país. Des de llavors i durant més d’una dècada ens hem convertit en aliat dels operadors del sector, entenent les seves necessitats i oferint solucions.

En l’actualitat continuem invertint en diferents categories i famílies per a afermar-nos com l’aliat integral de subministrament del nostre mercat, i per a això, comptem amb un assortiment de més de 500 referències dins de la categoria de parament professional, i en categories totalment complementàries al nostre assortiment habitual. 

Per a això, la divisió d’Higiene i Neteja, està present en tota Espanya amb oficines i centres de distribució a Madrid i Barcelona. A més, compta amb una xarxa comercial que cobreix tot el territori espanyol. 

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

BUNZL és líder en la distribució de productes d’higiene i neteja per volum de negoci i presència. Som especialistes en oferir solucions en les categories de consumibles, amb una oferta molt àmplia tant en marques de fabricant com amb marca pròpia. En hostaleria i restauració ajudem els operadors al desenvolupament dels seus plans d’higiene, oferint-los innovació en cadascuna de les categories que treballem, com a químics, cel·lulosa, personalitzats, instruments de seguretat, etc.

A més a més, a BUNZL estem dedicant tots els nostres esforços en ser sostenibles a nivell mediambiental. Per a això, donem especial atenció a la nostra àmplia oferta de productes ecològics compostables i reciclables en cadascuna de les famílies que oferim. Els nostres envasos, sota la marca Green Source, suposen solucions amables amb el medi ambient que ajudaran els operadors a ser cada vegada més sostenibles i respectuosos amb el medi d’una forma integral. És un mercat en el qual estem fent focus en aquests moments, perquè som conscients de la petjada que com a societat i com a empresa anem deixant sobre el nostre entorn.

El nostre objectiu és poder realitzar el subministrament de tota la gama de parament professional amb la mateixa freqüència que fem el servei de consumibles. 

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

Donem suport a les empreses amb una varietat de productes que són essencials per a l’èxit del negoci dels nostres clients. El valor està en el nostre servei i model empresarial. El nostre model ofereix beneficis significatius als nostres clients en proporcionar solucions d’externalització i distribució, la qual cosa els permet reduir o eliminar els costos ocults d’aprovisionament i distribució de nombrosos productes. En l’externalització de la compra i afavorir la consolidació i distribució d’una àmplia gamma d’articles d’ús diari, els nostres clients poden enfocar-se en els seus negocis principals. Així, aconsegueixen compres eficients, estalvien, alliberen capital immobilitzat i milloren les seves capacitats de distribució i simplifiquen la seva administració interna. Com a resultat, els nostres clients poden augmentar la seva eficiència i millorar la seva competitivitat.

A tot això, cal afegir que al pertànyer a una empresa multinacional, tenim una perspectiva global que també compaginem amb una visió local, doncs creiem que la proximitat és un factor d’èxit. Tot això, ens permet oferir serveis de valor afegit molt competitius i estar constantment innovant.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

BUNZL ha nascut per a donar suport de forma integral a les necessitats dels seus clients, i les nostres polítiques contribueixen al fet que tots els treballadors de l’empresa ens sentim íntimament compromesos amb els valors de l’empresa. Per tant, i des de la meva visió personal, considero que el millor del meu treball és poder ajudar en el dia a dia de les persones del meu entorn, influir positivament sobre el meu equip, els clients, i fins i tot els clients dels nostres clients, i poder desenvolupar plans i solucions que facin la seva vida més fàcil.

Per contra, l’hostaleria és un negoci on es barreja la passió amb el deure. L’exigència dels professionals de l’hostaleria la marca tant el seu client com ells mateixos i des de BUNZL volem i hem d’estar a l’alçada. És aquest nivell d’esforç el que tracto de marcar-me com a repte, sempre afrontant el futur amb passió i optimisme.

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?

Des de Bunzl Distribution Spain considerem que la distribució passa pel camí de la diferenciació i per a això hem d’oferir valor afegit al client, fugir de la guerra de preus  i entendre més que és el que necessita el nostre client per satisfer la seva necessitat. Tot això, sense oblidar que la innovació, la professionalització del sector, l’aposta per la digitalització i la formació són parts imprescindibles d’aquest procés. El valor clarament està en el servei i en el producte.

La nostra proposta de valor: 

  • Concentrem en un únic interlocutor totes les necessitats  
  • Accedim als millors productes i innovacions del mercat  
  • Oferim una logística amb cobertura nacional i internacional a mida de les seves necessitats 
  • Assessorem i donem assistència tècnica de forma personalitzada 
  • A BUNZL Distribution Spain estem compromesos amb el desenvolupament sostenible i per això estem focalitzant la nostra capacitat d’acció en 4 ODS: salut i benestar, reducció de les desigualtats, producció i consum responsables i acció pel clima.  

CONEIX-LOS MILLOR A LA SEVA PÀGINA WEB O SEGUEIX-LOS A XARXES

Comments are closed.