Entrevista a Eva Sancho

Propietària de l’Hostal Casa Barceló, una experiència pels sis sentits a Horta de Sant Joan

Què és el millor del teu restaurant?
Lo millor del nostre hostal sense dubte són els nostres hostes. Sense ells, Casa Barceló no tindria ànima, ni el nostre treball diari no tindria sentit. Els tres imprescindibles llavors van lligats a aquests hostes: eEns convertim en anfitrions als quals volem transmetre el caliu de la nostra llar, aAls que volem regalar la nostra voluntat de difusió dels tresors i de l’estimació incondicional que tenim pel territori, i als que volem oferir tota la generositat i senzillesa dels nostres costums gastronòmics

Alguna novetat que vulguis compartir amb nosaltres? 

Les nostres habitacions tematitzades sobre Horta i els seus atractius. Podeu còneixer la nostra historia i visualitzar imatges a la nostra web

Quins són els reptes de futur?

La nostra pretensió és que l’Hostal Casa Barceló sigui un referent en la descoberta del valuós patrimoni històric, cultural, arquitectònic i paisatgístic d’aquestes contrades. Allotjar-se a qualsevol de les nostres habitacions no ha de deixar indiferent a ningú. Us submergireu en una experiència pels sis sentits: els vostres ulls s’ompliran dels paisatges autòctons, respirareu la màgia d’aquesta terra, escoltareu el murmuri de la seva història i de la seva pau, assaborireu tota la seva essència, palpareu la seva càlida duresa i un sisè sentit us dirà que a partir d’ara en formeu part i ja no us en podeu desvincular mai més.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

Lo millor es veure creixer la llista d’amics. Quelcom pot ser difícil, però no imposible! Com més difícil més s’àpren! M’encanten els reptes!

Explica’ns tres imperdibles del teu territori que recomanes als teus clients? 

Només tres? Llavors hauré de generalitzar. Aquesta és una destinació adequada per totes les edats, tots els gustos i totes les condicions… Si vens segur que trobaràs la teva: turisme cultural, amb història, art, pedres, arcades i carrerons… Turisme actiu amb rutes de bici, camins, coves, barrancs, parets d’escalada, tot un Parc Natural, Els Ports per tu… Turisme gastronòmic, enològic… A casa sempre oferim informació sobre el que millor pot encaixar als nostres clients.

I tu, quan surts del restaurant i vols desconnectar, te’n vas a… Ens recomanes el teu racó preferit de la zona?

Ara jo estic en l’època de turisme amb nens! Ens encanta anar d’excursió i descansar a la riba de qualsevol riu dels que passen per aquí a tirar pedretes i sentir com volen les mosques…

Quan vas de vacances i sopes a un restaurant segur que descobreixes noves maneres de fer, idees, propostes innovadores… Ens n’expliques una que t’hagi cridat l’atenció?

M’agraden les coses senzilles i m’encanta el tracte proper i això precisament és el que agraeixo quan surto fóra… potser sóc demodé, ja que el que em crida l’atenció és aquesta mancança.

Ara sí, és moment de mullar-se. Si t’haguessis de perdre a un restaurant (del món), quin seria? 

El millor restaurant del món és el que comparteixes amb els que estimes. Penso que no podem posar noms, tots els meus colegues treballent dur…una mare a quin fill s’estima més?

Des de quan ets soci de l’AEHT?

Des que vam obrir com a restaurant, allà pel 94

Què t’aporta estar associat a l’AEHT?

Pertànyer al col.lectiu que em fa sentir identificada i saber que allà tots fem pinya i hi tenim un equip (per cert fantàstic), sempre disposat a recolzar als que som petites formiguetes del sector

Un desig pel sector?

Que els clients ens estimin com nosaltres a ells! I que vinguin moltes vegades, és clar!

Comments are closed.