Entrevista a Carlos Morillo, gerent de Macredi

MACREDI és una de les 4 empreses de la província de Tarragona certificada com a Google Partner. Un distintiu que demostra el segell de qualitat d’aquesta agència de màrketing, publicitat i web que des d’aquest estiu és també partner de l’AEHT.

Macredi ofereix a tots els socis la creació gratuïta d’una campanya a Google ADS valorada en 150€, amb una aportació mínima de pressupost per part del client de 50€. Proveu-los i aprofiteu els serveis i avantatges que ofereixen als hotels, bars i restaurants associats. Abans els podeu conèixer millor en aquesta entrevista.

Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer?

L’empresa va començar l’activitat el 2010, després de portar experiència comercial vaig arribar al Diari de Tarragona, allà vaig conèixer el món publicitari des de una vessant molt específica, i al poder comprovar que cada vegada més hi podia haver una oportunitat en el tema digital, vaig començar a aprendre i formar-me en aquest sector.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

Gestió de xarxes socials, reputació online a portals webs (TripAdvisor, Google my Business, Yelp, etc…), estrategia digital, disseny i confecció de retolació comercial d’establiments, etc

Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència? 

Tenir competència és bo, sempre et motiva a no estar quiet i a ser exigent, i el que puc dir que tenim en un alt valor a Macredi és: un equip molt bo i molt ben connectat entre nosaltres, molta formació constant i molta empatia amb el client per adaptar-nos als diferents tipus que hi ha, no és el mateix un client internacional que un restaurant petit, però li donem la mateixa importància a tots.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil? 

El millor és veure reflectit en un client que el que demana és el que obté i podem notar la tranquil·litat amb la que pot estar amb nosaltres, la confiança de sentir-se segur. El més difícil és que sempre hi ha actualitzacions constants i moltes més plataformes, per tant quan has acabat de gestionar i tenir-ho tor endreçat, has de tornar a començar.

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu? 

Macredi ofereix a tots els socis la creació gratuïta d’una campanya a Google ADS valorada en 150€, amb una aportació mínima de pressupost per part del client de 50€.

Què més ens voleu explicar? 😉 Us donem espai!

Som una empresa certificada Google Partner, únicament a la província de Tarragona som 4 les que tenim certificació gràcies a complir uns exigents requisits i mantenir-ho cada mes.

Ens agrada molt la nostra feina i som un equip de 8 persones, cadascú amb un departament propi i controlat al mil·límetre.


 

Segueix-los a webwww.macredi20.com

Comments are closed.