Entrevista a Anna Miralles, d’Hotel Restaurant Miralles

Entrevistem a Anna Miralles, gerent de l’Hotel Restaurant Miralles, ubicat a Horta de Sant Joan, una de les poblacions més pintoresques de La Terra Alta. Descobreix l’Anna, el seu restaurant, els seus imprescindibles de la comarca i la seva passió per la gastronomia.
“Vull convertir-me en una bona gestora d’instants de felicitat dels nostres clients”
Què és el millor del teu establiment? Ens expliques els tres imprescindibles?
El tracte familiar, la cuina casolana amb producte de proximitat i la criança pròpia de cabrit, el crestó.
Alguna novetat que vulguis compartir amb nosaltres?
Quins són els reptes de futur?
Per una banda, millorar com a professional amb més formació. I per altra banda, poder oferir als nostres clients experiències úniques.
Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?
El millor, fer feliç a la gent. El més dificil, aconseguir un bon equip
Explica’ns tres imperdibles del teu territori que recomanes als teus clients?
En diré quatre 🙂

*VIA VERDA,  EXPERIÈNCIA UNICA EN FAMILIA. Si hi ha una activitat de vacances que agrada més, és un dia per la via verda. Anima’t a passar-ho d’allò més bé i admirar els nostres paisatges sobre rodes. Una proposta que us dibuixarà un somriure permanent a tota la família!

*ELS PORTS. On el paisatge és art! Vols aprofitar al màxim un matí? Has sentir parlar de les Roques de Benet? Vols passejar pel costat del riu estrets? Anar a la cova de Picasso? Tens ganes de respirar aire pur? D’escoltar el silenci, de caminar i de fer fotos? Si la resposta és sí, perfecte! , nosaltres t’hi portem i t’ho expliquem perquè puguis treure el màxim profit a la teva escapada

*HORTA SANT JOAN. Perdre’t per carrers plens d’història i art! (Declarat bé cultural d’interès Nacional) El nucli d’Horta esta declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. El nucli antic del poble conserva el seu caràcter medieval: carrers estrets i tortuosos i cases molt apinyades les unes amb les altres, la major part construïdes amb pedra

*D.O. TERRA ALTA. Si has perdut la capacitat de sorprendre’t i creus que en Enoturisme ja ho has vist tot, endinsa’t a la comarca de la Terra Alta, als seus singularíssims paisatges del vi i a la seva història vinícola. La Garnatxa Blanca és el raïm que més representa a la Terra Alta, només el 30% de la garnatxa blanca del món es produeix a la Terra Alta.

I tu, quan surts del restaurant i vols desconnectar, te’n vas a… Ens recomanes el teu racó preferit de la zona?
El convent de Sant Salvador i la Muntanya Santa Barbara són pura màgia. Allà et carregues d’energia i la posta de sol és imperdible!
Quan vas de vacances i sopes a un restaurant segur que descobreixes noves maneres de fer, idees, propostes innovadores… Ens n’expliques una que t’hagi cridat l’atenció?
L’any passat vaig anar a València a dinar a un restaurant. La meva sorpresa va ser que ens esperàven a fora al carrer. Allí mateix, a fora, començava una gran experiència… A més a més, vaig poder interacturar amb el propi xef a la seva pròpia cuina, a la qual ell personalment ens va preparar l’últim aperitiu del seu menú. No us podeu imaginar com hem vaig sentir al veure que persones que no tenen massa temps et dediquen uns minuts exclusivament per tu.
Allí vaig adonar-me (encara més) de la importància que té el factor humà en una experiència gastronòmica o hotelera, i mireu que n’és de fàcil!
Ara sí, és moment de mullar-se. Si t’haguessis de perdre a un restaurant (del món), quin seria?
Qualsevol restaurant que hem faci sentir papallones a l’estòmac i que m’emocioni
Des de quan ets sòcia de l’AEHT?
Des del primer dia!
Què t’aporta estar associat a l’AEHT?
Estar recolzat per gent professional que comparteix amb tu els problemes i les solucions. Ho recomano sempre
Un desig pel sector?
Que tinguem molts clients

Més informació a HOTEL RESTAURANT MIRALLES

Comments are closed.