Entrevista a Ana Ibars, directora d’AG Planning Gourmet


AG Planning Gourmet ofereix servei de càtering adaptat a les necessitats de cada client per tot tipus d’esdeveniments com casaments, comunions, celebracions o actes institucionals.

Forma part del Grup AG Planning, que a més gestiona el Castell de Tamarit i la Casa Joan Miret a la Rambla Nova (ambdòs espais amb cuina pròpia).

Descobreix a l’Anna, la seva directora, en aquesta entrevista! 

Ens expliques alguna novetat d’AG Planning Gourmet?

Com a principal novetat destaquem la consolidació d’un servei integral en la producció d’esdeveniments. Al servei gastronòmic que oferim, s’hi sumen altres serveis com la tematizació de l’esdeveniment, el disseny gràfic, la gestió de la comunicació, contractació d’espectacles, etc. amb la finalitat de que els nostres clients puguin despreocupar-se de tots aquests aspectes que des d’AG Planning són gestionats per un equip de professionals.

Quins són els reptes de futur?

Seguir sent un referent al sector del servei de càtering a la província i consolidar el creixement del serveis que oferim a altres indrets de Catalunya

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

El millor: El resultat del treball en equip i la possibilitat que ens ofereix el sector d’evolucionar constantment en el nostre àmbit de treball.

El més difícil: Més enllà del concepte “difícil” considerem que un dels reptes més interessants/motivadors a assolir és avançar-nos a les necessitats dels nostres clients i donar-lis resposta.

Explica’ns tres imperdibles del teu territori que recomanes als teus clients?

La gastronomia basada en el producte local de la nostra zona com és la gamba de Tarragona, el peix blau i altres productes PLQ.

La riquesa enològica que ofereixen les D.O. del nostre territori.

El patrimoni cultural arquitectònic vinculat tant a l’imperi romà com a d’altres períodes de la història i reflectit en construccions com són la Casa Castellarnau, el Castell de Tamarit i la Casa Joan Miret.

I tu, quan surts del restaurant i vols desconnectar, te’n vas a… Ens recomanes el teu racó preferit de la zona?

Altafulla, la seva platja i les vistes del Castell de Tamarit

Quan vas de vacances i sopes a un restaurant segur que descobreixes noves maneres de fer, idees, propostes innovadores… Ens n’expliques una que t’hagi cridat l’atenció?

El que més m’agrada és descubrir el producte que dóna la seva terra o mare sense molta el·laboració i en estat pur i també la presentació i creativitat dels plats. És d’aquesta maenra com t’adones de que hi ha una alta cultura culinària a cada racó.

Ara sí, és moment de mullar-se. Si t’haguessis de perdre a un restaurant (del món), quin seria?

No marxaria molt lluny, crec que eligiria qualsevol racó de Galícia on gaudir d’un bon peix i bon marisc acabats d’arribar a la costa amb una ampolla d’Albariño acabant amb una entrañable tertúlia amb la gent local mentres degustem un licor de guinda fet per ells. Hi ha molts racons així i allí m’hi perdria.

Des de quan ets soci de l’AEHT?

Fa prop d’un any

Què t’aporta estar associat a l’AEHT?

Estar informada del que passa al nostre secto i poder contribuir a les millores i sentir que la lluita de l’Associació serceix per alguna cosa. 

Un desig pel sector?

Estar millor reconeguts. L’hosteleria és una professió molt dura on no tots els dies el client reconeix la feina que hi ha al darrera. També trobar personal qualificat i que sigui respectat i professionalitzar-lo. Que el client quan segui a taula valori el treball respectant el preu del servei… No hi ha un equilibri en aquest sentit. Quan vols donar una qualitat en el servei i en el producte, això costa diners i no tothom ho sap veure o reconèixer.

Comments are closed.