En marxa l’AEH Reus!

ES PRESENTA L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE REUS

L’AEH Reus es reconstitueix amb 40 establiments associats i el suport de l’Ajuntament de la ciutat

Aquest desembre s’ha presentat la nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus a l’Ajuntament de la ciutat, la qual està formada ja per quaranta establiments. 

La presentació ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Pintado, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; de l’Il·lustríssim Sr Carles Pellicer, alcalde de Reus i la Sra Montserrat Caelles, Regidora de Promoció de la Ciutat; del Sr Xavier Salvat, president de l’AEH Reus i d’alguns del membres de la nova junta que s’ha donat a conèixer avui: Sr Xavier Salvat, de Cal Serret. Albert Baiges, professor-assessor, Victor Perales de Flaps Café; Jordi Casas de Hangar i La nit o  Carmina Mirete de Tennis Monterols

Pel president de l’AEHT Francesc Pintado: “Avui és un dia molt especial per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus, seguint amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori. És un honor reconstituir avui l’AEH Reus de la mà de 40 establiments associats i comptant amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat”.

L’alcalde de la ciutat ha destacat la importància de tenir un interlocutor en el sector de l’hostaleria i ha agraït a l’associació l’esforç per impulsar-la.

Tots els assistents a la presentació comparteixen que Reus compta amb grans professionals i amb una excel·lent oferta gastronòmica, i tots ells tenen la certesa que la ciutat necessitava la reactivació de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus per unir esforços i donar impuls al sector des de l’àmbit privat. 

Però la tasca de l’AEH Reus també vol centrar-se en donar a conèixer els avantatges de formar part de l’AEHT per captar nous associats, amb l’objectiu d’aconseguir que aquesta unitat i fortalesa els permeti agilitzar processos administratius i jurídics. 

Durant la presentació de l’Associació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de l’alcalde de Reus posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província o de la presidenta de la Diputació de Tarragona.

Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el creixent nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació Provincial: “Hem renovat l’AEH Cambrils, creat l’AEH Tarragona ciutat, l’AEH Salou i ben aviat l’AEH Conca de Barberà”, comenta Pintado. “Els representants de cada entitat local ens trobem cada mes a la junta de l’associació provincial i això permet estar sempre connectats i que la veu del territori es trobi periòdicament i creixi en equip”

Tarragona

a 19 de desembre de 2019

Comments are closed.