Cuina’ns a casa

amb les receptes dels nostres xefs

ELS XEFS DE L’AEHT COMPARTIRAN RECEPTES AMB LA POBLACIÓ PERQUÈ LES PUGUIN CUINAR A CASA DURANT EL CONFINAMENT PEL COVID-19 

Les mesures contra el Coronavirus ha obligat a tots els restaurans i hotels de la província de Tarragona a cessar la seva activitat durant un període mínim de 15 dies. 

El sector hoteler de la província de Tarragona, com segurament molts altres, es troba col·lapsat i amb una gran preocupació per les conseqüències econòmiques que aquestes mesures preventives poden generar sobre els establiments del sector.

L’AEHT, entitat amb més de 600 establiments associats, està treballant per donar resposta a la problemàtica i generant mesures que minimitzin les conseqüències que comporta la situació actual. La primera de les mesures adoptades és la carta que avui dilluns la FEHT (i totes les entitats que la conformen, entre elles l’AEHT), ha enviat a la presidenta de la Diputació de Tarragona i a tots els alcaldes de la província demanant suport expressat públicament i mesures concretes d’ajuda. 

Però una de les primeres actuacions que l’associació engegarà a partir d’aquesta setmana per compartir amb els ciutadans que no poden gaudir durant 15 dies de la gastronomia dels restaurants de la província, és la campanya CUINA’NS A CASA. Els xefs de diversos restaurants associats de tot el territori, compartiran amb els seguidors de les pàgines de Facebook (https://www.facebook.com/AEHTarragona/) i Instagram (https://www.instagram.com/aehtarragona/) de l’AEHT, receptes de la seva carta en format vídeo perquè les puguin fer a casa durant el període que duri el confinament.

Aquesta és una acció sorgida de la solidaritat que aquesta situació atípica que estem vivint està generant a la nostra societat. Els nostres restaurants estan vivint un període complicat, però saben que els seus clients també, i per aquest motiu volen compartir amb tots ells aquesta iniciativa que exportarà durant unes setmanes les cuines dels seus restaurants a les cases dels ciutadans.

Aquestes són només dues de les actuacions que l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona està generant dia a dia des de la declaració de l’estat d’alarma.  Però l’AEHT està treballant sense parar per generar iniciatives dirigides a minimitzar els efectes negatius que aquesta situació excepcional està tenint sobre els seus negocis i per oferir resposta al les qüestions que els socis puguin tenir. 

Els associats poden contactar amb l’associació per correu electrònic a aeht@aeht.es, al 977239600 i a través de les xarxes socials de l’AEHT. 
L’associació també ha habilitat un espai web amb informació actualitzada sobre la normativa, mesures i informacions diverses que afecten al sector relatives al COVID-19 que es podran consultar a través de l’enllaç www.aeht.es/coronavirus.

Comments are closed.