Entrevista a A3mans Restaurant

Entrevistem a Sergio Bosch , Cheff i Propietari del nou Restaurant A3mans de Tarragona i des de fa pocs mesos, soci de l’AEHT. El vols conèixer?

Què és el millor del teu establiment? Ens expliques els tres imprescindibles?

El local, el menjar i la carta de vins

Quins són els reptes de futur?

Ser el restaurant de referència a Tarragona

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil? Fer disfrutar a la gent amb el meu menjar i el més difícil és el que això comporta

Explica’ns tres imperdibles del teu restaurant que recomanes als teus clients? 

Les nostres patates que volien ser braves, la nostra carta de vins i el restaurant amb arcs medievals originals

I tu, quan surts del restaurant i vols desconnectar, te’n vas a… Ens recomanes el teu racó preferit de la zona?

El restaurant Take Away Sushi

Quan vas de vacances i sopes a un restaurant segur que descobreixes noves maneres de fer, idees, propostes innovadores… Ens n’expliques una que t’hagi cridat l’atenció?

La cuina india i tailandesa en general

Ara sí, és moment de mullar-se. Si t’haguessis de perdre a un restaurant (del món), quin seria?

El restaurant Zuma de Londres

Des de quan ets soci de l’AEHT?

Desde fa un mes

Què t’aporta estar associat a l’AEHT? 

Estar al dia amb les novetats del sector de la ciutat

Un desig pel sector?

Reconeixement i molta feina

Segueix-lo a Facebook

Comments are closed.