Trobada del president de l’AEHT amb l’alcalde de Tarragona

Francesc Pintado, president de l’AEHT i Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona han mantingut una primera trobada des de la posada en marxa de la nova junta de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona.

Amb aquesta reunió, l’associació ha volgut presentar el seu projecte així com expressar la seva voluntat de treballar plegats pel creixement i la millora del sector.

“Sempre ens hem mostrat oberts a col·laborar i participar de la ciutat i dels seus projectes perquè ens la sentim nostra i volem construir-la plegats”

Durant la trobada, Francesc Pintado ha exposat la voluntat de recuperar i seguir fent créixer l’AEHT, retornar el sentiment de pertinença dels seus socis i sumar el pes que sempre ha tingut a les comarques del sud i a la capital de província.

La constitució del consell d’experts, creat recentment i encapçalat per les cinc Estrelles Michelin de la província i pel director de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils, ha sigut una de les actuacions exposades a l’alcalde de Tarragona. Un acció que demostra la voluntat de fer de l’AEHT una entitat amb pes, rellevància i representativitat.

Així doncs, la trobada ha servit per exposar el projecte que està desenvolupant la nova junta, però també ha sigut una declaració d’intencions: la voluntat per participar, cooperar i treballar colze a colze amb l’ajuntament de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *