Tarragona dTapes, del 14 de juny a l’1 de juliol

La novena edició anual del Tarragona dTapes ja és aquí. La ruta gastronòmica està organitzada per l’AEHT, patrocinada per Moritz i compta amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona.

El tret de sortida al que és, per mèrits propis, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, es donarà el proper 14 de juny. I Tarragona tornarà a viure la festa gastronòmica per excel·lència en format tapa fins a l’1 de juliol (coincidint amb els Jocs Mediterranis 2018)Un total de 18 dies en què els tarragonins i visitants podran gaudir de les millors creacions sorgides dels fogons dels restauradors més emblemàtics de la ciutat, de la Part Alta, Centre i Serrallo-Marina Port Tarraco.

Cadascun dels 37 establiments que hi participen aquest any han posat la màxima cura per preparar unes creacions úniques que satisfaran els paladars més exigents. Tota una explosió de textures i sabors, magistralment combinades, cuinades i presentades que no deixaran a ningú indiferent.

Cada tapa, més beguda en maridatge tindrà un preu de 3 euros (IVA inclòs).

Per realitzar aquest recorregut gustatiu fes servir el Tapòdrom, si bé també pots fer-ho a través de l’APP oficial del IX Tarragona dTapes o pots seguir la pàgina de la ruta a Facebook i Instagram.

En aquesta edició es recupera la figura del Tapejador d’Or, així que tastar totes i cadascuna de les tapes té premi. Per aconseguir-lo cal presentar el Tapòdrom degudament segellat a la seu de l’Associació d’Empresaris d’Hoteleria de Tarragona (Rambla Nova, 114, 2n) en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Per escollir els establiments guanyadors caldrà haver degustat un mínim de 18 tapes i tenir el full de votació degudament segellat pels respectius establiments. Aquestes persones decidiran amb el seu vot quin local guanyarà:

La Forquilla d’Or al guanyador absolut del IX Tarragona dTapes.
La Forquilla de Plata, pel millor establiment de la Part Alta.
La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Centre.
La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Serrallo-Marina Port Tarraco.

Premi a la Millor Tapa que hagi maridat amb Moritz.

Per altra banda, aprofitant que aquesta edició del Tarragona dTapes coincideix amb els Jocs Mediterranis, des de l’organització es vol apostar pels esportistes tarragonins, reconèixer la seva labor esportiva i fer-los un petit homenatge.

Mès informació al Facebook del Tarragona dTapes.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *