Sommelier Professional: Titol expedit per la URV

sommelier-role-changes-as-restaurants-embrace-informality_strict_xxlThe Wine Business School (WBS)  i la  Universitat Rovira i Virgili (URV) al 2016 han signat un acord de col.laboració per a  treballar conjuntament per l’especialització i la millora global del sector vitivinícola.  Una de les propostes per les quals han apostat és per la professionalització al sector hostaler  dirigida als hotels i restaurants que valoren la qualitat en el servei i la millora de la capacitació dels seus equips.
Per això han decidit impartir el curs de:
Sommelier Professional
Títol expedit per la Facultat d’Enologia Universitat Rovira i Virgil
Inici 24 d’octubre de 2016. 300 hores.
Adreçat a:
Professionals de l’hostaleria i de la comercialització de vins. Professionals dels cellers. Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria.
Calendari: Primer any del 24/10/2016 al 29/06/2017 – Segon any del 2/10/2017 al 28/06/2018.
Horari: Dilluns d’ 11 a 13.30h i de 14.30 a 17h
Lloc d’impartició: Wine Business School. C/ Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafrnaca del Penedès
Inscripció i més informacióhttp://www.fundacio.urv.cat/cursos/enologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *