La Qualitat és un dels factors diferenciadors exigits pel client en l’activitat hostalera. Des de l’AEHT ajudem a implantar la certificació de Qualitat del ICTE als establiments.

Qualitat

La Qualitat és un dels factors diferenciadors exigits pel client en qualsevol activitat. En el sector turístic en particular, aconseguir la plena satisfacció dels clients és la raó de ser dels nostres establiments.
Si les empreses volen sobreviure en el temps, tenen que operar amb flexibilitat y dinamisme, adaptar-se aquells mercats canviants i oferir als seus clients, en cada moment, els millors productes i serveis, en els millors terminis i condicions.
Iniciar un programa de qualitat total significa per les empreses emprendre un camí a traves del qual s’aconseguirà dinamitzar les seves operacions, millorar la comunicació i la informació, augmentar els coneixements , la integració, la participació i les relacions del seu persona, millorar la qualitat i disminuir els costos de la seva producció i serveis, millorar la imatge, la seva competitivitat i la seva posició del mercat. En una paraula, un camí que els permetrà fer front amb èxit, al repte que el entorn els planteja cada dia.

Sistema de Qualidad Turística Espanyola

El Sistema de Qualitat Turística Espanyola es una iniciativa innovadora i pionera a nivell mundial del sector turístic espanyol, amb el suport des de la Secretaria General de Turismo ( Ministerio de Industria, Turismo y Comercio).
La importància del turisme dintre la nostra economia nacional, els canvis en la demanda turística, la competència successiva del nous destins emergents del mediterrani, la Europa del euro, van conformar que a mitjans dels anys 90 un anàlisis profund de la situació per part del empresariat turístic que va derivar en un canvi de l’estratègia de tot el sector: l’aposta per augmentar els estàndards de qualitat del sector turístic.
En l’actualitat existeixen unes normes de qualitat sorgides del propi sector turístic, en les que es defineixen les pautes de qualitat mínimes, així com el sistema de gestió de qualitat de les empreses, per sis subsectors turístics: hotel i apartaments, càmpings, restaurants, agencies de viatges, estacions d’esquí i cases rurals.
Aquells establiments que compleixin els mínims exigits en les normes de qualitat sectorials, i implantin el sistema de gestió de qualitat es podran auditar i per tant certificar-se amb la marca Q del Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).


Consulta directa a qualitat@aeht.es

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*