Segona edició del Fòrum Turis TIC

layout_set_logoEls propers 2 i 3 d’abril tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona la segona edició del Fòrum TurisTIC, el congrés sobre l’aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en el Turisme. És el punt de trobada de les empreses del sector turístic i les empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades i associacions i gremis especialitzats en els sectors.
El Forum TurisTIC genera sinèrgies entre ambdós sectors, dinamitza i crea noves oportunitats de negoci. És un espai en el que es presenten les últimes solucions tecnològiques i les últimes novetats en aplicacions mòbils, així com iniciatives de recerca i tendències internacionals. El Forum gira entorn de com les noves tecnologies enforteixen  el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució.
Si voleu participar en aquesta trobada, que l’any passat va comptar amb més de 800 assistents. Podeu inscriure-us en el congrés mitjançant aquest formulari.
El Fòrum TurisTIC comptarà amb la presència de l’Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i la directora general de Turisme, Marian Muro, en la inauguració. Podeu consultar el programa complet de la jornada en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *