Segona edició del Fòrum Turis TIC

layout_set_logoEls propers 2 i 3 d’abril tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona la segona edició del Fòrum TurisTIC, el congrés sobre l’aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en el Turisme. És el punt de trobada de les empreses del sector turístic i les empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades i associacions i gremis especialitzats en els sectors.

El Forum TurisTIC genera sinèrgies entre ambdós sectors, dinamitza i crea noves oportunitats de negoci. És un espai en el que es presenten les últimes solucions tecnològiques i les últimes novetats en aplicacions mòbils, així com iniciatives de recerca i tendències internacionals. El Forum gira entorn de com les noves tecnologies enforteixen  el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució.

Si voleu participar en aquesta trobada, que l’any passat va comptar amb més de 800 assistents. Podeu inscriure-us en el congrés mitjançant aquest formulari.

El Fòrum TurisTIC comptarà amb la presència de l’Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i la directora general de Turisme, Marian Muro, en la inauguració. Podeu consultar el programa complet de la jornada en aquest enllaç.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*