Restaurants amb estrella

A l’Associació d’Hostaleria de Tarragona representem a tots els hotels, bars i restaurants del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Però avui us parlem de 4 socis amb Estrella Michelin.
CAN BOSCH (Cambrils)

El restaurant Can Bosch té els seus orígens en l’humil bar de pescadors que el 1969 obria el Joan i la Lourdes, a pocs metres del port de Cambrils. El bar va passar a ser casa de menjars i, des de 1980, s’obria com a restaurant. Des de llavors ha sabut situar-se com un punt de referència de la nostra gastronomia, amb l’estrella Michelin, aconseguida el 1984, com un dels principals reconeixements.

Des de 1982, Joan Bosch a la cuina i Montserrat Costa, al menjador, han mantingut aquest nivell d’excel·lència i han sabut combinar el respecte a la tradició de la cuina marinera amb els nous corrents culinaris que han anat obrint-se pas en les darreres dècades.

El 2012, el restaurant incorpora la tercera generació d’aquesta família, representada per Arnau Bosch i Eva Perelló.

La mar al plat. així podria resumir-se la filosofia culinària de Can Bosch, un restaurant que combina amb ofici els productes que li aporten les barques de pesca de Cambrils i els fruits i verdures que es cullen als pobles del voltant.

CONTACTE. Rambla Jaume I, 19 Cambrils Tel. 977 360 019 restaurant@canbosch.com


RINCON DE DIEGO (Cambrils)

Amb una Estrella Michelin des de l’any 2005, el nou restaurant Rincón de Diego va ser inaugurat el mes de juliol de 2010 i ara compta amb dos nivells més una terrassa a la planta superior.

A la planta inferior es descobreixen dos espais que permeten gaudir de les creacions de Diego Campos de forma diferent.

A la segona planta es troba un menjador amb una atmosfera molt personal des del qual s’accedeix a l’exclusiva terrassa-menjador de la planta superior, un espai per gaudir d’una copa o donar el toc final a un sopar de sensacions.

Descobreix les 5 propostes grastronòmiques que inclouen algunes de les creacions de temporada més sorprenents, i que combinen les sensacions d’avantguarda més tradicionals  amb  les  creacions més actuals.

CONTACTE C/ Drassanes, 19, 43850-Cambrils Port (Tarragona). 977 36 13 07. restaurant@rincondediego.com


VILLA RETIRO

El restaurant de l’Hotel Villa Retiro, dirigit pel xef Francesc López és l’únic al Baix Ebre guardonat amb una estrella Michelin.

Situat en un entorn únic edificat el 1980, el Restaurant Villa Retiro, abans Torreó de l’Indià, està considerat el millor de les comarques tarragonines segons la Guia Gourmand.

Al capdavant de l’equip de cuina s’hi troba Francesc López, quarta generació de restauradors, qui elabora una cuina dinàmica basada en el producte i el mercat, amb tocs d’innovació que no perden l’essència de la cuina tradicional.

Les ostres del Delta per començar. Una freda, amb les seves essències; l’altra calenta, amb espurnes de soja, gingebre i raifort. No hi ha massa temps per distreure’s perquè de seguida apareix un altre “must” de la zona: les angules, amb all i bitxo al que hi afegim salsa de tòfones i rovell d’ou d’ànec. Sensualitat irrefrenable …

CONTACTE c/ Molins 2. 43592 Xerta, Tarragona (España). 34 977 473810


LES MOLES D’ULLDECONA
Amb una Estrella Michelin, aquest Restaurant d’Ulldecona és cuina d’autor basada en tres conceptes: producte de proximitat, tècnica i diversió.

 

Situat a la primera pedrera d’Ulldecona, on es feien les pedres pels molins (també anomenades moles), el restaurant treballa amb producte de qualitat, de proximitat i cuina per tots els gustos.

Les Moles neix de la mà d’uns joves que s’introdueixen en un món professional que no és el seu i que  sense saber massa bé el perquè els va atrapant.

La creativitat és l’eina fonamental de la seva cuina. I la constància, el treball i l’afany de superació el gran secret que els consolida com un restaurant de referència de la nostra terra.

Aquest any Les Moles ha fet 25 anys, i ho celebra amb un menú especial que comença pel final…

La fòrmula màgica de les Moles és P + T +D: Proximitat, Tècnica i Diversió

CONTACTE: Ctra La Sènia, Km 2. 43550, Ulldecona. 977573224


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *