REPRESENTACIÓ

Formar part de l’AEHT significa estar representat davant els organismes de l’Administració Central, Autonòmica i Local; i de les organitzacions sindicals, on actuem com a portantveus i defensors dels interessos dels empresaris del sector a totes les comarques tarragonines.

Incidim en les diverses Administracions Públiques i establim relacions de col·laboració mútua en benefici recíproc del sector i de la comunitat.

ASSESSORAMENT

T’oferim assessorament especialitzat pel teu negoci i descomptes exclusius dels nostres socis col·laboradors pels serveis que es derivin de les assessories.

+ INFO

GESTIÓ

Comptem amb un qualificat equip de professionals especialistes en hostaleria per gestionar de la manera més eficaç la totalitat del seu negoci.

Gestoria fiscal, comptable i laboral especialitzada i a preus exclusius

+ INFO

FORMACIÓ

A traves d’accions, programes i plans de formació; tant de caràcter ocupacional com de reciclatge i formació contínua, en adaptem a l’evolució del sector i a les necessitats dels treballadors i professionals d’hostaleria de la província.
Proposa’ns un curs o consulta els que tenim programats

PROMOCIÓ

A través del Facebook, Twitter i Instagram de Menja i Dorm Tarragona o dels articles del bloc, parlem dels nostres associats i de les activitats gastronòmiques del territori que poden ajudar a promoure els vostres establiments.

Organitzem activitats promocionals pròpies  i promocionem els associats als esdeveniments que celebrem arreu.

+ INFO

INFORMACIÓ

Setmanalment, els associats reben a la seva safata d’entrada una newsletter amb notícies d’interès, novetats del sector, subvencions, normatives,  promocions de l’associació i tot tipus d’informació per estar al dia de tot el que interessa als seus establiments.

+ INFO

DESCOMPTES I PROMOCIONS

L’AEHT compta amb socis col·laboradors que ofereixen avantatges als associats. Coneixes els descomptes i avantatges dels nostres socis col·laboradors?

MÉS INFO

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*