Premsa

En aquesta secció trobareu el recull de premsa en què hi apareixen notícies sobre l’AEHT i els seus associats

Avui Cambrils

Es tracta d’un espai que gira al voltant de l’actualitat cambrilenca en forma de magazín informatiu setmanal.

Terres de l’Ebre fa tàndem per exhibir fortaleses

Amb la intenció d’ocupar el lloc que es mereix, els empresaris del sector de l’hostaleria, amb la col·laboració dels reconeguts xefs, han posat en marxa l’AHTE.

 

La Conca de Barberà penjarà el cartell de complet aquesta Setmana Santa

Enguany s’espera que aquesta ocupació s’allargui pràcticament tres setmanes, ja que tot just després de pasqua arrenca la Setmana Medieval de Sant Jordi.

«A los tarraconenses les cuesta creer las cosas de su ciudad»

Los restauradores apuestan por impulsar un calendario de eventos gastronómicos en la ciudad, de cara a promocionar los productos locales.

L’Associació d’Empresaris d’Hosteleria arribarà a Terres de l’Ebre

L’Associació d’Empreses d’Hosteleria presenta la seva proposta d’economia circular a les Terres de l’Ebre per potenciar el turisme.

La nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronòmic

L’organització, que s’ha presentat este divendres, compta ja amb 90 associats.

 

La nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronòmic

En un acte a la seu de la l’AEHT, els empresaris ebrencs han posat en valor les seues fortaleses, com la natura i la gastronomia.

 

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

El Gremi d’Hostaleria demana la unitat del sector per ser un motor econòmic

El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès vol ser un referent al territori i per això demana la màxima col·laboració de les administracions.

El gremi d’hostaleria del Baix Penedès presenta els seus nous objectius 

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) va presentar oficialment aquest dimarts al vespre la nova junta directiva del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès en un hotel del barri marítim de Coma-ruga.

 

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

La nova associació està formada per 130 establiments i la seva junta la constitueixen restaurants de referència de la ciutat.

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

Salou funda la seva pròpia Associació d’Empresaris d’Hostaleria

Els emprenedors volen que el municipi sigui també reconegut per la seva gastronomia

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Una nova entitat que vol unificar els esforços dels empresaris d’hostaleria dels diferents punts i sensibilitats de la ciutat.

Es presenta l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Més de 130 associats amb l’objectiu comú de fer de Tarragona una gran capital gastronòmica.

Neix l’Associació d’Hostaleria de Salou amb l’objectiu de fomentar la gastronomia durant tot l’any

S’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Salou, una entitat que neix amb l’objectiu d’unir esforços i crear sinergies entre els restauradors de la localitat.

Tarragona dTapes al Diari de Tarragona
El restaurant Cócvla es corona vencedor al Tarragona de Tapes

Un viatge per cuines del món des de Tarragona
Cuina italiana, mexicana, xinesa, japonesa o cuina fusió. Cada cop obren més restaurants que porten la seva cultura a la província de Tarragona

2a ruta de Vins i Platets d’El Vendrell
Del 10 al 20 de maig de 2018, on hi participen 13 establiments associats a l’AEHT

Article d’opinió de Francesc Pintado a Indicador de Economia
La gastronomia, valor afegit pel turisme

El consell d’experts de l’AEHT a Tarragona Digital
Creen un Consell d’Experts de l’AEHT format per cinc Estrelles Michelin de la província

Tarragona dTapes a la República Checa
El premi més emblemàtic del concurs portarà el nom del seu ideòleg: Forquilla d’or Albert Abelló

Tarragona quiere ser un referente gastronómico
Los restauradores se unen bajo una misma asociación para realizar actuaciones conjuntas que permitan poner en valor esta actividad

image
http://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
http://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off