Premsa

En aquesta secció trobareu el recull de premsa en què hi apareixen notícies sobre l’AEHT i els seus associats

El Gremi d’Hostaleria demana la unitat del sector per ser un motor econòmic

El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès vol ser un referent al territori i per això demana la màxima col·laboració de les administracions.

Es presenta la nova junta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès

Eduard Álvarez: ‘fa 9 mesos, quan es va crear la junta de l’AEHT, vam afirmar que el nostre objectiu clar era recuperar l’orgull de pertinença al sector’.

 

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

La nova associació està formada per 130 establiments i la seva junta la constitueixen restaurants de referència de la ciutat.

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

Salou funda la seva pròpia Associació d’Empresaris d’Hostaleria

Els emprenedors volen que el municipi sigui també reconegut per la seva gastronomia

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Una nova entitat que vol unificar els esforços dels empresaris d’hostaleria dels diferents punts i sensibilitats de la ciutat.

Es presenta l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Més de 130 associats amb l’objectiu comú de fer de Tarragona una gran capital gastronòmica.

Neix l’Associació d’Hostaleria de Salou amb l’objectiu de fomentar la gastronomia durant tot l’any

S’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Salou, una entitat que neix amb l’objectiu d’unir esforços i crear sinergies entre els restauradors de la localitat.

Tarragona dTapes al Diari de Tarragona
El restaurant Cócvla es corona vencedor al Tarragona de Tapes

Un viatge per cuines del món des de Tarragona
Cuina italiana, mexicana, xinesa, japonesa o cuina fusió. Cada cop obren més restaurants que porten la seva cultura a la província de Tarragona

2a ruta de Vins i Platets d’El Vendrell
Del 10 al 20 de maig de 2018, on hi participen 13 establiments associats a l’AEHT

Article d’opinió de Francesc Pintado a Indicador de Economia
La gastronomia, valor afegit pel turisme

El consell d’experts de l’AEHT a Tarragona Digital
Creen un Consell d’Experts de l’AEHT format per cinc Estrelles Michelin de la província

Tarragona dTapes a la República Checa
El premi més emblemàtic del concurs portarà el nom del seu ideòleg: Forquilla d’or Albert Abelló

Tarragona quiere ser un referente gastronómico
Los restauradores se unen bajo una misma asociación para realizar actuaciones conjuntas que permitan poner en valor esta actividad

image
http://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
http://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off