En aquesta secció trobareu el recull de premsa en els quals hi apareixen notícies sobre l’AEHT i els seus associats

Reportatge sobre el Consell d’Experts de l’AEHT al Diari de Tarragona

Sabios de la cocina

El consell d’experts de l’AEHT a Tarragona Digital

Creen un Consell d’Experts de l’AEHT format per cinc Estrelles Michelin de la província

Tarragona dTapes al Diari de Tarragona

El restaurant Cócvla es corona vencedor al Tarragona de Tapes 

Tarragona dTapes a la República Checa

El premi més emblemàtic del concurs portarà el nom del seu ideòleg: Forquilla d’or Albert Abelló

La dieta dels Jocs Mediterranis de la mà del Tarragona dTapes

La 9a edició de la ruta gastronòmica es realitzarà del 14 de juny a l’1 de juliol i col·laboraran 37 establiment

Jornades Gastronòmiques d’El Corte Inglés

Amb 5 dels nostres associats: Restaurante Eusebio, Las Palmeras, Venta de la Punta, Lo Mam i El Molí dels Avis. 

2a ruta de Vins i Platets d’El Vendrell

Del 10 al 20 de maig de 2018, on hi participen 13 establiments associats a l’AEHT

La clotxa, protagonista de la comarca riberenca
El president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona, Xavier Jornet, remarcava el gran valor de les jornades de la clotxa, per la seva particularitat amb un producte autòcton i diferent. «Es necessiten elements amb aquesta singularitat que ajudin, no només la restauració, sinó el turisme de la zona en general».