Premsa

En aquesta secció trobareu el recull de premsa en què hi apareixen notícies sobre l’AEHT i els seus associats

Salou premia els millors restaurants que cuinen amb arròs

L’Associació d’Hostaleria de Salou ha fet entrega avui dels premis als guanyadors de les primeres jornades de l’arròs de Salou, celebrades al municipi aquest mes de juny i en la qual hi han participat 32 establiments que han servit més de 900 menús de l’arròs.

La AEH crea las primera jornadas gastronómicas del arroz de Salou

Del 8 al 16 de junio, los restaurantes participantes ofrecerán menús a un precio que oscila entre 20 y 50 euros

26 restaurantes y bares participarán en el Vermuting Cambrils

La segunda edición de las jornadas se llevará a cabo del 17 de mayo al 2 de junio. Ofrecerá distintas creaciones culinarias.

Salou estrena sus jornadas gastronómicas del arroz

Se celebrarán del 8 al 16 de junio y cuentan con 32 restaurantes participantes de la localidad. El arroz será el protagonista en sus menús

 

Neix l’Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre 

L’Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre compta amb un centenar de socis i s’ha creat per potenciar aquest sector en el territori. Els companys de Canal 21 Ebre visiten un d’aquests restaurants, i tasten un dels plats que preparen.

 

Més de 70 persones a la festa de presentació de l’Associació d’Hostaleria Tarragona Ciutat

L’associació neix amb 150 associats i amb l’objectiu d’unificar i potenciar l’oferta gastronòmica de Tarragona.

 

Entrega de premis de les 1res jornades gastronòmiques de l’arròs de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que “treballarem plegats amb l’Associació d’Hostaleria de Salou per convertir la destinació en un referent del turisme gastronòmic”

Presenten l’Associació d’Hostaleria Tarragona Ciutat que aplega 150 establiments

L’AEH Tarragona Ciutat, que s’ha presentat avui en una festa, té l’objectiu d’unificar i potenciar l’oferta  gastronòmica de la ciutat.

És sostenible el model de l’imserso?

Part del sector hoteler assegura ‘perdre diners’ amb els viatges de l’imserso perquè la part que reben per allotjar els pensionistes no arriben a cobrir les despeses. El sector hoteler afirma que els establiments reben per cada jubilat que allotgen uns 22 euros per nit amb pensió completa. En parlem amb la coach Carme Lluveras, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado, La responsable de Serveis de CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia i Garraf, Mentxu Gutiérrez i la gerent de l’Associació Corporativa d’Agències Viatges Especialitzades, Catiana Tur.

Els hostalers resolen dubtes sobre la jornada laboral

Els empresaris hostalers del camp de Tarragona han assistit aquest mati a la Jornada informativa sobre la lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball, celebrada a la Cambra de Comerç de Reus. Els dubtes sobre el Reial Decret que regula el registre de la jornada laboral dels treballadors s’han dissipat mitjançant els arguments d’advocats i inspectors.

El Vermuting Cambrils ve acompanyat d’una tapa

Cambrils acull del 17 de maig al 3 de juny la segona edició del Vermuting. La proposta gastronòmica canvia el seu format inicial i ofereix un vermut acompanyat d’una tapa pel preu de 3 euros.

Avui Cambrils

Es tracta d’un espai que gira al voltant de l’actualitat cambrilenca en forma de magazín informatiu setmanal.

Terres de l’Ebre fa tàndem per exhibir fortaleses

Amb la intenció d’ocupar el lloc que es mereix, els empresaris del sector de l’hostaleria, amb la col·laboració dels reconeguts xefs, han posat en marxa l’AHTE.

 

La Conca de Barberà penjarà el cartell de complet aquesta Setmana Santa

Enguany s’espera que aquesta ocupació s’allargui pràcticament tres setmanes, ja que tot just després de pasqua arrenca la Setmana Medieval de Sant Jordi.

«A los tarraconenses les cuesta creer las cosas de su ciudad»

Los restauradores apuestan por impulsar un calendario de eventos gastronómicos en la ciudad, de cara a promocionar los productos locales.

L’Associació d’Empresaris d’Hosteleria arribarà a Terres de l’Ebre

L’Associació d’Empreses d’Hosteleria presenta la seva proposta d’economia circular a les Terres de l’Ebre per potenciar el turisme.

La nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronòmic

L’organització, que s’ha presentat este divendres, compta ja amb 90 associats.

 

La nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronòmic

En un acte a la seu de la l’AEHT, els empresaris ebrencs han posat en valor les seues fortaleses, com la natura i la gastronomia.

 

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

El Gremi d’Hostaleria demana la unitat del sector per ser un motor econòmic

El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès vol ser un referent al territori i per això demana la màxima col·laboració de les administracions.

El gremi d’hostaleria del Baix Penedès presenta els seus nous objectius 

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) va presentar oficialment aquest dimarts al vespre la nova junta directiva del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès en un hotel del barri marítim de Coma-ruga.

 

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

La nova associació està formada per 130 establiments i la seva junta la constitueixen restaurants de referència de la ciutat.

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

Salou funda la seva pròpia Associació d’Empresaris d’Hostaleria

Els emprenedors volen que el municipi sigui també reconegut per la seva gastronomia

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Una nova entitat que vol unificar els esforços dels empresaris d’hostaleria dels diferents punts i sensibilitats de la ciutat.

Es presenta l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Més de 130 associats amb l’objectiu comú de fer de Tarragona una gran capital gastronòmica.

Neix l’Associació d’Hostaleria de Salou amb l’objectiu de fomentar la gastronomia durant tot l’any

S’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Salou, una entitat que neix amb l’objectiu d’unir esforços i crear sinergies entre els restauradors de la localitat.

Tarragona dTapes al Diari de Tarragona
El restaurant Cócvla es corona vencedor al Tarragona de Tapes

Un viatge per cuines del món des de Tarragona
Cuina italiana, mexicana, xinesa, japonesa o cuina fusió. Cada cop obren més restaurants que porten la seva cultura a la província de Tarragona

2a ruta de Vins i Platets d’El Vendrell
Del 10 al 20 de maig de 2018, on hi participen 13 establiments associats a l’AEHT

Article d’opinió de Francesc Pintado a Indicador de Economia
La gastronomia, valor afegit pel turisme

El consell d’experts de l’AEHT a Tarragona Digital
Creen un Consell d’Experts de l’AEHT format per cinc Estrelles Michelin de la província

Tarragona dTapes a la República Checa
El premi més emblemàtic del concurs portarà el nom del seu ideòleg: Forquilla d’or Albert Abelló

Tarragona quiere ser un referente gastronómico
Los restauradores se unen bajo una misma asociación para realizar actuaciones conjuntas que permitan poner en valor esta actividad

image
http://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
http://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off