Participa al concurs d'Instagram "Primavera a la Costa Daurada"

concurs-instagram-costa-daurada (1)El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona posa en marxa a través de la xarxa social Instagram, un concurs de fotografia amb la temàtica “Primavera a la Costa Daurada” a travès del compte d’Instagram @costadauradatur . Els instagramers que vulguin participar hauran de fer-se-hi seguidors i podràn pujar les seves imatges fins al 21 de juny, incloent-hi les etiquetes #costadaurada, #costadauradaprimavera i @costadauradatur i especificar a quin  lloc del nostre territori s’ha realitzat.
Les fotos han de ser a través de l’aplicació instagram i ha de correspondre a alguna de les següents temàtiques: paisatge, litoral i interior, cultura, tradicions, gastronomia i vi, fires i festes o activitats a l’interior. El jurat està format per membres del Patronat de Turisme i es comunicarà la seva decisió al guanyador a través de la mateixa xarxa social.
L’objectiu és que hi participi  gent de tots els municipis per tal de poder,  d’una banda difondre els atractius que conformen la marca turística Costa Daurada i d’altra donar visibilitat a tots els seus indrets. Per aquest motiu, des del Patronat s’insta als instagramers que hi participin  a fer-los arribar el nom dels usuaris més actius dels seus municipis per poder contactar amb ells i convidar-los a prendre part en aquest concurs.
El premi consistirà amb un cap de setmana per a dues persones al Priorat.
Trobareu tota la informació del concurs i les seves bases a www.costadaurada.info/instagram
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *