Mostra de vins i caves de Cambrils per professionals del sector

De l’11 al 14 d’octubre es durà a terme a 9a edició de la Mostra de Vi i Gastronomia, Cambrils, Entrada al País del Vi. Aquesta mostra va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de promocionar els cellers i vins de les D.O de la zona i com a binomi perfecte de la gastronomia que ofereixen els restaurants de Cambrils i de la Costa Daurada.
Aquest any han preparat una cata professional amb tots els cellers que participen a la mostra i durant el matí del dijous 11 d’octubre de les 10.30h a les 12h a l’Hotel Sol Costa Daurada us donen l’oportunitat de conèixer els vins i caves d’aquests cellers, entre d’altres: Altavins, Bernaví , Biopaumerà, Cap de Ruc, Coca i Fitó, Conreria d’Scala Dei, Rosa Maria Torres, Camí de Sirga, Sabaté Franquet, Anguera Domènech, Molí de Rué, Visendra, Alimara, García Moreno Distribuciones, LoFlamenk, Cooperativa Falset Marçà, Sant Josep Vins, Vermut Mercadal i Cavas Vilarnau.
Una oportunitat única per conèixer i tastar els cellers de les diferents D.O de la provincia aquest dia i un aparador que no es poden perdre els restauradors de la zona


Acreditacions a través d’aquest enllaç (2 places per establiment) https://goo.gl/forms/TfkbDnuFEGt8VVwK2


Més informació de la 9a mostra de vi i gastronomia “Cambrils, entrada al País del Vi”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *