Master Class de Xató per als periodistes per acomiadar la temporada de la Ruta del Xató

L’acte també ha servit per agrair la seva tasca alhora de fer ressò d’aquesta iniciativa gastronòmica.
La vintena de periodistes inscrits de la majoria de mitjans locals, Barcelona i Tarragona, reunits als Jardins de la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú,  han gaudit de la mà de xefs professionals i mestres Xatonaries de com es fa el xató a cada població xatonaire. La Master Class animada pel periodista i comunicador vilanoví Carles Garcia Guinda, que no ha dubtat a encarnar el més pur estil de la sarcàstica “Neus de Master-Class-de-xato-per-a-periodistes-cloenda-Ruta-del-Xato-201516-SitgesVilanova”, mentre la resta de comunicadors s’entregavem al màxim amb la mà de morter seguint les instruccions dels seus mentors. La sessió ha acabat amb les degustacions que ha fet l’Ambaixador d’enguany, el xef Raül Balam, amb un ambient distès i l’entrega de diplomes a càrrec de la presidenta de la Ruta del Xató, Núria Carbó i Carbó.
Tot seguit, Jordi Corella, responsable de l’agència de comunicació adn studio, ha facilitat les dades i els resultats de la campanya, fent una breu explicació de l’estratègia, basada principalment a vincular al xató l’oferta i atractius del territori: Oci, cultura, natura, platja, enoturisme, espectacles, festes populars, degustacions, concursos, xatonades populars, escapades temàtiques, etc… Corella ha agraït la inestimable aportació de l’Ambaixador d’enguany, reconeixent públicament la seva implicació amb la Ruta del Xató i el seu entusiasme.
L’acte protocol·lari ha continuat amb la intervenció de Carbó, que ha volgut agrair als periodistes la seva tasca i els ha fet partícips del premi ADEGP de comunicació que ha rebut la Ruta del Xató per la seva campanya de promoció turística. Tot seguit, ha fet entrega d’un gran morter de marbre a Raül Balam. Durant la seva intervenció el xef  ha explicat l’orgullós que s’ha sentit de representar la Ruta del Xató i el territori i poder explicar a tots els seus clients internacionals, japonesos, russos , americans, xinesos,.. al seu Restaurant Moments, que hi ha un lloc al món on es fa un plat tan extraordinari com el xató.
La cloenda anat a càrrec de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i Massana, com amfitriona de la jornada. Durant la seva intervenció ha explicat la importància que té pel territori una promoció conjunta com la Ruta del Xató alhora de crear sinergies. Fent especial esmena a la difusió cultural, patrimonial i a l’impuls de la promoció econòmica a través del turisme que significa pel territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *