Les 5 Estrelles Michelin de la província i el director de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils, constitueixen el consell d’experts de l’AEHT

Joan Bosch (Can Bosch, Cambrils), Diego Campos (Rincón de Diego, Cambrils), Geroni Castell (Les Moles, Ulldecona), Vicent Guimerà (Antic Molí, Ulldecona), Fran López (Villa Retiro, Xerta) i Jordi Jardí (Director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils) encapçalen el consell d’experts de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), constituït aquest mes d’agost, fruit del treball continu de la nova junta de l’Associació.

Un dels principals objectius de la nova junta, constituida el passat mes de maig, és tornar a fer de l’AEHT l’organització de referència del sector de l’hostaleria i la restauració a la província de Tarragona, així com recuperar el sentiment de pertinença a una entitat amb més de 40 anys d’història que aglutina als principals actors del sector. Actualment l’AEHT compta amb més de 500 associats, entre els quals s’hi troben tots els restaurants amb Estrella Michelin de la província de Tarragona.

I són precisament els propietaris d’aquests cinc establiments, qui han volgut formar part del Consell d’Experts de l’AEHT, juntament amb Jordi Jardí, director de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils. 6 professionals del sector que, per la seva trajectòria i experiència, són reconeguts per l’Associació com a experts i referents que poden aportar els seus coneixements i expertise a la resta de socis de l’AEHT.

“És un orgull comptar amb les 5 estrelles de la província com a socis de l’AEHT. Són una clara representació de la qualitat de la nostra gastronomia i de la força de la nostra associació” (Francesc Pintado, president de l’AEHT)

El consell d’experts s’ha reunit per primer cop aquest estiu, en un esmorzar informal i distès a la seu de l’AEHT, a Tarragona. Un esmorzar en el que se’ls hi ha fet entrega d’una camisa brodada amb el logotip de l’entitat i que ha servit com a punt de partida per posar sobre la taula diversos temes que afecten al sector: com la necessitat de construir una associació forta que obtingui respostes de l’administració; de crear diàleg amb empresaris, però també amb restauradors; o d’incorporar al conveni d’hostaleria la possibilitat d’acollir a cuiners en pràctiques d’arreu d’Espanya i l’estranger. La trobada també ha servit per compartir la necessitat de disposar de personal qualificat i de potenciar la seva implicació amb un sector que requereix cert sacrifici.

El consell d’expert està format per professionals de renom que es senten part de l’AEHT i que volen contribuir a fer l’associació forta i a mantenir la posició i la imatge que sempre l’ha caracteritzat amb la seva participació al consell d’experts, però també fent costat a totes les accions que s’estan tirant endavant des de la junta.

“Són “estrelles”, però sobretot són professionals que representen la diversitat del nostre sector amb els valors que transmeten: treballadores, honrades i senzilles. Són hostalers que treballen dia rere dia per un projecte amb el que creuen i s’estimen”

(Francesc Pintado, president de l’AEHT)

El consell s’anirà reunint periòdicament amb l’objectiu de dinamitzar el territori a nivell gastronòmic i posicionar-lo en aquest àmbit. I també ho farà obertament al sopar anual de l’AEHT, que es celebrarà el 5 de novembre i on hi són convidats tots els socis i empreses col·laboradores de l’entitat. Com a prèvia al sopar de socis, els membres del consell d’experts seran els protagonistes de la taula rodona que posarà sobre la taula temes d’interès pel sector i el territori com per exemple convenis, borsa de treball i formació.

Aquest esperit de dinamització i representació territorial a través de la presència de restaurants destacats de tota la província, es trasllada també amb les agrupacions que representen l’AEHT a les diverses comarques de la província de Tarragona. l’AEHT compta amb un vocal a cadascuna d’elles, qui s’encarrega de representar els interessos concrets de cada territori, traslladar-los a l’associació i donar resposta i suport als hotels, bars i restaurants de cada comarca. Una clara aposta per regenerar el territori i per aportar-li la cura i l’atenció personalitzada que requereix.

“L’AEHT vol representar i cuidar a tots els seus socis, de sud a nord, d’est a oest, de petits a grans. Perquè la nostra força rau en aconseguir ser presents i representatius de la diversitat i les necessitats concretes del nostre territori”

(Francesc Pintado, president de l’AEHT)

El consell d’experts, el sopar de socis i les agrupacions comarcals són només dues de les accions que s’han posat en marxa amb l’objectiu de recuperar el sentiment de pertinença a l’AEHT i crear espais de diàleg, connexió i aprenentatge entre els més de 500 hotels, bars i restaurants de la província de Tarragona associats a l’AEHT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *