L’AEHT es reuneix amb Comerç per donar a conèixer la situació de la restauració

Desprès dels canvis succeïts dins de la Generalitat quant a departaments i les seves competències, el sector de la restauració deixa el departament de Turisme per pertànyer a la Direcció General de Comerç del Govern català.

Per aquest motiu, el passat dia 21 de febrer l’equip de l’AEH va tenir una primera reunió amb la direcció General de Comerç. El departament ha assumit la competència de la restauració i vol tenir coneixement de les inquietuds i problemàtiques a nivell de tot Catalunya i a partir d’aquestes trobades elaboraran un estudi i tindran  una visió d’aquest sector en tot el seu territori i les seves peculiaritats, a banda de detectar els problemes que es troben els professionals restauradors en el seu dia a dia.

A aquesta reunió van assistir Joan Catalan , cap de servei d’activitats firals i serveis de la Direcció General de Comerç al Departament d’Empresa i Coneixement; Xavier Jornet, president de l’AEHT, Javier López Nogal com a tècnic d’Activitats Firals i Serveis, la Cap de secció de Tarragona, tècnics del departament de Comerç dels serveis territorials de Tarragona i Terres de l’Ebre i representants del Baix Penedès i Baix Camp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*