Menú AEHT

Què fem per tu

A l’AEHT, ajudem a agilitzar la teva activitat i donar les solucions més apropiades a totes les gestions que envolten el teu negoci.

Perque som especialistes en Hostaleria.

REPRESENTACIÓ

L’AEH defensa els interessos dels empresaris del sector a totes les comarques tarragonines.

L’AEH incideix en les diverses Administracions Públiques i estableix relacions de col·laboració mútua en benefici recíproc del sector i de la comunitat.

Formar part de l’AEH significa estar representat davant els organismes de l’Administració Central, Autonómica i Local, a més de les organitzacions sindicals, on nosaltres actuem com a portantveus i defensors dels nostres legítims interessos.

 

ASSESSORAMENT

Una adequada informació és el camí més eficaç cap a l’èxit i la productivitat.
L’AEH, li ofereix el mès eficaç servei per tal de garantir les solucions més apropiades a tota la temàtica que envolta el seu negoci:

ASSESSORIA ADMINISTRATIVA
ASSESSORIA LABORAL
ASSESSORIA FISCAL
ASSESSORIA COMPTABLE
ASSESSORIA JURÍDICA
BORSA DE TREBALL
AULA DE FORMACIÓ

 

GESTIÓ

L’AEH compta amb un qualificat equip de professionals especialistes en hostaleria per gestionar de la manera més eficaç la totalitat del seu negoci .

 

FORMACIÓ

A traves d’accions, programes i plans de formació, tant de carácter ocupacional com de reciclatge i formació contínua, l’AEHs’adapta a l’evolució del sector i a les necessitats dels treballadors i professionals d’hostaleria de la província.
Una de les finalitats d’aquesta formació, és l’apropament dels cursos a totes les comarques de Tarragona.